Svētdien daudziem garais treniņš Otepes apkaimē. Vai ta pašam nemaz nav vēlēšanā nobraukt Tartu RM :) ?
Gribas mierīgi treniņu pabraukt. Šosezon jau vairs sacensības nevisai gribas.
Pagaidām esam 2 cilv.
Sestdien jau arī Baloži !!
ja nebūtu pieteicies Tartu RM, tad būtu braucis ar prieku, bet nu izvele jau ir izdarīta… Tā kā cēru dabūt daudz pozitīvo emociju no RM…
Vidējais parasti sanāk ap 30. Nebūs nekāda liela skriešana. Vienkāršs treniņš.
Paldies Armandam par kompāniju! Sapulcējāmies 3 cilvēki. Savācāmies 3 cilvēki, bet vienam steidzami bija jābrauc prom. Tad treniņu braucām divatā.
Žēl Armand, ka nebrauci arī atpakaļ no Siguldas. Bija labs pavējš.
Nu neticu, ka visi brauc uz Igaunijas mačiem. Un Baloži jau nu arī nebūtu tas iemasls, lai nebrauktu. Visa sezona taču pilna ar sacensībām. Katru nedēļas nogali ir kautkas. Tad jau sanāk, ka tikai ziemā var brīvdienu treniņus rīkot. Uz visām sacenēm, kas ir kalendārā ierakstītas, jau neviens nebrauc. Atliek tikai secināt, ka rudens slinkums jau uznācis…
mani nepavilka pliks šosejas brauciens, man ar savu FS tur nebūtu īstā vieta.
slinkumam ar to nav nekāda sakara. organizē xc trenniņu, ieradīsies vairāk cilvēku.
Ne jau visi šeit brauc šoseju (sk. kaut vai foruma nosaukumu ;) ) Es, piemēram, šodien vizinoties pa Siguldu, redzēju ne vienu vien braucēju.
Jā, piekrītu, bet es, piemēram, nezinu nevienu šosejas braucēju lv forumu ;) Tepat jau visi hobija braucēji vien apgrozās. Pašam jau sirdij tuvākas arī ir xc disciplīnas, bet šoseja nenoliedzami ir kvalitatīvs izturības treniņš. Pa mežu vien braucot būs grūti uztrennēt labu fizisko formu.
p.s. kad beigsies tie visi baložu velokrosi, būs jāsarīko kāds atvērtais treniņš pa mežu ;)
Šosejniekiem iekš LV sezona ir cauri, jākrāj spēki un kādu mēnesi jāatpūšas un ar jaunu sparu jātrenējas nakamai sezonai, un kā jau šeitan ierasts tehnikai jāveic to ko sauc par upgrade:)
Ati, ja nav grūti, pamēģini izveidot atskaiti tam braucienam. Paldies.