VeloAtlaides.lv / veloveikala FeelFree veloserviss

Avatar

By Veloatlaides.lv 27.06.2011 00:35:15

Local.Shop · 402 comments

Arī veloveikals FeelFree piedāvā pilna spektra veloservisu!
Mūsu uzņēmumā strādā mehi pat ar 30 gadu pieredzi, kas spēs palīdzēt praktiski jebkurā jautājumā!

Aptuvens cenrādis:
http://www.veloatlaides.lv/content/7-velo-serviss

Ja ir kādi jautājumi, droši raksti vai zvani!

Jūsu Veloatlaides.lv
info@veloatlaides.lv
27796960 un 22087676
Maskavas iela 68, Rīga

Last edited by Veloatlaides.lv (27.06.2011 00:35:43)


Oficiālais Giant, Liv un BMC, kā arī Wahoo un Force pārstāvis, izplatītājs un garantijas servisa nodrošinātājs Latvijā.  Esam arī autorizētais Shimano servisa centrs.

Avatar

By Uldis17 22.07.2012 16:36:25

Member · 337 comments

Ja drīkst šajā tēmā rakstīt arī "atsauksmes", tad atļaušos mazliet darvas pieliet...

Tātad nepilnu nedēļu atpakaļ aizstiepu uz veloatlaides.lv servisu ričuku. Tā kā velosipēds tika iegādāts pie viņiem un bija paredzēta 2. tehniskā apskate, tad domāju, ka jāaiziet vien ir. Šaubījos jau, jo uzskatu, ka velosipēdu daudzmaz kārtībā pats varu uzturēt (atskaitot ratu taisnumu, spieķus apstrādāt vēl nespēju), tomēr ja veikals piedāvā/prasa apskati, tad saprotu, ka tā jāiziet kaut vai tāpēc, lai stātos spēkā garantija + profi izlabos manas, iespējams, kļūdainās apkopes rezultātus.
Serviss tika veikts ātri, tas jāatzīst, bet ja būtu zinājis kā, tad teiktu, lai mierīgā garā pasēž pie ričuka vēl kādu dienu. Tātad. Dakšas gultņi bija atstāti par vaļīgu, rati (kas man bija svarīgākais) šķiet vispār nebija īsti taisnoti, rumbas (kuru apkopi viņi pirms tam tā uzsvēra), vaļā bija skrūvējuši, jo pēc tam es gandrīz bikses pieliku, lai pakaļējo vaļā dabūtu (es zinu, cik es pats pievelku), tomēr tur iekšā vēl bija mana, nu jau pelēcīgā, smēre. Klaņi ar pievilkti ar mežonīgu spēku (nez kāpēc? Tur, šķiet ar' nekas nebija tīrīts). Izklausās pēc sērijas "Sila jest, uma ne nado". Vēlāk pamanīju, ka pazudušas abas pudeļu turētāja skrūves (tās, kas aizpilda caurumu, kamēr tur nav nekas piestiprināts). Nopietni?! Ratus netaisnoja, bet pudeļu turētāja skrūvēm, gan laikam vītnītes eļļoja, tikai žēl, ka aizmirsa ieskrūvēt atpakaļ. Kopumā šķiet, ka daudz kas nemaz nebija jaukts ārā, vai kustināts no vietas (kas pretēji viņu tekstiem "nu jā, principā visu pārjauc"). Un ok, es vēl saprastu, ka nejauc, jo redz uz aci, ka viss kārtībā, bet tad arī prasi attiecīgi zemāku samaksu. Bet nē. Garantijas talonā rakstīts 2.00 - 10.00 Ls. No manis paņēma maksimumu (10 Ls yikes ). Un galvenais, ka tas bija "fiksītis"! Tur taču nav ko kopt! Pie tam es viņu uzturēju labā kondīcijā, daudzmaz tīru. Vissarežģītākais tur ir bremzes (kuras, protams, nebija aiztiktas). Nē, ziniet veloatlaides.lv, cenas nepriecē gan (un attieksme arī nē). Tikai galva sāp, kad nākošajā dienā pats ķēros klāt un pārjaucu visu līdz plikam rāmim un risināju jūsu neizdarības + samaksāju citam meistaram par ratu taisnošanu.

Kā oga visam (kad vēl nebiju konstatējis problēmas), čalis veikalā pieņemot 10 Ls saka aptuveni: "Jā, nu vajag 2 reizes gadā pilnu apkopi taisīt, pavasarī un rudenī". PIE JUMS?! Nedomāju gan, pašam labāk sanāk.


