05.06.2005. SEB Unibankas MTB maratons, 3. posms, Kandava

Kur ir trases apraksts un karte? ieksh velo.lv nav…

Uz vietas trasi redzēsi. :)

Pirms Kandavas, forumā, klusums pirms vētras.Salīdzinot kadas bija diskusijas pirms Cēsīm un Krimuldas.Vai tad atvaļinājumi visiem sākušaies.

Nepiemini vētru… :)

mans viedoklis - Kandava ir 1 no labākajām trasēm(Unibankā)

ja ne labaakaa.

man jau gan vislabāk patika Smiltene (no pagājušā gada posmiem).

kā tad ir ar tām baumām par to pļavas posmu? man jau gan liekas ka neko nevajadzēja mainīt:).

tā pļava patiešām bija nelaba :)

pļava bija baaad >:D un Abava coool >:D Šogad varētu būt forši, it sevišķi, ja naktī uz svētdienu prognozē kārtīgu gāzienu:) Gatavojam dubļu riepas!

jā, piekrītu, vajadzētu dubļus, citādi tie putekļi jau aknās sēž ;)
Krimuldā varēja manīt, ka daudziem braucējiem bija paplānas pussliku riepiņas,
kuras arī turienes smiltīs strēga iekšā= tad nu uz Kandavu jāuzliek pumpas)) a slikus var iemest bagāžniekā(tak na vsjakij požarnij)

domaju, ka dublu riepas maratonos ir liekas, tikai lieks svars un dubli javada lidzi , kas sasprusts starp pumpam. Krosos ta ir cita lieta, tur kada pumpainaka riepa noderes. Jo gludaka un vieglaka riepa jo labak ripo, mazak speka patere utt.

Klausoties pēdējās laika ziņas prognoze uz svētdienu lika mazliet pārdomāt gatavošanās plānus mačiem… būšot lietus… ceram ka tomēr nebūs (vismaz gāziens). :)

Dublji tacu if forsi :) vares sajusties, ka istos mtb macos, finisha vienalga jamazgajas, ari tehnikai tas ir labs parbaudijums. cik tad var pa smiltim vien!

jā un pēc tam visi varēs spriest, ka baigā gonka bijusi- visi kā dubļucūkas novārtījušies. ;)

dublu kuili tomer bus vairakuma…:-)

gribeejaat dubljus- dabuujaat. taads lipiigs kjiiselis sen nebija bijis.
sasodiiti nogurdinoshi un vietaam neizbraucami.
kandavas maratons man jau saak asocieeties ar braukshanu pa mushpapiiru :/
kritienu skaits arii bija iespaidiigs. tik daudz plaaksteriem nolipinaati ljaudis arii sen nebija maniiti.

bet nu visaa visumaa kandavas savdabiigais sharms veeeljoprojaam turaas.

Turās, turās… :)

tik laikam šī bija gulbja dziesma…

Manuprat, sis sogad bija tik talu labakais Unibankas posms, lai gan vienu bridi ari man tas “dublu cinas” bija lidz kaklam! Piedzivoju ari vienu sausaligu momentu - sacensibu sakuma uzbraucot uz grantenieku gandriz pari visam celam tiesi prieksa nostiepas tris brauceji un tikai par mata tiesu viena brauceja galva netrapijas zem mana ritena!
Vienigi sarugtinaja fakts, ka koridoros sponsoriem tiek dalitas VIP vietas. Piemeram, viens sads dalibnieks, kurs ieprieksejos posmos palika aiz manis, starteja no otra koridora, kamer man jastarte no ceturta. Tas nav gluzi godigi pret dalibniekiem, kas smagi strada, lai iegutu labaku starta vietu. Nu bet par spiti tam vienalga atstaju vinu sev talu aizmugure… ha! :))

roli, tad kāpēc satrakties, ja sponsora kungs ir tālu palicis. galvenais, ka dzīvs :P