2008.gada kalendāra projekts

Avatar

By Normunds Noreiko 29.01.2008 23:30:24

Local.Auth · 56 comments

Sveicināti kolēģi.    Visādā ziņā cenšos aizstāvēt ne tikai savas komandas un Latvijas izlases,bet arī visu pārējo MTB braucēju intereses. To var apliecināt ikviens,kurš regulāri apmeklē LRF treneru padomes sēdes un dažādu līmeņu sanāksmes. Reklamējot un slavējot MTB gadās pat nonākt konflikta situācijās ar saviem kolēģiem trenerim kuri par galveno prioritāti Latvijā uzskata šosejas riteņbraukšanu. Daži no Jums šinī forumā ir nepamatoti satraukti par to,ka strādājot pie kopējā LRF sacensību kalendāra tiek veiktas izmaiņas un kādam pat liekas ka viņu pasākumi tiek ignorēti ar īpašu nodomu.Uzskatu par savu,varbūt netiešu,bet tomēr pienākumu vismaz mēģināt izskaidrot Jums kā tās lietas istenībā tiek kārtotas.
    Pirmie sac.kalendāra uzmetumi parādās jau oktobra mēneša treneru padomes sēdē, īstenībā tas ir starptautisko un mūsu sacensību saraksts kuru iesnieguši potenciālie organizatori ar sev vēlamajiem sacensību datumiem un visu līmeņu izlašu vecākie treneri.Tad sākas smags un nervozs darbs lai no šī saraksta tiešām izveidotu kalendāru un šis process katru gadu ilgst ne mazāk kā 3 līdz 4 mēnešus. Šeit laikam jāpaskaidro,ka runa nav tikai par MTB, grūtāk ir sakārtot tieši šosejas sacensības jo LV Čempionāti notiek 5 discipīnās (individuālais br., grupa, pāris, komanda un kritērijs) visām vecumu grupām.Turklāt šie LV Č. jāsaskaņo ar lielajām starptautiskajām sacensībām jo tie ir viens no atlases kritērijiem iekļaušanai nacionālajā izlasē.Nu tad vēl liels skaits dažāda ranga sporta skolu,klubu un komerciālu organizāciju sacensību kā MTB tā arī šosejā.Esam mazas valsts pilsoņi un mūsu stipro braucēju ir tik cik viņu ir, tādēļ uzskatu ka mūsu uzdevums ir dot viņiem iespēju kļūt par LV Čempioniem gan šosejā gan MTB ja tas ir viņu spēkos,tāpat uzskatu par neloģisku rīkot LV Čempionātu jebkurā disciplīnā,jau iepriekš zinot ka 8 - 10 mūsu labākie braucēji tanī laikā pārstāvēs LV augsta ranga sacensībās ārzemēs. Ja mēs nevaram mainīt starptautiskos kalendārus,tad mūsu pienākums ir vismaz savējo sakārtot tā, lai pēc iespējas lielāks mūsu dalībnieku skaits būtu apmierināti,jo visiem izpatikt vienkārši nav iespējams.
              Nu īsumā par LV Čempionātu XCO,jo tieši tas šī foruma dalībniekus interesē visvairāk.Šīs sacensības, tāpat kā jebkuru citu LV Čempionātu rīko LRF.Iepriekšējos divus gadus pēc abpusējas vienošanās LV Č. tika apvienots ar ,,Vaidavas Kausa,,sacensībām Apē,tādēļ faktiskie sacensību organizētāji bija mums labi zināmie,, LOOK,, un BALTAIS. Ar atbildības sajūtu pilnīgi oficiāli paziņoju,ka organizatoriskajā ziņā vis bija kārtībā,par ko arī tieši un atklāti spiežot roku Raimondam un Jānim pateicu paldies. ( No komandu pārstāvjiem saņēmu sūdzības kuras nav saistītas ar tiešo sac.organizāciju : 1.Ape tālu,pašā Latvijas nomalē tādēļ daudzi pat neatbrauca,2.Sakarā ar motokrosu aizņemtas visas vesnīcas,3.Apē nav kur paēst.). Arī šogad Raimonds un Jānis savlaicīgi piedāvāja rīkot LČ ,,Vaidavas Kausa,, laikā un treneru padome to ņēma vērā kā vienu no iespējamajiem variantiem (nevis jau Novembrī oficiāli apstiprināja). Laika gaitā izrādijās ka LRF un mūsu kontinentālajām šosejas komandām pienāk cienījami uzaicinājumi dalībai prestižās starptautiskās sacensībās. No šādām sacensībām vienkārši nedrīkst atteikties,tās ceļ valsts prestižu starptautiskajā riteņbraukšanas sabiedrībā un viņu dēļ ir vērts mainīt ne tikai valsts iekšējo kalendāru bet varbūt pat visas sezonas treniņu plānus.Tad kas tas par LČ,piemēram,bez Oļega vai Alekseja.
   Vadoties pēc šeit minētā LRF treneru padome 24.janvāra sēdē pieņēma lēmumu 2008.gada LV XCO Čempionātu rīkot 20.jūlijā Baldonē.

