Velosacensībās Rogaland Grand Prix Erki Putseps izcīna 19. vietu

Avatar

By maratoni_soseja 15.05.2012 17:28:23

Local.Auth · 29 comments

13. maijā Norvēģijā norisinājās Rogaland Grand Prix sacensības, kas iekļautas UCI 1.1. kategorijā. Šajās sacensībās vislabāko rezultātu no Alpha Baltic/Unitymarathons.com uzrādīja Erki Putseps, izcīnot 19.vietu.

Erki Putseps no sacensību uzvarētāja spāņa Antonio Piedra Perez atpalika par 2 minūtēm un 22 sekundēm. Savukārt Alpha Baltic/Unitymarathons.com pārstāvis Reinis Andrijanovs izcīnīja 26. vietu, atpaliekot no spāņa par 2 minūtēm un 30 sekundēm.

Erki Putseps pēc sacensībām atzīmēja: „Šīs bija ļoti augsta līmeņa sacensības, kurās startēja arī, piemēram, tādas pasaules līmeņa komandas kā ASV Garmin-Barracuda un Itālijas Lampre-ISD. Šīs komandas komentārus neprasa. Jāsaka, ka sacensības nebija no tās vieglākajām, jo laikapstākļi mūs nelutināja. Bija ļoti vējains un arī auksts, kas, protams, ietekmēja arī manu rezultātu. Tomēr jāsaka, ka man izdevās pievienoties grupai, kurā bija arī jau pieminētās Garmin-Barracuda komandas riteņbraucēji. Neskatoties uz laikapstākļiem sacensību temps bija ļoti ātrs un riteņbraucēju vidējais ātrums bija aptuveni 60 kilometri stundā.”

Reinis Andrijanovs norādīja: „Lielāko daļu sacensību laika biju priekšgalā, iekļaujoties līderu grupā, kurā bija arī sacensību uzvarētājs. Tomēr man izšķirošie bija pēdējie 30 kilometri, kur mūs sagaidīja finišs apļos. Apļos sacensību dalībniekiem bija jāpievar bruģēts kalns. Tā kā biju jau lielu daļu enerģiju atdevis, noturoties līderu grupā, tad šis kalns bija izšķirošais. Turklāt pēdējos divos apļos atklāju, ka mana velosipēda riepa sāk zaudēt gaisu, tādēļ priecājos, ka varēju noturēties un finišēt kopā ar mana komandas biedra Erki Putsepa grupu.”

Tagad Alpha Baltic/Unitymarathons.com komanda gatavojas startam vēl vienām sacensībām, kas iekļautas UCI 1.1. kategorijā - Jūrmala Grand Prix 2012. 19. maijā šajās sacensībās startēs gan kontinentālās komandas, gan nacionālās izlases no Lielbritānijas, Krievijas, Vācijas, Rumānijas, Ukrainas, Slovākijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas, Baltkrievijas, kā arī Latvijas.

Informāciju sagatavoja:                                                           
Daina Saliņa
SIA „Alpha Baltic”
Tālr.: +371 67898632
E-pasts: daina.salina@alphabaltic.lv

Papildu informācija:
Līga Glāzere
Komandas menedžere
SIA „Alpha Baltic Sport”
T: +371 678 444 25
E-pasts: liga.glazere@alphabaltic.lv
www.unitymarathons.com