13 jautājumi par riteņbraukšanu

Šonedēļ Pilsēta24 ievietojusi 13 jautājumus, kurus uzdeva Rietumu Delfīnu sportistam Kasparam Serģim
http://www.cesis24.lv/izklaide/58/147855

Laikam puisis labi nesadzirdēja jautājumu. Iesācējam, kas plāno vairākas reizes gadā tautā nobraukt forma, velokurpes…

Man šķiet, ka es pa visiem gadiem, ko braucu ar velo vēlaizvien kopsummā neesmu ielikusi 2000ls savos velosipēdos un aģērbā. Un jau vairākus gadus ik pa laikam kaut kur piedalos.

Vienkārši jautājums pēc būtības ir stulbs, neko nepareizi jau nepateica, tikai pie šāda jautājuma katrs iedomājas citu cilvēku ar citām vēlmēm sacensībām.

Nu jā, tas arī.
Bet vispār tas laikam visās jomās tā ir, ka ja vairumā gadījumos, kad profesionālim paprasa par iesācējam/entuziastam nepieciešamo ekipējumu, tad atbilde aiziet diezgan lielās summās, jo domāšana un skats uz to lietu pavisam cits.

Laikam puisis labi nesadzirdēja jautājumu. Iesācējam, kas plāno vairākas reizes gadā tautā nobraukt forma, velokurpes…

Man šķiet, ka es pa visiem gadiem, ko braucu ar velo vēlaizvien kopsummā neesmu ielikusi 2000ls savos velosipēdos un aģērbā. Un jau vairākus gadus ik pa laikam kaut kur piedalos.[/quote]

Nevis nesadzirdēja jautājumu, bet šeit no konteksta paņemts cits teikums :) Ja lasa šo: “Noteikti, lai piedalītos šādās sacensībās, vajag velosipēdu, kurš labi ripo un ir kaifs braukt, nevis tāds kurš ir smags un nemaz neripo.” - tās ir viņa domas, respektīvi, priekš viņa labs velo, kurš labi ripo ir šādā cenu kategorijā. Es arī varu teikt, ka mans pilsētas ritenis- grabaža normāli ripo, bet es nevaru teikt, ka ir kaifs ar to braukt :)
Rezumē - katram savs; cits var ar kedām nobraukt labāk kā ar klipšu kurpēm, bet tam, kuram kājās klipšu kurpes būs apmierinātas savas komforta vajadzības.