Ar cieņu Normunds Noreiko
MTB izlases vecākais treneris.

Avatar

By Grey 30.01.2008 00:10:03

Member# · 1,688 comments

Lūdzu tikai pārdomātus argumentus turpmākajos komentāros.

Avatar

By Baltais 30.01.2008 00:17:03

Local.Auth · 5,425 comments

Normund, nevajadzētu jau mums sākt komunicēt šeit forumā, bet šajā gadījumā runa nebija par LČ, Dievs ar viņu (taču paldies par informatīvo bloku)

runa bija par SEB kuldīgas posma pārnešanu no 6, jūlija uz 12. jūliju. No malas grūti ieraudzīt citu iemeslu, kā tikai to, ka 4-6 nn-marss braucēju piedalīšanās sacensībās Itālijā, tas arī pasaules čempionāts maratonā

Treneru padomes "asās diskusijas" jau ir dzirdētas. apātijā arī varētu nobalsot, ka LV čempiona titulu izcīna vienlaicīgi ar kādu no pasaules kausa posmiem big_smile

kas bija klāt kalendāra plānošanā, atcerēsies, ka Raimonds ar Jāni LČ sakarā NEKO nepiedāvāja, bet gan pieņēma šo PIEDĀVĀJUMU no LRF. pēc 3 mēnešiem, kad ir jau atrasti sponsori un ar tiem noslēgti līgumi, ieguldītas mērvienībās nemērāmas lietas, varam iet pie sponsoriem un teikt, ka mēs kaut ko līdz galam nebijām sapratuši smile

protams, ar LRF līguma par sacensību rīkošanu mums nav un arī nav bijis, līdz ar to var teikt, ka visu esam, kā saka pans Kleksis, nosapņojuši :?


Es nepārdodu, es palīdzu nopirkt!

Avatar

By anlens 30.01.2008 08:27:03

Local.Auth · 1,172 comments

".Ape tālu,pašā Latvijas nomalē tādēļ daudzi pat neatbrauca,2.Sakarā ar motokrosu aizņemtas visas vesnīcas,3.Apē nav kur paēst.). "

Jā , bet braukt uz starptaustiskajiem mačiem ,tas gan nav tālu smile Par ēšanu gan nebūs taisība un kur pārnaksņot jau arī var atrast, tie nu nebūs īstie argumenti. Šeit ķatrs deķīti velk uz savu pusi, šoreiz nn karo par saviem braucējiem.

"Tad kas tas par LČ,piemēram,bez Oļega vai Alekseja" ,

Smiltenē jau SEB posmu atcēla dēļ viņiem, tagad čempi pārceļ dēl viņiem. Nu baigās zvaigznes atradušās. Pagājušā gadā pasaules čempī šosejā. viens no viņiem jau novaļīja pusgonkā, tikvien bij kā pirmos divus apļus pazīmēties priekšā.Arī citās nopietnās sacensības neko ievērojamu nav parādījuši.Tik vien kā SEbos viņi ir baigie stāri.
To ka Japiņš bīda virsū savus SEB citiem mačiem, tas jau sākt likties normāli, jo viņš tak ir karalis.

