11. jūlijs Rīga-Saulkrasti-Limbaži-Ragana-Rīga

Aicinu Svētdien 11.jūlijā pievienoties šosejas treniņam!

Maršruts: Rīga-Saulkrasti-Limbaži-Ragana-Riga sanāk kadi 150km (iespējamas korekcijas)

Temps: vienmērīgs, bez rāvieniem

Vidējais ātrums: 32-34km/h. Pagājušoreiz neiespringstot 130km nobraucām uz 35km/h, šoreiz garāks gabals, tāpēc varbūt drusku nometam tempu. Ar šādu ātrumu bez problēmām var atsēdēt arī braucot uz MTB ar slikiem, ja minējs regulāri trenējas (vismaz trīs reizes nedēļā).

Starts: Svētdiena, 11.jūlijs no Staitoil pie VEF plkst. 11.00

Ja vēss laiks tad taisām tikai vienu pieturu Limbažos, bet, ja karstāks, tad pieturas būs Limbažos un Raganā. Tāpēc līdzi jāņem pietiekami dzeramais (vismaz divi bidoni) un arī pietiekami ko uzēst.

Lūdzu pieteikties forumā, vai rakstiet man uz maleckisa@inbox.lv

Vai tā ir tradīcija šādus lielus skaistus šosejbraucienus rīkot SEBu dienās? Varbūt var kādu arī citā laikā?

Vispār tā ir nejaušība. Iespējams, ka uz nākošo svētdienu atkal iepostēšu (cerams, ka tad nav plānotas kādas sacensības).

Uz nākamo 7dienu 18.07. Vaidavas triatlons, bet 6dien 17.07. skrējiens apkārt Vaidavas ezeram :)

Sakarā ar lielo un dažādo sacensību daudzumu, kapu svētkiem, darbu, mammas jubileju un negaisu visi treniņi tiek atcelti! :D

Sheit vari apskatiities vai tavi plaani nesakriit ar kaadaam masveida sacensiibaam.
http://www.xc.lv/mtb/events/?view=all&type=all&groupby=week&from=&to=
Tachu domaaju, ka daudzi no shajaa forumaa esoshajiem aktiivi piedalaas arii visos mazaak populaaros pasaakumos, ne tikai SEB un TREK!

Nu jebkurā gadījumā pasākums notiek. Ne jau visi arī brauc XC. Es pats arī uz MTB kāpju tikai, kad šosejnieks servisā.

Rīt sola +33. Braucam prātīgi, un stāsimies cik reizes nepieciešams, lai uzpildītu ūdeni.

Kā tad šoreiz gāja? Diemžēl biju 300km no Rīgas un piedalīties tādēļ nebija iespējams :)

Bija jau labi. Man gan sanāca īsta rakstura pārbaude nevis treniņš, bet šorīt pašsajūta ir OK. km aprēķins bija mazliet kļūdains. Finišā odometrs rādīja 190 km. :) Karsti braucot nebija. Startējām 3, bet vienam kolēģim pie Saulkrastiem noplīsa ričuks, tālāk braucām 2. Jāsaka PALDIES organizatoram, kurš pieskaņojās manam tempam un aizvilka beigās līdz Rīgai.