.lv Treneri

Avatar

By oshcha 25.05.2004 01:29:15

Guest

1) Lasot visaadus rakstus par ritenjbraukshanas treneeshanos, u.c. lietaam. Un esmu pamaniijis, ka ir izplatiiti individuaalie treneri. T.i. vinji sastaada tev treneeshanaas programmu, konsultee, straadaa ar tevi, utt. Interesanti zinaat Latvijaa arii ir kaads labs treneris, kas par pienjemamu samaxu nodarbojas ar taadiem cilveekiem kaa es. Taadi cilveeki kaa es - ar pilna laika darbu un ar briivo laiku peec 1800.

Par cik ar ritenjbraukshanu nodarbojos tikai 2. gadu tad esmu dzirdeejis tikai 1 labu trenera uzvaardu - Smirnovs (Rietumu bankas treneris). Bet nu vinjam pasham laikam darba dafiga!:)

2) Sporta aarsti. Kuraa vietaa vareetu paarbaudiities un parunaat ar sporta aarstu par veseliibu un treneeshanos un arii uztaisiit visus tos testus kas vajadziigi lai jeedziigi treneetos ar pulsometru?

Avatar

By Kaspars 25.05.2004 02:01:20

Banned · 2,164 comments

Pie Marsa ārsta Skadmaņa pārbaudās gan Marss, gan Baltika, nezinu, varbūt var pazvanīt marsam un sarunāt (viņš tur liek braukt uz trenažiera ar pulsometru, izrēķika koeficientu-pret tavu svaru, augumu-jo koeficients lielāks, jo labāks braucējs) Bet treneri- nezinu ir tādi kas trenē jauniešus, juniorus piem.A.Rudzītis- mans treners,bet var jau kādu labu vīriešu treneri atrast.


Life is too short not to ride quality tubulars.
Record/Red/Dura-ace/XTR

#108

Avatar

By cello01 25.05.2004 02:12:47

Guest

nezin vai oshcham vajag treneri,drizak filozofu...Kas ir pienemama samaksa???Vienam 1ls,citam 100ls.Pirmkart ko tu gribi sasniegt?Cilveks ar pilno darba laiku ja nobrauc 2h diena bus labi sevi izvingrinajis.Tev treneris sastadis programu un kad tad tu vinu pildisi?Ja tad par agru tad sis tad tas un vel nezin kas.Iespejams ka ar tadu gudrinieku treneris negribes sev pratu cakaret,kaut Tu 100ls/h maksasi.Izklausas ka drusku braucu auguma,bet megini apskatities savus tekstus no malas.Ieej kaut vai cyclingnews.com tur ari par trenesanos.Lasi liec pulsometru un busi stiprs!Lai labi ripo!

Last edited by cello01 (25.05.2004 02:13:54)

Avatar

By Grey 25.05.2004 02:37:11

Member# · 1,688 comments

Drusku tiešām sabrauci augumā wink

Es, tāpat kā Oshcha, tikai nesen sāku braukt ar mtb. Un arī man bija/ir visi šie te jautājumi. Un tie rodas ne jau no tā, ka grib patsnezinko, bet vienkārši no tā, ka nav speciālista, kam pajautāt vienkāršus jautājumus. Cilvēks, kam ir maz brīva laika, gribēs pāri palikušo laiku treniņiem izmantot efektīvāk, tāpēc rodas jautājumi - kā dozēt slodzes, kā dažādot treniņus, kā nepārtrenēties, u.t.t.
Personiskais treneris varētu būt persona, kas sniedz atbildes uz šiem jautājumiem, nevis treneris standartizpratnē.

Un tomēr, tad Tev, Oshcha būs jāmigrē uz sporta klasi wink

Avatar

By oshcha 25.05.2004 05:43:09

Guest

smile) cello01 es tev finishaa kaadaa apdzinu vai trasee celju nogriezu, vai vienkaarshi naids? Ta es tev praatu chakareeju, ta es paaraak daudz filozofejot.:) Nee nu ir OK, katram savs viedoklis. Nekaada naida!
Tevis ieteikto cyclingnews.com un arii citus (cyclingforums.com, pponline.co.uk, u.c.) regulaari lasu un tieshi tur ir teikts par to ka labaak jau tomeer ir ka treneris sastaada treneeshanaas programmu. Jo daudz labaak ir, ja kaut ko taadu dara cilveeks ar pieredzi nevis cilveeks kaa es, bez pieredzes tikai ar kaut kaadaam mazaam teoreetiskaam zinaashanaam par sho un to.
Kaa jau Grey piemineeja, braukaajot rodas jautaajumi. Arii tos vareetu uzdot taadam trenerim.