Avatar

By Kaspi4 30.01.2008 09:26:04

Member++ · 2,282 comments

Mēs palikām Apes arodvidusskolas kojās, aizņēmām 2 istabiņas, vēl kādas padsmit palika brīvas. Un telefona nr. bija publicēts Baltā ziņojumā pirms sacīkstēm.


Don't argue with an idiot - he'll drag you to his level and beat you with experience

Avatar

By raiter 30.01.2008 10:21:32

Member+ · 3,346 comments

PALDIES Normundam par izsmeļošo skaidrojumu. Manuprāt tur ir atbildes uz vismaz pusi šajā forumā diskutētajām litām.

Tauta, nomierinieties. Jāsamierinās ka līdz sezonas sākumam (t.i. apmēram apmēram līdz 1. aprīlim) tas kalendārs var mainīties. Manuprāt ir nelietderīgi škiest laiku, satraucoties un diskutējot kādēļ piemēram Kuldīga sposms pārnests nedēļu vēlāk utt. Skaidrs, ka LC Čempionātus, SEB, SPORTLAT, utt braucienus saplānot tā lai visiem pa prātam ir ļoti ļoti grūti. Tādēļ ticēsim ka organizātori saplānos labāko un ērtāko kalendāru. atliek vien gaidīt gala kalendāru pavasarī, un tad arī pašiem saplānoties...

Un vēl viena piebilde Normunda teiktajam - LV čempionāti un starptautiskās sacensības tiek liktas kā prioritāte. Tātad runa iet par sportistiem (jeb SEB maratonistu izpratnē "sporta klasi"). Attiecīgi "tautai", kuri arī šajā forumā plaši pārstāvēti, nav ko tagad uzstāties un prasīt lai visu pakārto kā ērtāk tautas masām (es neapvainoju nevienu "tautinieku", jo pats tāds esmu). Saprotams, ka organizātori nevar izdabāt 200 sportistiem, kur nu vēl 3000 amatieriem. Tad nu ja kāds grib lai  kalendāru pieskaņo viņam individuāli, tad jākļust par LV čempionu un tad protams ka visi ar mums rēķināsies.

P.S. No "tautas" redzepunkta kalendārs šķiet OK - var uzspēt gan SEB''a, gan Sportlatā, gan uz Lietuvu un Igauniju mazliet.


Avatar

By egils13 30.01.2008 11:01:18

Member+ · 1,204 comments

man jau liekas, ka diskusiju uztur nevis tautas klases braucēji, bet gan citu vērtīgu pasākumu organizētāji un komandu menedžeri (vai līderi, vai sauciet tos kā gribat). un šiem cilvēkiem "lēkājošs" kalendārs var ļoti apgrūtināt dzīvi.

man kā parastam braucējam dotajā brīdī ir vienalga, kāds būs kalendārs. bet saprotu abas puses - no vienas puses ir svarīgi Latvijas labākajiem braucējiem nodrošināt iespēju startēt ārpus Latvijas un nedrīkst tos apdalīt ar startiem LV nacionālajos pasākumos, kas ir iekļauti UCI (tā ir labākā iespēja papildināt savus punktus), bet no otras puses negribētos, ka šo nedaudzo braucēju dēļ cieš vietējo pasākumu organizētāji (ja nav skaidrības par kalendāru, grūti plānot sacensības un piesaistīt sponsorus) un vēl jo vairāk, negribētos, lai kāds no organizētājiem atmet visam ar roku - tad atkal cietīsim mēs visi, jo cietīs pasākumu daudzveidība (lai gan pēdējo gadu laikā ir vērojams tikai progress, kas ļoti priecē). un vēl jau arī ir braucēji, kas plāno pārstāvēt LV lielajos eiropas pasākumos (Polija, Transalp u.c.) un daļai no viņiem ir arī savas ambīcijas gan sebā, gan igaunijas mačos. šie cilvēki laikam arī nedaudz uztraucas.

tā vien sanāk, ka daudziem iesaistītajiem ziema izvēršas par tādu saspringtu un stresainu laiku. Izturību visiem un ticību sava pasākuma nozīmīgumam: esmu pārliecināts, ka katras sacensības saņems pēc nopelniem smile (nu izņēmums varētu būt sebs, kas tomēr saņems vairāk, kā pelnījis).