Pedal to the Metal

Avatar

By urbanpower 22.07.2012 19:20:58

Member · 225 comments

nu nezinu, uldi... es par feelfree esmu sajūsmā, jo jau esmu viņu patstāvīgais klients ar visu klienta karti. jā, arī man pirmajā reizē ritenim uzlika biku dārgākas lietas, nekā vajadzētu bet es to nevienā acē nenožēloju. galvenais jau ir paša attieksmē - mainīsi sevisus un skriesi no viena pie otra, visās vietās tevi tad cirps kā aitu. tongue

meistars viņiem kolosāls, ar atsperi vienā vietā, tā teikt big_smile big_smile big_smile un bieži viņi vien nepaņem naudu par to, kur citi noplēstu nenormālāko piķi, kā viņi saka: tas bonusā. nezinu, man tas kantoris patīk un vēlu čaļiem sekmes!

un tev, kā fiksīša lietotājam tā arī vajag!!! [nekā personiska - mans subjektīvais viedoklis]


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By ktn 22.07.2012 20:11:11

Member+ · 1,642 comments

Jā, Uldi, vai saprati! Tu pats esi vainīgs. Tās pudeļu turētāja skrūvītes noņēma, lai tas būtu pilnīgi, galīgi un nepārprotami saprotams. Vispār, remontē to savu riteni pats - nekur nekas nebūs jāved un arī servisam par apkopi tos 10 Ls varēsi samaksāt internetbankā.


Coffee & Racing. Adventures, too.

Avatar

By urbanpower 23.07.2012 11:53:30

Member · 225 comments

uldim viss šķiet un liekās...varbūt viņš nemaz riteni nav pircis un viņš tikai domā, ka brauc ar to?


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By Papuass 23.07.2012 12:22:39

Member+ · 2,974 comments

urbanpower, ja nevari pēc būtības atbildēt, tad paklusē, patstāvīgais klient smile

Avatar

By urbanpower 23.07.2012 13:57:41

Member · 225 comments

KATRAM IR TIESĪBAS izteikt savu viedokli! ja nav - pierādi pretējo!

un VĒL!!! ja mani kautkas neapmierina, es eju atpakaļ da uz jebkuru kantori un panāku savu taisnību, ja tāda ir! tas ir pac krutākais ko darīt: kautkas ne tā notika un tad pa visu pagastu maurot(es nevienu neaizstāvu) "a, radz kāds es moceklis, mani štāte...". EJ, dari, cīnies par savu taisnību!

Last edited by urbanpower (23.07.2012 14:04:20)


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By elkasparito 23.07.2012 20:20:14

Member · 396 comments

Par ko kipišs? Ja tas kantoris ir norāvis ūdeņus, tad par to jāzin visiem, nevis vienam čalim jācīnās pret kantori. Ne jau visi ar galvu caur sienām iet, ne jau visiem pietiek pruhas. Normāli būtu, ja pēc tādiem (ne)gadījumiem kantoris bankrotētu...Rīgā ir pietiekami daudz veloveikalu, lai konkurence liktu strādāt atbildīgi,nevis kak popala.

Avatar

By Uldis17 23.07.2012 20:56:50

Member · 337 comments
urbanpower wrote

un tev, kā fiksīša lietotājam tā arī vajag!!! [nekā personiska - mans subjektīvais viedoklis]

Kā "fiksītis", tā birka klāt. Intelektuāli...
Pamatā un krietni ilgāku laiku braukāju ar šosejnieku, ja kas. "Fiksīti" iepirku, jo parādījās vajadzība pēc vienkārši un lēti kopjama un lietojama velosipēda, ar kuru varētu pārvietoties ikdienā un nebaidīties to atstāt ārā ilgāku laiku.

urbanpower wrote

uldim viss šķiet un liekās...varbūt viņš nemaz riteni nav pircis un viņš tikai domā, ka brauc ar to?

Nopietni? Šim postam bija domāta arī kāda jēga? Nu piedod par manu rakstīšanas stilu, vismaz es personvārdus rakstu ar lielo burtu.

urbanpower wrote

mainīsi sevisus un skriesi no viena pie otra

Kur teikts, ka skrienu no viena pie otra. Vienkārši šajā servisā iegriezos, jo man tehniskā apskate jāveic servisā, kurā pirkts velosipēds.

ktn wrote

Vispār, remontē to savu riteni pats - nekur nekas nebūs jāved

Tieši to arī cenšos parasti darīt, tomēr šis taču bija servisa uzdevums - tehniskā apskate.

