Trase ir okey vienuviet pie beigaam tik graavis izrakts skjeersaam un reizi iznaaca smilshu vannaa paarlidot paari stuurei.
man gan līdz 60 pietrūkst 5cm, bet ne jau apkārtmērs liecina par visu, jo šķērsšķiedru muskuļi ir paredzēti ļoti īsai un smagai slodzei, savukārt garenšķiedru - nedaudz mazākai slodzei un ilgam laikam :P
kurā kilometrā (~) tas grāvis ir?
Šogad trase ir 85% smiltis, 5% lauku ceļš, 5% asfalts, un 5% mežs. Nemērīju, bet tāds iespaids radās. Smiltis ir visur!!! Dažās vietās smilšu čupa ir tieši aiz līkuma, tā ka jautrība ir garantēta. Sestdien izbraucot trasi, braucēji krita kā mušas. Ar vienu nabadziņu man arī sanāca “kontakts”, kad viņš man priekšā “izstiepās” pa visu ceļu. No pārējiem crashiem laimīgi izvairījos, bet bail pat domāt, kas notiks, kad tur palaidīs tautas klases lēnā gala braucējus. Nezinu, kā tur izskatās pēc šodienas lietus, bet vakar tas lielais kalns sastāvēja gandrīz tikai no smiltīm. Tur, kur sākas brauciens gar Gauju, ir viena jauka vietiņa ar mašīnu iebrauktām risēm. Tas lielais grāvis ir pašās beigās, netālu no Siguldas tilta, nedaudz aiz pikniku galdiņiem Gaujas malā. Viņš no attāluma nav nemaz tik labi redzams, tā kā gan jau kāds viņā iepērsies:) Serpentīns ir normālā kondīcijā, tā ir gandrīz vienīgā vieta trasē, kur nav smilšu.
Vakardien pa dienas vidu trase bija atra un labi braucama. Prakstiski visas smilsainas vietas bija caurmirkusas un labi izbraucamas. Liekas, ka segums liela mera bus atkarigs no laika apstakliem nedelas nogale.
baljkjishu apkaartmeers- saakaas jau meeriishanaas ar kraaninjiem.
Baljkjiisu iipasnieki tas ir muskulju apkaartmeers ~60 cm:)
Man rodas jautājums… vai tad 60cm kvadri skaitās lieli? Nu man arī ir ~60cm kvadri, bet tik un taa esmu sūdīgs minējs, jo muskuļi trenēti līdz šim svaru zālē (kur 60cm kājām skaitās nīkulīgi pie mana auguma). So… visi tie CM ir pie vienas vietas… Vienu keksu no RietumBankas manīju: tievs, tievs… bet KAA vinjsh min… jomajo!!!
P.S.
apkārtmēri manuprāt nozīmi spēlē tikai izskatā
Vai mani kāds varētu izglītot: kurā vietā ir pamācībā kā samaxāt pārskaitot. NU lai ir tā kā tie 6Ls nevis 10Ls…
Ja tev ir pieejama internetbanka, vienalga kādas bankas, tad elementāri velo.lv piereģistrējies, aizpildi anketu, visi rekvizīti tur ir doti un sūti tik naudiņu uz norādīto kontu. Ja ibanka nav tad velc uz SEB filiālēm un apmaksā tur!
Jebšu ieej jebkurā ZZK, tas prasīs 3.min.:)
Paldies
ne jau mērīsanās, tas jau neko riteņbraukšanā tiešām neko nedod, jo piemēram, kalnu karaļi vispar ir tievi un maziņi, bet sprinteri ir lieli, tāpēc jau viņi var 100m nomaukt baigā šusē, bet pārējo laiku atsēž, jo paši baigās buras, es jau ar 1.9m, bet cenšos šancē , jo tautas klasē nav jēgas sēdēt un vilkties ar 20km/h
Tad jau labaak naac uz eliti:))
Es arii esu diezgan paliels 1.81m ~80kg un pagajshgad 10 km TT novilku pa 14:00.
Es arii pameeriishos :D
Es arii esu diezgan paliels 1.83 ~80kg un domaaju ka esmu mazinjsh :P
Lai gan es pagaashgad neko nevilku :)
Shajaa machaa ceru saglabaat vismaz taadu pat videejo aatrumu kaa ieprieksheejas.
atsēdi vispirms…sprinteris ir tas kurš tiek līdz tai sprintošanai…mtb pilnīgi nav nekāda sakara ar sprinteriem!
bet Bomžubankas maratoniem nav nekāda sakara ar MTB tā īstajā izpratnē! :(
arī tiesa, jo mtb pa apļiem un kalniem… gribu uzkāpt uz pjedestāla, tad uz eliti iešu… man normālāku koridoru, un tad jau varbūt tiktu… startēju no 5ā un grupā ais nobraucu (M18) virs manis 5 un 6simtie numuri, bet man kā pirmreizniekam 1145 :D
nu FOX, kas tā izrunājas? (:
un lai dzīvotu skaisti mums taču ir krosi…, vai ne?
krosi ± ir ok, maratonu nav! :(
Kā tikt uz startu no Krimuldas sanatorijas? Droši vien daudzi (arī es) jau atrisinājuši priekš sevis šo problēmu- nav jādzenas lejā pa serpentīnu un jāriskē ar savu un citu veselību, bet jāizbrauc laicīgāk ar velo apkārt pa asfaltiņu caur Turaidu…:)
njaa finiša kalns pa to naaviigo serpentiinu buus baigaa dzemdeeshana… starts taada iesildiishanaas saliidzinaajumaa ar to finishu vien ir… gonka manupraat buus druutaaka kaa ceesis-valmiera… nu smiltis arii ir bigi nepetiikamas atsevishkjos sameeraa garos posmos… buus smagi. nobraucienos arii labaak doties vienam manupraat, jo nedod dievs tajaa aatrumaa kaads saaks raustiit stuuri… nobraucieni manupraat njememi uz gandriiz pilnu jaudu. un visiem kas to graavi pirms finisha taisaas forseet lecot nost no ritenja iesaku aizbraukt un apskatiities varbuut tomeer labaak meegjinaat ar labu ieskreejienu njemt un paarlekt tam graavelim… savas veertiigas sekundes un speekus noteikti ietaupiisiet… bet nu nezinu jau vai tas veel iisti pasham izdosoes:)))
P.s. Cerams ka lielaas cilveeku maasas iipashi nesaniknos tos dazus sunjus kas nepiesieti pie maajaam skraideleeja un biedeeja tos kas iepazinaas ar trasi…
Veiksmi visiem sveetdien :)