Avatar

By kļuška 31.01.2008 10:14:02

Member · 5 comments

Nu gan anlenam ir baigais kompetences līmenis. Gribās pajautāt, vai pats vispār uz riteņa  /divriteņa/  vari nosēdēt? Pats ar riteni esmu tā nedaudz pabraucis /arī jauniešu - junioru izlasē/ un zinu, kā abi minētie un vēl citi čaļi trenējas. Tajā pašā laikā zinu arīt to, kā velosports ir attīstīts citās Eiropas valstīs un, lai ar panākumiem brauktu šādā līmenī mums ir vienkārši pārāk maz atlases sistēmas. Un ja mēs paši te Latvijā nemēģināsim celt riteņbraukšanas prestižu - tad arī turpināsim mīcīties savā sulā - organizēšim tik savus pagasta mačus, nievāsim labākos braucējus, trenerus un organizatorus u.t.t.

Avatar

By cello 31.01.2008 10:30:34

Local.Auth · 4,686 comments
kļuška wrote

Nu gan anlenam ir baigais kompetences līmenis. Gribās pajautāt, vai pats vispār uz riteņa  /divriteņa/  vari nosēdēt? Pats ar riteni esmu tā nedaudz pabraucis /arī jauniešu - junioru izlasē/ un zinu, kā abi minētie un vēl citi čaļi trenējas. Tajā pašā laikā zinu arīt to, kā velosports ir attīstīts citās Eiropas valstīs un, lai ar panākumiem brauktu šādā līmenī mums ir vienkārši pārāk maz atlases sistēmas. Un ja mēs paši te Latvijā nemēģināsim celt riteņbraukšanas prestižu - tad arī turpināsim mīcīties savā sulā - organizēšim tik savus pagasta mačus, nievāsim labākos braucējus, trenerus un organizatorus u.t.t.

nu ar jauniešu izlasi vēl nevajag lielīties!vairāk par Igauniju nebūsi redzējis,ja nu vienīgi līdz austrijai ticis...
bet ka džeki trenējas tas tiesa jo ja netrenēsies tālu netiksi.
Un atlases sistēmas produktivitāte ir kvalitātē nevis kvantitātē,to silti iesaku iegaumēt.
vēl par atlasi,lielākais kreņķis Vienmēr ir par 3,4,5numuriem jo 1,2ir tā pat skaidri bez atlases!
braucot junioros Tu tikai vari redzēt vizuālo skatu,bet kā tas sporta veids ir attīstīts...nezinu vai uzzināsi!
Ja mēs neorganizēsim pagasta mačus tad nebūs jaunatnes vispār,jo tieši no Pagastiem tiek izrakti īstie džeki,bet lielpilsētās lielākoties ir profesori kas 15gados beidz karjeru jo visapkārt ir muļķi kas profesoru nemāk satrenēt(liek pa daudz to un šito darīt)!
iesaku neuztvert šo personīgi!

Avatar

By anlens 31.01.2008 11:02:34

Local.Auth · 1,172 comments
kļuška wrote

Nu gan anlenam ir baigais kompetences līmenis. Gribās pajautāt, vai pats vispār uz riteņa  /divriteņa/  vari nosēdēt? Pats ar riteni esmu tā nedaudz pabraucis /arī jauniešu - junioru izlasē/ un zinu, kā abi minētie un vēl citi čaļi trenējas. Tajā pašā laikā zinu arīt to, kā velosports ir attīstīts citās Eiropas valstīs un, lai ar panākumiem brauktu šādā līmenī mums ir vienkārši pārāk maz atlases sistēmas. Un ja mēs paši te Latvijā nemēģināsim celt riteņbraukšanas prestižu - tad arī turpināsim mīcīties savā sulā - organizēšim tik savus pagasta mačus, nievāsim labākos braucējus, trenerus un organizatorus u.t.t.