Labi,ka ir shaada veida forumi, kur, ja rodas jautaajums tad to var uzdot. Un ja ir cilveeki, kas kaut ko zin vai ir dzirdeejis arii var atbildeet.

Last edited by oshcha (25.05.2004 06:11:29)

Avatar

By kurjers 25.05.2004 16:04:02

Local.Auth · 1,399 comments

--> Oshcham( atkal pirksti izmežģīti). Tavā un tev līdzīgo gadījumos ir galvenais braukt garākas stundas un vairāk km, lai organisms pierod pie ilgākas slodzes. Jāpāriet uz sports klasi, un tad uzreiz izleks ārā Tavas vājās vietas. Viens gads ir pilnīgi pietiekami Tautas klasei, jo tur var braukt netrenējotie, bet garie Sporta klases km piespiež uz treniņiem, jo tur redzi, cik vājš esi, un tikai tad rodas kautkāda motivācija treniņiem. Šovasar jābrauc kā ir, bet jau ar orientēšanos uz nākamo gadu. Rudenī pie sporta ārsta- > nopērc pulsometru un rullīti un bodybike zāle, pavasarī vēlreiz sporta ārsts un jau braukšana ārā no agra pavasara (2,5-3 st) un tad redzot progresu būs liels, liels gandarījums.


[url=]www.avekurjers.lv[/url]

Avatar

By SiSe 25.05.2004 17:24:18

Member++ · 775 comments

bāc, lasot šo diskusiju, liekas, ka kāds te ar manu muti runājis un domas skanējis smile)     
ar mtb regulāri braucu 3o sezonu, startēju tauteniekos, lai arī rezultāti +/ - ir ok, taču 1mēr gribās labākus. sākumā man baiks bija tikai ekoloģisks pārvietošanās līdzeklis,  taču tagad tas ir kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu.
  tāpēc būtu ideāli, ja būtu kāds guru, kas pamāca cik trennēties un kā, lai nav vienkārša pabraukāšanās- lai ir kāds mērķis uz ko tiekties. tā pat, ja būtu vēl kāds ar kuru braukt, tas rādītu patīkamu sacensību treniņa laikā.
cerot uz atsaucību,

Avatar

By ugunde 25.05.2004 17:55:29

Member+ · 72 comments

SiSe,
arī labprāt treniņos pabrauktu ar kādu kopā. ja ir interese, padod ziņu.
ugunde@one.lv

Avatar

By cello01 25.05.2004 18:05:48

Guest

To oschcha.naida nau nekada,finisa kaut apli vari uzzimet.Cilveki tevi aicina treneties kopa,bet visu laiku atrunas.tas ta,bet treneri nelasa sos forumus.Nu iespejams viens divi iznemumi.Varetu vienu dalu treneru uzskaitit,Riga Krišlauks,Noreiko,Rudzītis,Smirnovs.Kulago un K.Lūsis ari ir strādājuši šo darbu.Veide,Pūce - murjanos.Tukuma,Talsos,Kuldīgā,Ventspilī,Smiltenē,Alūksnē arī ir treneri.1ais gads TK,ja brauksi 2h 3-4 reiz nedēļā būs ar atliektiem galiem.Aizej Raiņa bulvārī uz sporta dispanceru un sporta ārsts tev pēc testa pateiks ar kāds pulss visieteicamākais.Par sporta klasi runājot,ja patīk sevi mocīt tad uz priekšu.Lai veicas.

Avatar

By felix 25.05.2004 20:45:50

Member+ · 104 comments

Ja kas, neviens nav pieminējis Ivandu Eiduku- viņas vadītos treniņus Reaktorā atceros ar lielu respektu- tas ir cilvēks, kas ir ne tikai stiprs, bet arī draugos ar galvu, t.i. plāno darbu un jebkurā mirklī vēsu prātu apzinās ko un kāpēc dara, un kāds tam būs rezultāts. Tāpēc jau arī viņa ir Nr.1! Rekomendēju! Kaspars Lūsis, šķiet, aizgājis citā darbā; nav dzirdēts, ka vēl trenē kādu.

Avatar

By ruu 25.05.2004 21:25:21

Member+ · 76 comments

Kaspars no Reaktora aizgāja jau martā, Ivanda  2 nedēļas nebūs (līdz 7.jūnijam)