Kuldīgas kauss riteņbraukšanā

Avatar

By agry 27.03.2013 14:17:37

Member · 34 comments

Lai arī šogad ziema neatkāpjas, tomēr ir cerības ka maijā sniega vairs nebūs, tāpēc aicinu visus aktīvistus uz Kuldīgu, skat nolikumu

Apstiprinu:.............................................A.Kimbors
Kuldīgas novada sporta skola


51. Kuldīgas novada sporta skolas kausa izcīņas
sacensības riteņbraukšanā

N O L I K U M S


1.MĒRĶIS UN UZDEVUMI
Risināt jauniešu brīvā laika nodarbinātības problēmas Kuldīgā. Nostiprināt draudzīgus sakarus ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sporta skolām un sporta klubiem. Noteikt valsts labākos jaunos riteņbraucējus.

2.VADĪBA
Sacensības vada un organizē Kuldīgas novada sporta skola. Sacensību vadība uzdota KNSS apstiprinātai tiesnešu kolēģijai. Sacensības notiek saskaņā ar SRS sacensību noteikumiem.

3.VIETA UN LAIKS
Sacensības notiek 2013.gada 4. - 5.maijā Kuldīgā.

4.DALĪBNIEKI
Sacensību dalībnieki tiek sadalīti sekojošās vecuma grupās:
        Open             1994.- un vecāki
        Juniori            1996. – 1995.
        Jaunieši        1997. - 1998.
        Zēni            1999. – un jaunāki.
Sacensību dalībniekiem obligāti tiesnešu kolēģijā jāiesniedz licence.


5.PROGRAMMA
4.maijā    plkst.16.00    Individuālie braucieni -  visām vecuma grupām 10 km,
starts Skrundas šosejas 16 km Ierās.
5.maijā plkst.10.00    Grupas braucieni / zēni - 30 km, jaunieši - 50 km, Open un Juniori – 70 km /.
Grupas braucienā Juniorus vērtē kopā ar Open klases braucējiem.
Starta – Finiša vieta Aizputes ielā.


6.APBALVOŠANA
1.-3.vietu ieguvēji katrā vecuma grupā un katrā disciplīnā tiek apbalvoti ar KNSS diplomiem un kausiem.

7.DALĪBNIEKU UZŅEMŠANA
Sacensību organizēšanas izdevumus apmaksā Kuldīgas novada sporta skola. Visus izdevumus, kas saistīti ar piedalīšanos sacensībās, apmaksā komandējošā organizācija.
Dalības maksa ls 2,- no dalībnieka, izņemot KNSS audzēkņus.

8.PIETEIKUMI
Iepriekšējie pieteikumi iesniedzami līdz 3.maijam plkst 12:00 e-mail ilze.st@inbox.lv
Naktsmītnes lūdzu pieteikt:  Ilze Stukule:+371 63321946. +371 29102606

Avatar

By DZ 27.03.2013 15:36:25

Member · 3,501 comments

Būtu baigi forši uztaisīt daudzdienu(Kurzemīti) 3-4 dienas arī večiem wink


Lielākais serviss Jelgavā - www.activsport.lv

Avatar

By rony 27.03.2013 19:47:19

Member · 116 comments

piekritu! kapec ne? laiks vel ir var uztaisit kopa ar junioriem daudzdienu.

Avatar

By Andersons 27.03.2013 21:58:32

Member+ · 2,639 comments

Kādus gadus trīs vai četrus atpakaļ veterāniem bija čempionāts mini daudzdiena trīs dienas, pirmajā dienā bija ITT, otrā grupa un trešā dienā pāru brauciens un vairāk daudzdienad nav sanācis mīt, parasti augstākais divas dienas večiem ir gonkas.
Uz šo pasākumu vajadzētu ietrāpities Kuldīgas pusē.


Team Velo+ Bottari Baltic
From 10km ITT to 1,500km ultra.

Avatar

By cello 28.03.2013 10:51:49

Local.Auth · 4,686 comments

Rony+DZ - Policiju un ātros nomaksājat būs jums daudzdiena.
Pērnavā katru gadu notiek d-diena veterāniem,3dienu pasākums.Iečekojat ejl.ee kalendāru tur ir datumi un nolikums.

Avatar

By agry 28.03.2013 11:57:29

Member · 34 comments

Kā jau Cello raksta visu izsaka Policijas un ātro izmaksas, kad ieraugo šos ciparus, tad visi organizatori aizmirst par daudzdienu! Ātro cena atbilstoši MK noteikumiem viena ekipāža Ls 32,- stundā, Policija uz trīs dienām pavilks ap štuku! Tāpēc laikam jau labāk būs laist uz Eesti smile

Avatar

By DZ 28.03.2013 12:15:15

Member · 3,501 comments

Dobeles 2d gonku var salikt kopā ar Kuldīgas un būs normāla daudzdiena wink


Lielākais serviss Jelgavā - www.activsport.lv

Avatar

By scottijs 30.04.2013 22:33:18

Member · 36 comments

Vai ir kāds kas brauc 7dien uz grupas braucienu no Rīgas un varētu paņemt līdzi mani + riteni? Par benzīnu bez šaubām piemetīšos. Šodien salauzu savu mašīnu, tādēļ ļoti priecātos, ja kāds varētu izpalīdzēt.
Mans nr. 2 68 9 68 67.