Par to nu Tu nekreņķējies . Varu nosēdēt gan uz divriteņa, gan trīsriteņa. Bet šeit gāja runa par to , ka dēļ šiem diviem braucējiem tika atcelts pēdējais SEB posms Smiltenē, tagad Lč pārcelts ,Kandavas posms salikts vienā dienā ar pasākumu Apē u.t.. Nav pārāk daudz ? Es jau saprotu ka viņi trennējas, bet vai SEBs ir tā vieta kur parādīt savu spēku ? Protams te viņi ir čempioni, bet lai rāda savu spēku Eiropai un Pasaulei . Tas nozīmē lai piedalās un krāj pieredzi sacensības ārzemēs. Tapēc jau nevajag Japiņa kungam un godājamai trenneru padomei bīdīt kalendāru šurpu turpu, neuzklausot citu organizatoru viedokļus.

Avatar

By Pastnieks 03.02.2008 17:58:57

Member · 241 comments

"1.Ape tālu,pašā Latvijas nomalē tādēļ daudzi pat neatbrauca,2.Sakarā ar motokrosu aizņemtas visas vesnīcas,3.Apē nav kur paēst.)."
Nu nezinu gan vai šie 3 iemesli ir pietiekoši labi, lai LV čempionātu XCO pārceltu uz Baldoni! ja, grib tad var visur aizbraukt un visu atrast! smile
Otrkārt negribētos ticēt, ka Baldonē ir tādi  nobraucini kā Apē (vismaz neesu tur nevinu tadu redzejis) , ka lai nobrauktu no dažiem kalniem vajag patiešam ļoti labas iemaņas riteņbraukšanā un DROSMI ! Domāju, ka LV čempionātam XCO vajag būt tieši tādam, kurā visi nespēs to ko daži!
Bet tās ir tikai manas domas! smile


Es labprāt gribētu zaudētu svaru, bet diemžēl man nepatīk zaudēt..

Avatar

By G.B. 03.02.2008 18:08:50

Guest

Tā jau ir politika !  Marsa džeki redz nevar kārtīgi uztrennēties tehniskajā Apes trasē, tapēc meklē sev līdzenākas un tuvākas trases., jo uzvarēt tak tā gribās smile ! tāč ka viņu trenneris ir slavenajā padomē, tad viņam redz stiprs vārds, lai čempis būtu citā vietā, nevis Apē, kur džeki jau vairākus gadus godam rīko pasākumus. Man viņu vietā būtu baigā škrobe par šādu cūcisku rīcību. Pirmkārt jau no federācijas puses, bet gan jau laiks rādīs kuriem būs bijusi taisnība. Var jau pasākumu uzrīkot par līdzenumiem un zemītēm, nafig mums tos kalnus...

Avatar

By G.B. 03.02.2008 18:17:33

Guest

Te nu N.N. iebrauc auzās par MTB braucēju interesēm :
   
" Visādā ziņā cenšos aizstāvēt ne tikai savas komandas un Latvijas izlases,bet arī visu pārējo MTB braucēju intereses.
Laika gaitā izrādijās ka LRF un mūsu kontinentālajām šosejas komandām pienāk cienījami uzaicinājumi dalībai prestižās starptautiskās sacensībās.
No šādām sacensībām vienkārši nedrīkst atteikties,tās ceļ valsts prestižu starptautiskajā riteņbraukšanas sabiedrībā un viņu dēļ ir vērts mainīt ne tikai valsts iekšējo kalendāru bet varbūt pat visas sezonas treniņu plānus"

Ko tad viņš aizstāv MTB vai šoseju , tā arī netieku gudrs ?Un kapēc viņam būtu jāuztraucas par Oļegu vai Alekseju ? Viņi tak brauc pavisam citās prof. komandās nevis Marsā ! Lai tad viņi ar pieskaņo savus kalendārus.

