[quote=Papuass] 01.08.2010 SEB MTB 5.posms Mailes, Aizkraukles raj.
Ērgļus nomaina Aizkraukle, vai tas uz labu?[/quote]
Nevis Aizkraukle, bet Aizkraukles raj. esošā vieta Mailes! Tas ir netālu no Pļaviņām. Kas bija Treka SPA P posmā vai Līvāniešu sacensībās būs ievērtējuši reljefu tur. Domāju, ka uz labu tas ir.
Reljefs jau ir viena lieta,bet galvenais jau ir viņu izmantot ! Apkārt Mailēm jau arī var pa grantenēm izdzīt ! Kamēr trase nav redzama vismaz uz kartes ir grūti ko spriest ! Dzīvosiem redzēsim !
nez, noteikti ka pazinjos velak, jo pagajuso gadu noteikti nebija tas izdevigakais variants, organizets bija loti žēlīgi, un drosvien jau bus arii 2010 gadaa!
augusts un septembris gan jau tā kā uz vasaras beigām,bet domājams ka tas saistīts ar vadošo sportistu startiem ārpus LV. Un bez SEB maratona taču ir vēl citi ! Tauta paplašiniet savu redzeslauku,ir daudz dažādu un interesantu sacensību ! Savācieties pa 7-8 cilvēki un gāžat ar kādu busiņu uz Igaunijas Elionu. Es saskaitīju ka aizgājušaja sezonā esmu startējis 26 velosacensībās,pie tam nebraucot 100% SEB,Sportlatu,Baložus kā arī izlaidu Vienības braucienu,Cēsu maratonu un vēl dažas sacensības.
vēl ir arī baloži, kas ir lielisks punkts sezonai, noteikti arī Livelo kauss, kas noteikti būs nākotnē. es teiktu, ka pat labi, ka kāds vasaras mēnesis ir brīvāks. izvēles iespējas tiešām ir lielas
Jūlija otrājā pusē ir interesanti pasākumi ārpus Latvijas ( Salzkammergut,Jeantex Bike Transalp,Glacensis MTB Challenge)
Tādēļ 3.SPA posmam labāks būtu 8.augusts. ;)
Otepaa/Ape jau nebija ne vainas.Pēc igauņu dubļiem Ape tāds skrienams gabals vien bija ! ;)
Nākošgad vienīgi tajā laikā ir Polijas daudzdienas ,kuras būs mierīgākā formātā salīdzinot ar šo gadu.