16.07.2005. SEB Unibankas MTB maratons, 4. posms, Kuldīga

Avatar

By andris 19.07.2005 21:03:28

Member++ · 403 comments

Gribēju pateikties kuldīdzniekiem par lieliski noorganizēto posmu. Pati trase, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, jaunas emocijas neraisīja, ja nu vienīgi jākonstatē, ka bija sausāks, bija posms ar svaigi uzbērtajām smiltīm un bija vairāk braucēju. Pārējais it kā bez būtiskām izmaiņām.
Tā kā šeit iepriekš tika izteikti viedokļi par tautas klases starta koridoriem, arī es pievienošu savējo.
Personīgo un veselības problēmu dēļ nācās izlaist Kandavas posmu, un tad nu nācās satrtēt no 3.koridora, lai arī iepriekš startēju no pirmā. Tad nu tagad gribot-negribot nācās aizomāties par Nolikumā iestrādāto-saukšu "neobjektīvo" normu starta koridoru sadalē. Beigu beigās finšu sasniedzu pirmajā trīsdesmitniekā, lai gan varēja būt augstāk. Bet lai jau tas paliek man personīgām pārdomām " kā būtu bijis, ja būtu...". . Arī nākošajā posmā Ērgļos pēc kopvērtējuma rezultātiem izskatās būs starēšana no 3.koridora.
Rezultātā iznāk, ka izlaižot kādu no pirmajiem četriem posmiem (vissliktāk pašu pirmo), savā "objektīvajā" strta koridorā vari atgriezties/nonākt  tikai sezonas pēdējā posmā Smiltenē. Bet pieaugot dalībnieku skaitam, atrašanās "labākā" koridorā kļust aizvien nozīmīgāka. Secinājums-jāpiedalās visos posmos, vai arī jāpanāk izmaiņas Nolikumā nākamajam gadam pēc igauņu parauga, uz ko gan ir mazas, tomēr cerības.

Avatar

By tumšais 20.07.2005 04:29:20

Member+ · 485 comments

Cerības ir, Igo šodien apsolīja izpētīt  igauņu nolikumu !

Avatar

By black 20.07.2005 13:51:05

Member+ · 457 comments

wow, izskatās, te kādam ir pareizie "gali" big_smile