16.20.2004 - Mežaparks

ir kādas atsauksmes?

neko nezinu par atsauksmeem, bet varbuut aizlaidiishu, ja sanaaks laiks un buus gribeeshana.

kaads nevareetu pateikt, kaadas tur ir daliibas maksas? it kaa gribeetos aizlaist, bet veel iisti neesmu droshs…

Neviens tur nebrauca?

bija labi. nebija kiveres nedrixteju braukt
normaals LV kross. trasiite ok.

ja es būtu džeks… tad es arī būtu varējusi piedalīties

KK piedaliijaas. neviens neteica,ka nevar piedaliities

Nakamsestdien šinī pašā trasē itkā notiks Latvijas čempis krosā. Sekojiet informācijai.

No velo.lv:
Latvijas velokrosa čempionāts notiks Rīgā Mežaparka trasē 23. oktobrī plkst. 12:00 startēs Elite , juniori un veterāni, otrā braucienā jaunieši. Pieteikšanās līdz 21. oktobrim plkst . 21:00 pa E-mail: mikelsoni@apollo.lv Veterāni, kuriem nav licenzes maksā dalības maksu Lv 3.- Veterāniem ir divas vecuma grupas V36 (36 - 49) V50 (50 un vecāki gadi )

ir viens jautaajums - kas peidalaas??? tikai ar licenceem, vai arii parastie mirstiigie???esmu 23 gadus vecs - kuraa grupaa tad sanaak starteet - elitee???

Jā jā elitē!:):)
Patika man tā trasīte es ar aizbraukšu tikai šoreiz kā līdzjutējs.

Ahoi ! 21 novembrī iespēja iemīt pa 2ls un aizdzīt pēcsvētku sindromu.

Apstiprinu ka 21. nov. Mežaparkā (tur pat kur bija LČ) pl.12:00 notiks krosiņš ar velosipēdiem. Par grupām man ziņu nav, taču laikam jau kā parasti. Šoreiz sanāk tāds ziemas krosiņš. 8)

[quote]Latvello @ 2004-11-21 17:44:55

Ziedoņa Cakula piemiņas balvas izcīņā velokrosā 4 x 3.2 km solo braucienā ceļojošo balvu ieguva 2004.gadā Ants Grende no UP Korotek ar laiku 44:15,32 2. vietu Jānis Baltaisbrencis 48:25,3 3.vietu Armands BERĶIS 48:42,06.[/quote]

bija forshs laiks. kapec tik maz cilveeku?

jā. un kādam te tik labi veicies… :D