Iespējams, ka steidzos notikumiem pa priekšu, bet varbūt kāds zin, kas veidos maršrutu vai pašu maršrutu?
ōd
sacensības notiks Lielvārdes apkārtnē, trases reljefs būs gan grants ceļi, gan meža takas, gan pļavas!
Nākot tuvāk sacensībām šinī pašā portālā būs sīkāka informācija, sekojiet līdzi un būsiet informēti par visām detaļām:)
Mani interesē vai trase jau gatava vismaz idejiskā līmenī! Pats no Lvr, tāpēc interesē vietas kur mīt!
Varētu labi sagatavoties “mājas” trasei!
ōd
Trase ies otrpus dzelzceļam, gar lidlauku un tālāk pa esošajiem ceļiem un meža takām. Šo 6dien vēl būs precīzas trases meklējumi un tad jau būs zināms sīkāk, kur varētu iet trase:)
Varbūt es 6dien varu pievienoties?
ōd
vari vari:)
Māju posms - svēta lieta :D
māju posmā ar trīskāršu atdevi.:)
Man Lielvārdē lauki. Vajadzētu tākā nostartēt…
Kautkad ar salieķi arī tur gar lidlauku ir braukāts ;)
Laiks ir pietuvojies nepieklājīgi tuvu! Man ar sāk interesēt info par šo braucienu!
Varbūt lēnā garā varētu kautko iemest šeit apsriešanai - posma garumu, grūtības pakāpes un tamlīdzīgi! :)
Aplis ap 25 km…interesants! Pagaidām nav laika, bet vēlāk uzcepšu garāku aprakstu!
ōd
OK, beidzot ir nogatavojies nolikums. Karti mēģināšu iebliezt pa brīvdienām. Kā teikt, Ērgļi varētu būt laba gatavošanās.
Pateicoties ne pārāk garajam aplim, būtu vērts padomāt par V-Eliti, bet tas katra paša ziņā. Ja uzlīs lietiņš no 4. līdz 10. km būs diezgan hārdkōrīgi (nemaratoniski), tālāk gan puslīdz gludi būs.
Tad visi gatavojas. Būs viena trases seguma īpatnība, kas latvijā vēl nav pieredzēta :D (bet jāstumjās nebūs, viss ir braucams)
Oi, nolikuma adrese http://www.diacentrs.lv/faili/LielvardesMTB%20nolikums.doc
es piedalos :) izskatās interesanti, jautājums tikai vai elites grupā vai mirstīgo pasākumā :)
Man gan nepatīk tas tiltiņš no trijiem baļķiem sakņainajā mežā pirms ZZ trases!
ōd
tiltiņš principā būs vienīgā vieta kur jānokāpj, pārējais ir braucams…
motivācija braukt V-elite, S-elite varētu būt naudas prēmijas pirmajām trīs vietām;)
zinams jau cik lielas bus premijas?
Tas atkarīgs no konkurensces lieluma, jo varāk dalībnieku, jo lielāka būs prēmija uzvarētājiem!
Pirmajai vietai varētu būt 50 ls, iespējams ka pat vairāk…
Ir nogatavojusies trases karte. Cerams, ka kautko varēs saprast. Precīzu maršrutu vietām ir ļoti grūti uzzīmēt šādā mērogā, tāpēc būs jāseko trases marķējumam ar sarkanbaltajām lentēm, kas tiks sakarinātas ceturtdien dienas pirmajā pusē.
Mazliet lielāku karti var aplūkot adresē http://www.diacentrs.lv/lv/MTB