Avatar

By andris 07.05.2013 22:18:52

Member++ · 403 comments

Atskats uz Kuldīgas sacesībām (pārpublicēts no LRF mājas lapas).

Nedēļas nogalē tradīcijām bagātajā Kurzemes pilsētā Kuldīgā tika aizvadītas Kuldīgas novada sporta skolas izcīņas sacensības šoseja riteņbraukšanā. Sestdien individuālajā braucienā ātrāko rezultātu uzrādīja Veloprofs komandas riteņbraucējs Kaspars Launerts, bet dienu vēlāk grupas braucienā nepārspēts palika X Sports cycling team pārstāvis Kristaps Knops.

Kuldīga neapšaubāmi ir viens no Latvijas šosejas riteņbraukšanas centriem. No šejienes nākuši abi mūsu pasaules čempioni –Emīlija Sonka un Romāns Vainšteins. Aizvadītās nedēļas nogalē jau 51. reizi norisinājās Kuldīgas novada sporta skolas kausa izcīņas sacensības šosejas riteņbraukšanā individuālajā un grupas braucienos.

Sestdien uz Skrundas šosejas norisinājās individuālā brauciena sacensības zēniem, jauniešiem, junioriem un Open grupām. Dalībniekiem bija jāveic 10 kilometru gara distance.

Zēnu grupā uzvaru svinēja lietuvietis Sijandas Šereiva, kurš distanci veica 17 minūtēs un 8 sekundēs, tuvāko sekotāju Kristeru Ansonu no Talsiem pārspējot par nieka vienu sekundes desmitdaļu. Trešajā vietā šajā grupā mājinieks Arno Ķikurs. Šajā grupā startēja arī meitenes, no kurām ātrākā izrādījās dobelniece Megana Grīslīte, kurai starp zēniem septītā vieta. Jauniešu grupā uzvaru svinēja Dobeles pārstāvis Ēriks Toms Gavars, kurš distanci veica 14 minūtēs un 55 sekundēs, tuvāko sekotāju Tomasu Kārli Iļjenko apsteidzot par astoņām sekundēm. Labākā no jaunietēm bija rīdziniece Endija Rutule.

Junioru grupā uz starta stājās 13 dalībnieki. Visātrāko rezultātu uzrādīt izdevās RRS/ Purvciems pārstāvim Maksimam Ivanovam, kurš finišēja pēc 14 minūtēm un 9 sekundēm. Sešas sekundes lēnāks rezultāts Valteram Čakšam (RRS/Pļavņieki/MSĢ), bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Ivanova komandas biedrs Jānis Riekstiņš.

Visbeidzot Open grupā, pārliecinošu uzvaru izcīnīt izdevās Kasparam Launertam, kuram šis bija jau kārtējais triumfs individuālajos braucienos. Šoreiz Launerts 10 kilometrus pieveica 13 minūtēs 21 sekundē. Otrajā vietā ierindojās Pauls Zvirbulis, bet trešais šoreiz palika veterāns Zigurds Jureckis.

Dienu vēlāk Kuldīgas pilsētā un tās apkaimē norisinājās grupas braucieni. Zēnu, meiteņu un jauniešu meiteņu grupā 30 kilometru garajā distancē uzvarētājs tika noskaidrots finiša spurtā, kurā negaidītu uzvaru svinēja Elīna Sauka, aiz sevis atstājot Sijandu Šereivu un Endiju Rutuli. Jaunieši sacentās 50 kilometru distancē. Sacensību laikā no vadošās grupas izdevās atrauties NN Sporta kluba/RRS/MSĢ pārstāvim Dāvim Perševicam un RRS/ Purvciems riteņbraucējam Tomasam Kārlim Iļjenko. Abi sportisti savu pārsvaru nosargāja līdz pat finišam, kurā ātrākais izrādījās Perševics, aiz sevis atstājot Iļjenko. Tikmēr trešo vietu izcīnīja Iļja Tjagunovs no RRS/Alfa.

Juniori un Open klase tika vērtēta vienā ieskaitē. Aizraujošajā 70 kilometru distancē, tuvojoties finišam, vadībā atradās trīs sportisti –X Sports cycling team riteņbraucēji Kristaps Knops un Ivo Viļumovs, kā arī individuālā brauciena uzvarētājs Kaspars Launerts. Finiša spurtā skaistu uzvaru izcīnīja Kristaps Knops, aiz sevis atstājot Launertu un Viļumovu. Ceturtajā vietā finiša līniju šķērsoja Dobeles pavasara meistarsacīkšu uzvarētājs Pauls Zvirbulis.

Nākamais lielais riteņbraukšanas pasākums norisināsies jau šo svētdien, kad Cēsīs startēs populārā SEB kalnu divriteņu maratonu sezona