Avatar

By FOX 03.02.2008 18:18:58

Member+ · 5,300 comments
G.B. wrote

Marsa džeki redz nevar kārtīgi uztrennēties tehniskajā Apes trasē, tapēc meklē sev līdzenākas un tuvākas trases., jo uzvarēt tak tā gribās smile ! Var jau pasākumu uzrīkot par līdzenumiem un zemītēm, nafig mums tos kalnus...

Varbūt ir kāds pamatojums šādiem vārdiem???

Pilnīgs murgs. 1kārt Apes trasē nekā tehniska nav (izņemot 2 nobraucienus, kur mazliet ir jāuzmanās). 2kārt Marsa džeki ir tie (gandrīz vienīgie), kas brauc PČ un EČ, kas ir krietni tehniskāki par Api (respektīvi 2 dažādas nesalīdzināmas lietas), līdz ar to Apes trase grūtības nesagādā. Tā kā nevajag runāt muļķības!

Otro postu nekomentēšu, z.b. jau drukāt, bet kā intereses aizstāv NN pateikt varētu!

Last edited by FOX (03.02.2008 18:21:10)


TREK Supercaliber

Avatar

By G.B. 03.02.2008 18:21:47

Guest

Nu kā tad Tu izskaidro kapēc Apei noņēma rīkošanas tiesības. Izlasi ko N.N raksta Ape tālu, nav ko ēst,nav kur gulēt ! Kāds pamatojums šiem vārdiem ! Slikta organizācija...

Last edited by G.B. (03.02.2008 18:22:42)

Avatar

By FOX 03.02.2008 18:34:42

Member+ · 5,300 comments
G.B. wrote

Nu kā tad Tu izskaidro kapēc Apei noņēma rīkošanas tiesības. Izlasi ko N.N raksta Ape tālu, nav ko ēst,nav kur gulēt ! Kāds pamatojums šiem vārdiem ! Slikta organizācija...

To es izskaidrot nevaru, jo aizkulises nezinu! Par tiem NN atmazoniem arī es negribētu piekrist, ja nu vienīgi, ka Ape ir tālu. No Rīgas ir ok, bet, piemēram, no Kandavas vai Liepājas man galīgi negribētos braukt uz Api.


TREK Supercaliber

Avatar

By Guncha 04.02.2008 10:58:18

Member+ · 132 comments

Veči, palasiet tak uzmanīgāk NN tekstu, pirms to "komentējat".

Ne jau Normunds sūdzas, ka Ape ir tālu un nav kur paēst.

NN raksta, ka tādas ir bijušas vairāku komandu pārstāvju visbiežāk izteiktās pretenzijas LČ organizatoriem.

Bet tiem, kuriem šķiet, ka Baldone ir viens vienīgs līdzenums, varbūt derētu kādreiz apciemot Riekstukalnu.

Avatar

By janis-v 04.02.2008 13:37:18

Member+ · 288 comments

Piekrīku  Guncha ,gan par komentāriem un it sevišķi par Riekstu kalnu,lai atbrauc un uzbrauc no Mežkalnu puses pa trasi vasarā.Trasi var izveidot gan ar kalniem ,gan atriem meža ceļiem.tiepam trase būs plata ,ne stiga mežā,tā ka žēloties ka jāvelkas aiz lēnākajiem nebūs kur.

Avatar

By anlens 04.02.2008 14:15:07

Local.Auth · 1,172 comments

Jā neviens tur nav bijis izņemot Jūs abus divus smile

Un neviens nezin, kas tur organizē mačus smile

"Arī šogad Raimonds un Jānis savlaicīgi piedāvāja rīkot LČ ,,Vaidavas Kausa,, laikā un treneru padome to ņēma vērā kā vienu no iespējamajiem variantiem (nevis jau Novembrī oficiāli apstiprināja). "

Vot šeit tika pielaista kļūda - vajadzēja noslēgt oficiālu līgumu !

