Nedaudz novēlots paziņojums. Izrādās, ka šogad arī notiks Carnikavas velobrauciens “Zibeņos.”
Žēl ka sakrīt ar citām velo sacensībām Kurzemē.
Un Bauskas Velo rudeni…
Es tiešām nesaprotu, ja kalendāri jau sen zināmi, vai nevar saplānot, lai vismaz tai pat dienā nesakrīt?
Nedēļas nogales sezonas izskaņā ir tik cik tās ir un pilnīgi iespējams, ka organizatori vēlas svētdienu pavadīt ar ģimeni nevis gonkā.
Un, ja par pasākumiem tajā pašā dienā, tad tas, ka vienā Latvijas malā ir gonka, netraucē gonkai otrā LV malā, jo papildus 2h ceļā katrā virzienā var būt cilvēki var izvēlētie ietaupīt un aizbraukt uz sev tuvāku gonku. :)
Priecājieties, ka pasākumi notiek.
Paradox of choice.
[quote=sursurs]Un Bauskas Velo rudeni…
Es tiešām nesaprotu, ja kalendāri jau sen zināmi, vai nevar saplānot, lai vismaz tai pat dienā nesakrīt?[/quote]
a kur noteikts, ka dienā var būt tikai vienas sacensības un vienā vietā?
[quote=jt][quote=sursurs]Un Bauskas Velo rudeni…
Es tiešām nesaprotu, ja kalendāri jau sen zināmi, vai nevar saplānot, lai vismaz tai pat dienā nesakrīt?[/quote]
a kur noteikts, ka dienā var būt tikai vienas sacensības un vienā vietā?[/quote]
Japiņš ar Vivusu varētu vienā dienā uzrīkot, kāpēc nē.
Nu vnk parasti jau orgi sūdzas par mazo dalībnieku skaitu, utt. Nu un tad nu vismaz tik var izdarīt, lai pēc iespējas nepārklājas ar citiem eventiem. Būs lielāka iespēja, ka kāds arī ieradīsies. :) Aizliegts jau nav - var visus šitos sačus likt tai pat dienā, kad Vivusus, Vienības braucienu, LVM posmus, vēl kādas šosejas gonkas arī. :)
Mazāk dalībnieku = mazāk darba. Ātrāk var tikt mājās. :)
[quote=sursurs]Nu vnk parasti jau orgi sūdzas par mazo dalībnieku skaitu, utt. Nu un tad nu vismaz tik var izdarīt, lai pēc iespējas nepārklājas ar citiem eventiem. Būs lielāka iespēja, ka kāds arī ieradīsies. :) Aizliegts jau nav - var visus šitos sačus likt tai pat dienā, kad Vivusus, Vienības braucienu, LVM posmus, vēl kādas šosejas gonkas arī. :)
Mazāk dalībnieku = mazāk darba. Ātrāk var tikt mājās. :)[/quote]
Pagaidām sūdzies tikai tu.
Vispār nē, ja izlasa labāk…
Bet kā jau rakstīju… :D
Tiem, kas no visa plašā piedāvājuma izvēlējās Carnikavas rudens riteņbraucienu, ir pieejams pirmais foto ieskats. Visas bildes rīt no rīta varēs atrast tur pat ĀdažiVelo FB lapā. ;)
https://www.facebook.com/media/set?vanity=AdaziVelo&set=a.1125518832415767