26. vai 27. apr. Ogres ZK

varbūt ir kāds braucējs, kas rītdienas pirmajā pusē vai trešdien jebkurā laikā grib lēnā garā pavizināties pa Zilajiem kalniem un parādīt labākās braukšanas vietas? kalnus zinu no skriešanas viedokļa, ar velo vēl nav sanācis braukt.

It kā tāda doma nebija, bet ja ir gribētāji, trešdienas vakarpusē varētu saorganizēt braucienu.

Lēnā garā rīdziniekiem nesanāks, turp-atp. vajag vismaz 2h un trasei 1h, nu tā lai gaišs vēl ir.
Varbūt ir kāds lidotājs aiz kā sēdēt, piebiedrotos… ap 18:00 izbraucot no Rīgas

Slinkums arī slikus mainīt… kāds tur tagad segums?

Ar resnajiem slikiem (~2.0) viss ir braucams, ar šosejas labāk nē - pirmkārt, smiltīs grimst, otrkārt, bojā segumu.

ja ir interesenti tad auto trim cilvēkiem ar velo no VEF nav problēma :)
Lai sakrautos velo jāizņem riteņi…

Ja tiešām būs “lēna pakatuha” un Narchix paņems ar auto, tad es piesakos.

Var piemeklēt trasi atbilstoši riepām.
(Brīvdienās Mārtiņš ar slikiem tur kalnus šturmēja, šķiet vienā tik neuzbrauca (bet tajā pašā kāpumā es vakar ar RaceKingiem arī netiku augšā))…
P.S. Ap plkst 20-tiem mežā koki met tādas ēnas, ka sāk palikt drūmi. Vēlams uzspēt līdz tam. Padodat ziņu ap cikiem un kur plānojat būt, ja sanāks, es ar labprāt pievienotos.

Nu var maukt 24h, nebūs bēda arī pastaigāties dažos - sanāk tikai vienā kur saknes lazdu mežā. Pārējiem sliki der, ja sauss.

Vai variet 18.00 būt te? Tas ir luksofors pie iebrauktuves Ogrē, auto var atstāt pie Ledus halles vai turpat Tīnūžu ceļa malā. http://maps.google.lv/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=56.824757,24.598947&hl=lv&geocode=&mra=dme&mrsp=1&sz=16&sll=56.825203,24.597251&sspn=0.008078,0.01929&ie=UTF8&ll=56.825262,24.592037&spn=0.032313,0.077162&z=14

Jo tiešām, kā raiters teica, paliekot tumšam, nav vairs interesanti. Līdz 20.00 tad varētu izbraukt “lēnā garā”.

Mārtiņ, vai tajā vietā sākt ir optimāli? Vai nesanāk Rīgas cilvēkiem mīties turp’n’atpakaļ?

var 18:00.
tikko pabraukājos gar karjera tālāko galu, un šķiet, ka reizēm trāpīju uz trases, vismaz lentes bija sakarinātas gar malām. “pašnāvnieku” nobraucienā [tas, kas blakus slēpošanas trases stāvajam kalnam] gandrīz zobus pazaudēju. apsolu, ka vismaz manis dēļ tas būs lēnām :)

Nav akmenī kalts, tiem, kas ar vilcienu, auto, vai MTB no Rīgas pa Daugavpils šoseju, ērtāka varētu būt Ikšķile.

Uz vasaru pa ZK braukšu biežāk un, ja tauta izrādīs interesi, var sarīkot arī kopīgus tehnikas treniņus darbadienu vakaros.

Varbūt norunājam 18:30 pie karjera, kur bija starts TREK nakts braucienam? Ogrenieši varēs sildīties līdz tai vietai, bet rīdzinieki atvilkties (caur mototrasi laikam ērtāk piebraukt) - kompromiss.
Un tad varēs pa ceļu tikt līdz 24h trases sākumam (pirmais lēzenais kāpums)

Rīt sola 4-5m/s ziemeļu vēju, būt labi, ja kāds piebiedrotos un varētu normāli atvilkties :)

mani averza informēja, ko rīdziniekiem nozīmē “lēnām”. cerams, braucienā līdz Ogrei pamatīgi piekusīsiet :)

[quote=ddaina]var 18:00.
tikko pabraukājos gar karjera tālāko galu, un šķiet, ka reizēm trāpīju uz trases, vismaz lentes bija sakarinātas gar malām. “pašnāvnieku” nobraucienā [tas, kas blakus slēpošanas trases stāvajam kalnam] gandrīz zobus pazaudēju. apsolu, ka vismaz manis dēļ tas būs lēnām :)[/quote]

sak, zobi bija izkrituši labi redzamā vietā? ;)

[quote=gaga][quote=ddaina]var 18:00.
tikko pabraukājos gar karjera tālāko galu, un šķiet, ka reizēm trāpīju uz trases, vismaz lentes bija sakarinātas gar malām. “pašnāvnieku” nobraucienā [tas, kas blakus slēpošanas trases stāvajam kalnam] gandrīz zobus pazaudēju. apsolu, ka vismaz manis dēļ tas būs lēnām :)[/quote]

sak, zobi bija izkrituši labi redzamā vietā? ;)[/quote]

nu, es viņus parasti pirms braukšanas mežā ielieku kabatā. tai nobraucienā tik daudz sakņu, ka gandrīz izbira :)

Varbūt piebiedrošos. Tātad pie luksofora?

Man tomēr rīt garām :((

Labprāt pievienošos nākamreiz, piemēram ceturtdienā varbūt var ielikt Braucienos un laicīgāk ieplānot…

es labprāt uzprasītos uz ik-trešdienas braucienu [ja patiešām rītdienas izmēģinājuma braucienā tikšu kādam līdz], reizi nedēļā braucu uz Ogri, jo 2dienās ir http://ziliekalni.oic.lv skriešanas seriāls

Būsim 2-tā, izrādās kolēģis atkodis mani kaut kā :)
17:15 izbraucam no Depo apļa Dreiliņos.