1. decembrī (sestdien) pavizināšanās Līgatnes apkārtnē.

Pulcēšanās: 10.00 Augšlīgatnes benzīntankā (kā jau ierasts +xx min.)
Starts: 10.30 (NE BENZĪNTANKĀ (mēģināšu sarunāt pārģērbšanos siltās telpās pēc brauciena )
Vieta: Augšlīgatne (ar iespēju pievienoties LejasLīgatnē +/-11.00, ja, piemēram, kāds vēlas ģimeni palaist zvēru takās kamēr pats min.)
(Dzelzceļa faniem 10.02 no Rīgas iet vilciens uz Līgatni, tālāk zvans.)
Maršruts: Improvizācija ar kartes palīdzību (Skaļupes, Kārļu puse, gar Amatu (žēl, ka vietējais gids sačko))
Ceļa segums: ļoti slapjš, asfalta maz, taciņas būs
Ilgums: 4-5 stundas
Temps: mežā nevienu neatstās
Barošanas punkti: nebūs (stulbi, bet jāņem pašiem līdzi)
Pirts: nav (var gadīties, ka uzorganizējasspontāni kādā pierīgas reģionā)

ps. nelabam klimatam nav pa spēkam atcelt pasākumu, iespējams vien nedaudz saīsināt to.(sola labu laiku)

ĶIVERES OBLIGĀTI!

Telefons: 29179187

Ideja der :) ja nenotiks nekāda katastrofa, labprāt piebiedrotos…

Ļoti labi.
Ir viens lūgums: vajadzētu noziedot 1 CIETO seb numuru (kas uz stūres) ŠĪ GADA MODELI. Mēģinātu uzķīlēt planšeti kartei.

Piestiprina karti priekšā braucošajam uz muguras un saki tik labā taciņa, kreisā taciņa ;-)

Kā tur sākumpunktā var nokļūt no Valmieras puses? Tas laikam sanāk no Siguldas, ja caur to brauc? Kaut kādu apriņķa karti moš var iemest?

http://maps.google.com/maps?f=d&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&saddr=valmiera&daddr=57.180925,25.032349&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=9&sll=57.365052,25.246582&sspn=1.066478,2.565308&ie=UTF8&z=9&om=1

aha. Paldies Grey. biju iedomājies citu ceļu, bet šis būs taisnāks.

kuri plašsaziņas līdzekļi sola labu laiku? cik skatos- sniegs, lietus, 100% apmācies!

Labu laiku sola www.gismeteo.ru.
Vismaz gribētos lai tā būtu.

Šī pasākuma dēl varētu pat LU nobastot :)

galvenais paspēt uz nabas jubileju.

ou jē!
es laikam ar vilcienu, ja vien kādam autobraucējam nav brīva vieta automobīlī.

baltais, ja tu šo lasi - vai tev veikalā vēl ir palicis kāds no tiem skaistajiem aizmugures dubļusargiem, kāds riexc’am ir?

ou jē, mans dubļsargs ir populārs :D :D :D

nē nav, šodien pedējos paņema. ir tikai popularie sks varianti.

eh :|

nez cik populārs, bet man dikti patīk. tik graciozs un slaids, un maz kratās!
riexc, krutākā daļa tavā velo, manuprāt :)

Eu, kādi dubļubleķi (dubļu polimēri)? Tā ir vienreizēja iespēja eleganti nošķiesties! Cik eleganti izskatās feini dubļaina mugura, skrapšķoņa starp zobiem un vienīgā tīrā vieta - tur kur ass uz beņķa jānovieto… :D

man elegances pietika pagājšreiz. nu gribu pa prasto.
turklāt, laiciņš drusku vēsāks kļuvis. ja dubļaina mugura ir eleganti, tad sasalušu dubļu klāta mugura… pārāk eleganti, pārāk.

a par dubļu polimēriem neņirgājies. ir taču skaidu/kaņepju/kukurūzas polimēri, vai kā nu saucās tas stafs, no kā viens vietējais lv inovators biodegradablus krēslus uzdizainēja.

Nav ko iespringt.
Maz ticams, ka būs dubļi- LEDUS LAIKMETS NĀK!

ĶIVERES OBLIGĀTI!

NASAs satelīts sola lietainu sniegu un ap nulli grādu

Ideāli… :)