4. Embūtes velomaratons - 12.09.2009.

velviens jautājiens orgiem:
cik ilgs laiks jareķina ceļā līdz embūtei īpaši nepārkāpjot noteikumus, googla maps saka 2h46min bet man isti negribas ticēt ka tik daudz?
aizmirsu piebilst - no rīgas :)

michelins vispar iespiedis galvu durvis -2h59min :)

[quote=laumiic]varbūt kādam ir vēl kāda brīva vieta mašīnā uz embūti no rīgas?
t. 26568054[/quote]
jau atrasts - vairs nevajag :)

[quote=eBiker]velviens jautājiens orgiem:
cik ilgs laiks jareķina ceļā līdz embūtei īpaši nepārkāpjot noteikumus, googla maps saka 2h46min bet man isti negribas ticēt ka tik daudz?

michelins vispar iespiedis galvu durvis -2h59min :)[/quote]
1 stunda un 30 minūtes.

[quote=eBiker]velviens jautājiens orgiem:

michelins vispar iespiedis galvu durvis -2h59min :)[/quote]

Domājams - Googlis pierēķinājis apstāšanos Saldus Statoilā un kafijas+maizītes nopirkšanu, bet michelins apstāšanos Saldus Oāzē (pašapkalpošanās kafejnīca Nestē) komplektā ar brokastīm.
Man parasti pietiek ar nedaudz virs 2 stundām, kruizerātrums 110 km/h (šī lielceļa policisti uz šādu ātrumu pagaidām vēl nereaģē)

Heijā! Paldies iwaram par saulainu dienu un ģeniālo kalnu trases beigās, un milzīgs paldies foršajām meitenēm Antuanetei un laumiic, kas bija ar mieru pat izlaist no kamerām gaisu :), lai iedabūtu sacensību galvenos instrumentus mašīnā. Personīgais rezultāts gan neatspoguļo braucienā ieguldītos spēkus, bet tas tā bija tikai šoreiz :), tas vairs neatkārtosies.

Lieliski izdomāts starts, kas jau paša sakumā (kalnā) novērsa iespējamus “pārpratumus” un sakārtoja dalībniekus.

Finiša kalns + nobrauciens - ideāli, lai gan nāca kā pārsteigums, jo domāju, ka esmu jau nofinišējis braucot garām starta vietai:D

Lidlauks :((( neko nevarēja saprast, ceļa rādītāji (cilvēki) ja tādi arī bija, šķiet bija jau gaidāma dragreisa eiforijas priekšnojautās un riteņbraucējus pārāk “netraucēja”. Varētu jau pabrīdināt, ka nobraucot no asfalta uz angāriem tevi sagaida ķieģeļu kaudze, kur tad arī nācās pārlidot ap savu asi :D Saku sev paldies, ka nežēloju naudu labai veloķiverei, nu laiks jaunu meklēt :)

Kopumā + pasākums, paldies visiem, kas no sirds paveica šo darbiņu :)

Njā, vajadzēja uzsvērt, ka beigās jāpabrauc starta vietai garām un tad vēl gaidāms kalniņš :)

Kad jau gaidījām starta signālu, pa skaļruni vēlreiz tika izstāstīta visa trase tās garumā, īpaši uzsvēra, kā jābrauc trases beigās. Ko vēl vajadzētu darīt, lai pielektu?

Piesaistīt uzmanību ar zīmīgiem vārdiem. Piemēram, zīmīgs bija “ūdens šķērslis”, to dzirdēju :) Svarīgi ir nevis vienkārši izstāstīt, bet uzsvērt svarīgo. Bet tas viss ir štrunts, man durakam vajadzēja paskatīties shēmā.

rezultāti http://www.sportlat.lv/data/sacensibas/rezultati/245838011.xls

12 97 Mārtiņš Treimanis 1990 VT Embūtes komanda
man uzvārds nav pareizi uzrakstīts ir jabūt Mārtiņš Freimanis, bet nu tas nu tā.

Tas nekas Mārtiņ, toties Tu labi brauci!

Kāds var ielikt bildītes?

Drīz ielikšu.

Paldies visiem, kas 12.septembrī - vasarīgi saulainajā sestdienas dienā bija izvēlējušies atbraukt un izmēģināt spēkus Embūtes pakalnos arī šogad. Kuplais dalībnieku skaits ir galvenais iedvesmas avots turpināt organizēt šādas sacensības arī nākamajās sezonās. Paldies jums par labajām un arī kritiskajām atsauksmēm, ja vainīgi - labosimies. Par ķieģeļiem, kaudze bija - marķējot trasi no takas nolasījām, atstājām tikai apakšējo slāni, ar domu - lai nav garlaicīgi… tā kā nevaram nodrošināt akmeņainus nobraucienus vai saknēm pilnas takas, tad atstājām tādus pārsteigumus, kā šis ķieģeļu šķērlis vai kāds sen nogāzies bet pārbraucams koks… ko citi kolēģi saka?

Aizmuguree stavot taa isti to dzirdeet nevareeja! Es arii meeli izkaris izlikos no kalna lejaa, lai finisheetu un tad izraadaas, ka vel kalnaa jabrauc, bet nu nekas, speks atrdaas beigas. Par lidlauku - tiesham skaidri nebija noradits kurs sakas un beidzas laika njemshanas vietas, prasijas skaidraak. Kopumaa gonka ok, ja neskaita, ka uzvaretajas shampim bija beidzies termins pirms pusgada un ngarshoja ne peec kaa, bet tas taa - visiem kriize! :)

Es pats uz ķieģeli neuzrāvos, taču redzēju kādu kurš dabūja izbaudīt tā sekas. Labā ziņa ir tā, ka džekam būs jauna ķivere… Es tomēr domāju, ka tas bija lieki… Vecā vēl bija gana laba…:D

Vel zinu, ka viens man coms labu astotnieku uztaisiija aizmuguree braucot lejaa no angaara, bet nu vispar tur uzbraukt man liekas nebija isti reali, atrak bija uztumties

Es braucu garo distanci un neredzēju ne ķieģeļus, ne angāru. Ceru, ka mani tagad nediskvalificēs :)

Man par briinumu pasham zhigli sanaaca uzshaut(nenokāpjot) tajaa angaaraa, braucu kopaa ar chomu, kas uzdabuja astotnieku. :)

sacensības bija foršas. patika tie daudzie kalni t.i. uzbraucieni augšā lejā, pāris dubļū vanniņas, ūdens šķērslis pie kura jāpadomā kā tikt pāri, pļava - kurai ne gala ne malas nevar redzēt. marķējums brīžiem pietrūka, varēja būt vairāk,lai nerastos šaubas, kur jābrauc.