kaa labi zinaams nekas nav muuzhiigs, jo iipashi ja tas kaut kas ir uzskruuveets uz velo…
runa it kaa ir tikai par klanju nomainju, bet potenciaali skar visu drivetrainu…
un taa… man shobriid ir sekojosha komplektaacija: Ritchey Comp klanji 44/32/22 + SRAM PG990 23-11 kasete
abas lietas ir diezgan labi nobrauktas (kasetei - 2 sezonas, klanjiem - 4 sezonas (?))…
principaa dotaa zobratu kombinaaacija mani apmierina, atskaitot dazhus kalnus, kuros ir gribeejies kauko mazaaku par 22-23… bet pieljauju domu, ka vaina vareetu buut tehnikas vai vareeshanas truukumaa…
shobriid apdomaaju sekojoshus variantus (klanji → kasete):
- 44/32/22 → 23-11 vs 26-11 vs 27-12
- 44/32/20 → 23-11 vs 26-11 vs 25-12 vs 27-12
- 44/29 → 27-12 (ir citi piedaavaajumi?)
pieziime; man staav ultegras paarsleedzeejs aizmuguree, kuram max pielaujamais zobs ir 27.
nu ar pirmo variantu viss ir skaidrs, jautaajums ir tikai kaadus klanjus labaak panjemt…
ar otro variantu ir viena potenciaala probleema, jo shimano apgalvo, ka vinju paarsleedzeejiem maximaalaa pieljaujamaa prieksheejo zobratu starpiiba ir 22-23 zobi (mtb 22; shosejai 23), zem jautaajuma ir arii prieksheejaa paarsleedzeeja darbspeeja
ar tresho variantu ir vesels leerums probzu: 1) kur/kaa dabuut taadus klanjus? 2) ir dzirdeets par potenciaalaam probzaam ar paarsleegshanos 3) kaa straadaas shifteris; un bonusi: 1) svara nodziishana (shos paarsleedzeejs - mazais zobrats) 2) mazaak zobratu kombinaaciju, kuras dubleejas 3) vienkaarshota sleegshanaas…
principaa pats sliecos pret klanjiem 44/32/20…
un kasetee tomeer gribeetos saglabaat 11 zobratu, kuru dazhkaart izmantoju kardaanos…
tikai luudzu nevajag piesaukt te visaadus absalonus un taadaa garaa… ar sho riteni ir jaabrauc man nevis vinjiem