Piedzīvojumu sacensības Līdzsvars Ziema 2013

Avatar

By Apvārsnis 06.02.2013 12:39:17

Member · 11 comments

Piedzīvojumu sacensības Līdzsvars šogad sāksies ar ziemas sacensībām, kas 23.februārī notiks slēpošanas un biatlona bāzē „Smeceres sils”, Madonā.

Ziemas sacensību dalībniekiem tiks piedāvātas divas distances. Garajā distancē būs jāpavada 8 stundas, un tā piemērota visiem sportot gribētājiem un baudītājiem, kam slēpes nav tikai lieks traucēklis pie kājām. Īsajā distancē būs jāpavada 4 stundas, un šeit savus spēkus varēs pārbaudīt gan tie, kas nejūtas tik droši ziemas apstākļos, gan tie, kuriem distanču slēpes nav mīļākais pārvietošanās līdzeklis, kā arī ģimenes ar bērniem.

Distance tiks veidota pēc rogaininga principa, kur noteicošā būs savākto punktu summa. Sacensības sastāvēs no atsevišķiem posmiem. Katra posma veikšanai būs konkrēts laiks, kurā jāsavāc pēc iespējas vairāk punkti. Posmos, kuros būs jāpārvietojas ar kājām visu slēpošanas inventāru (slēpes, nūjas, slēpjzābakus un planšetes) varēs atstāt starpfinišā. Slēpošanas posmi tiks veidoti tā, lai varētu brīvi slēpot nevis brist pa mežu vai nest slēpes rokā. Tā kā tieši nedēļu pirms Līdzsvars sacensībām šajā apkārtnē norisināsies Pasaules junioru, veterānu un Eiropas čempionāts orientēšanās ar slēpēm, slēpošanas trašu tīkls būs gana plašs un daudzveidīgs.

Visa svarīgākā informācija, noteikumi un laiki ir apkopti nolikumā.
Pieteikšanās jau atvērta!

Vairāk informācijas www.lidzsvars.lv