Last edited by anlens (04.02.2008 14:25:19)

Avatar

By Anda 04.02.2008 16:09:36

Local.Auth · 434 comments

par trases grūtumu - jau pieminētais Oļegs par grūtāko LV čempja trasi man nesen minēja 2004.gada Siguldu. Rīgas rajons, ja kas smile

bet es par citu tēmu. tā kā 12.jūlijs ir sestdiena, varētu Kuldīgā uzrīkot plašāku velobraucēju "sadraudzības" zaļumballi.
ko sakāt? patancujem? wink

Avatar

By janis-v 04.02.2008 16:21:29

Member+ · 288 comments

Izcili labs  pieteikums no Anda.ne jau LČ trasei jābut tai visgrūtākai.Uzvarēs jau vienmēr stirākais.Katram ir sava mīlāka vai nemīļāka trase un tādēl jau nau jāplēšas. Jā man labāk patīk Baldone,ja anlens vēlas lai uzskata mani par tādu kas neko nejēdz no riteņbraukšanas,no tā man sliktāk nekļūs.Labi vien 'būs ka L
C vieta pamainīsies.Par Vaidavas trasi precīzi teica FOX!!!

Avatar

By Jānis 04.02.2008 20:45:14

Member · 95 comments
Anda wrote

bet es par citu tēmu. tā kā 12.jūlijs ir sestdiena, varētu Kuldīgā uzrīkot plašāku velobraucēju "sadraudzības" zaļumballi.
ko sakāt? patancujem? wink

Lūk normālākais piedāvājums kalendāra papildināšanai!

Avatar

By igi 15.02.2008 21:52:31

Member+ · 331 comments

Labs vakars visiem...
Sēžu pie kalendāra un plānoju kur piedalīties.
.......Īsi par 2007 - pirmo gadu nobraucu 100% visu Elion CUP - naf man neviena slikta vārda ko teikt - tātad nākošgad viss kalendārs man pakļauts Elion. Otrs seriāls ko braucu bija SEB, LV taču arī jāmin, un es, pirmo gadu uzbraucu garo gabalu [par cik Elion ir garāka distance kā SEB īsā tautas versijā]. Piedalījos es katrā SEB posmā, bet nevienā no tiem es neguvu tādu baudu no pasākuma, cik tas bija Elion CUP [un te iemesls ir pirmkārt barošana distancē [ik pa 15~20km ir punkts - SEB pielika punktu Ērgļos - kas brauca garo zinās] un pēc gonkas [igaunis dod katrā posmā zupu ēst un cik gribi?, a to S_EB__ putru visi ēd tikkai tāpēc , ka citā nekā nav - skumji, personīgi es pēc gonkas parasti sakravājos un tinos uz mājām neēdis, zinot kad mājās būs ar ko atjaunot nodedzināto], otrs varbūt ir sīkums, bet Elion dod katrā pasākumā savu numuru kas paliek kā relikvija, sīkums, bet patīkami]
...Bet nu par ko te es, biju izdomājis kā otro seriālu atbalstīt TREK kausu, un SEB pat iespējams neapmeklēt, bet ja ieskatās kalendārā, Elion un TREK veseli trīs posmi sakrīt trijās nedēļas nogalēs sestdienā un svētdienā, bet tas SEBs ir iefīrējies brīvās svētdienās [man labāk patiktu ja Treks būtu dienu pirms Seba, tad man būtu ļoti viegli izvēlēties - vismaz 17. augusts ir izlemts]
...Elionu sāk braukt arvien vairāk tautiešu, un paši Trekisti tak ar, .....varbūt nākošgad var to kalendāru plānot citā virzienā, šito ta nomīs kā ir...
...ar cieņu...neko sliktu negribēju patiekt...


— G —

Avatar

By Baltais 15.02.2008 22:16:26

Local.Auth · 5,425 comments

IGI!

pagaidām neko labāku nevaram izdomāt, kā pakārtoties Skandinaviska Enskilda Banken, un censties TREK nelikt vienā dienā ar Elion kapu. katrā ziņā ir daudz cilvēki, kas līdz šim ir braukuši Baldonē dienu pirms eliona un domāju, ka brauks arī šogad.

Ja trek būtu vienu dienu pirms Skandinaviska Enskilda Banken, tad Tu uzreiz varētu kāpt uz pjedestāla pat riteni līdzi neņemot un mums nevajadzētu 1 cilveka dēļ marķēt trasi big_smile

Pievērs uzmanību Philips maratona datumiem (24.05., 10.08.), jo tur būs zināma līdzība ar elionu.


Es nepārdodu, es palīdzu nopirkt!

Avatar

By igi 15.02.2008 22:39:12

Member+ · 331 comments

Es tevi saprotu, protams lielākais vairums vēl izvēlēsies SEB, un es esmu nolēmis braukt gan Elion gan Trek kā arī neizlaist Tartu maratonu, vienkārši gribētos lai sacensības notiktu tomēr svētdien , tas nekas ka pirmdiena grūta diena - sestdienas tomēr lielai daļai no mums ir darbadienas. Protams jau ka brauksim divas dienas pēc kārtas, bet nu iespēju robežās jau nu gribētos orientēties uz vienu maratonu nedēļas nogalē


— G —

Avatar

By viuks 16.02.2008 21:58:51

Member · 180 comments

Sveiki, veloprofi!
Vai kāds nepateiktu, kas ir Nissan kauss? Tas ir kaut kas visiem pieejams, vai prfu gonka tikai. Gribētos to 1. maiju kaut kā lietderīgi izmantot.

Avatar

By neko_nav 16.02.2008 22:51:35

Member · 27 comments
igi wrote

Labs vakars visiem...
Sēžu pie kalendāra un plānoju kur piedalīties.
.......Īsi par 2007 - pirmo gadu nobraucu 100% visu Elion CUP - naf man neviena slikta vārda ko teikt - tātad nākošgad viss kalendārs man pakļauts Elion. Otrs seriāls ko braucu bija SEB, LV taču arī jāmin, un es, pirmo gadu uzbraucu garo gabalu [par cik Elion ir garāka distance kā SEB īsā tautas versijā]. Piedalījos es katrā SEB posmā, bet nevienā no tiem es neguvu tādu baudu no pasākuma, cik tas bija Elion CUP [un te iemesls ir pirmkārt barošana distancē [ik pa 15~20km ir punkts - SEB pielika punktu Ērgļos - kas brauca garo zinās] un pēc gonkas [igaunis dod katrā posmā zupu ēst un cik gribi?, a to S_EB__ putru visi ēd tikkai tāpēc , ka citā nekā nav - skumji, personīgi es pēc gonkas parasti sakravājos un tinos uz mājām neēdis, zinot kad mājās būs ar ko atjaunot nodedzināto], otrs varbūt ir sīkums, bet Elion dod katrā pasākumā savu numuru kas paliek kā relikvija, sīkums, bet patīkami]
...Bet nu par ko te es, biju izdomājis kā otro seriālu atbalstīt TREK kausu, un SEB pat iespējams neapmeklēt, bet ja ieskatās kalendārā, Elion un TREK veseli trīs posmi sakrīt trijās nedēļas nogalēs sestdienā un svētdienā, bet tas SEBs ir iefīrējies brīvās svētdienās [man labāk patiktu ja Treks būtu dienu pirms Seba, tad man būtu ļoti viegli izvēlēties - vismaz 17. augusts ir izlemts]
...Elionu sāk braukt arvien vairāk tautiešu, un paši Trekisti tak ar, .....varbūt nākošgad var to kalendāru plānot citā virzienā, šito ta nomīs kā ir...
...ar cieņu...neko sliktu negribēju patiekt...

Tas, ka tev negarsho SEB putra nenoziimee ka visiem ta negarsho! SEB'aa tieshaam ir garshiiga putra (saliidzinot ar citaam), taa kaa es ieteiktu neizmantot vaardu "visi"...