Nu jā, atzīšu neesmu tas lielākais taisnības cīnītājs un ļauju laikam sev bišku uz galvas kāpt. Bet tāds nu esmu. Tomēr uzskatu, ka pat ja būtu nākamajā dienā skrējis atpakaļ un teicis, "Ziniet čaļi, pārtaisiet!" un varbūt pat izsitis kārtīgu apkopi, tad tik un tā uzskatu, ka par šitādu servisa neizdarību ir vērts zināt plašākam cilvēku lokam. Gan tāpēc, lai cilvēki zinātu, kurš serviss pieklibo, gan lai "pārmācītu" servisu par sliktu darbu. A, tā, sak: "Redz kā normāli apkāsām, ne čiku, ne grabu, laižam tālāk tādā garā". Tā to arī nevar atstāt.
Ja kādam citam ir cits viedoklis, lūdzu, bet bez uzbraucieniem. Disputos arī pa muti neviens nevienam neliek.

Nezinu, var jau būt, ka servisam uz vasaru citi cilvēki nākuši vietā un tagad tādi jocīgāki trāpijušies. Vismaz pie kases bija cits ģīmis, kā tad, kad iegriezos agrāk.  Bet tas pa lielam nemaina lietas būtību. "Review" ir par to, kas tagad ir.

P. S. Lai nebūtu tikai viena servisa "aplikšana", mēģināšu atrast savas iecienītās darbnīcas tēmu un ielikt tur kādu vārdu ar'.


Pedal to the Metal

Avatar

By urbanpower 23.07.2012 21:44:01

Member · 225 comments

BET IR JĀIET UN JĀCĪNĀS! un jābaksta kaut ar pirkstu acī!  wink

reiz te viens cilvēks rakstija, kā viņš gāja, runāja un panāca, ka viņam nomainija ritenim rāmi. nebūtu gājis un runājis...neko nebūtu dabujis...

Last edited by urbanpower (23.07.2012 21:47:41)


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By Buks 23.07.2012 22:53:11

Member+ · 696 comments

Tu laikam esi ar galvu sienā ieskrējis. Dēļ 10Ls iet čakarēties, ja viņi nevīžo pienācīgi visu izdarīt, tad kāda mārutka pēc Uldim būtu jāiet čakarēties ar viņiem un nokārtot visu pa kluso, vismaz mēģināt? Pasaka savu sāpi forumā un aidā, paši vainīgi, ka nejēdz padarīt visu, kā nākas.

Nesaku, ka 10Ls ir sīkums, bet, manuprāt, tā summa nav tik liela, lai ietu čakarēties, ja nekas nav sačakarēts.


Bērnībā puikas mērīja krāniņus ar lineālu, bet pieaugot - ar hronometru.

Avatar

By urbanpower 23.07.2012 22:58:33

Member · 225 comments

ar galvu sienā lai skrien fiksists bez bremzēm! nav ko gaudot, ja patīk 10Ls pa labi un pa kreisi dalīt! man arī ceineris kā reizi kabatu nespiestu! big_smile big_smile big_smile


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By ZjBx3v 23.07.2012 23:29:55

Member · 99 comments
Uldis17 wrote

Tad saprotu, ka tā jāiziet kaut vai tāpēc, lai stātos spēkā garantija + profi izlabos manas, iespējams, kļūdainās apkopes rezultātus.

Gandriz bikses piečurāju no smiekliem, panjem izjauc kaut kādu labu dakšu pats, norauj visas skrūves nedot dievs vel aizmirsti kaut ko ielikt vietā un aizved uz apkopi lai izlabo tavus kasjakus big_smile big_smile , taspats, kas mašīnai pēc 10 000km pirmajā apkopē aizved auto ar izjauktu motoru un pasaki. nju jā kļūda - labojiet big_smile


Uldis17 wrote

rumbas (kuru apkopi viņi pirms tam tā uzsvēra), vaļā bija skrūvējuši, jo pēc tam es gandrīz bikses pieliku, lai pakaļējo vaļā dabūtu (es zinu, cik es pats pievelku), tomēr tur iekšā vēl bija mana, nu jau pelēcīgā, smēre. Klaņi ar pievilkti ar mežonīgu spēku (nez kāpēc? Tur, šķiet ar' nekas nebija tīrīts). Izklausās pēc sērijas "Sila jest, uma ne nado".

Jautājums, kapēc tur bija tava smēre ieksā? Un kapēc tad vnk neiedevi un nepateici izvelciet tikai ratus?, visu pārējo taču pats  vari smile Cik zinu stipri savelk, lai tādi kā tu neaskrūvē un lai tādi fiksētie kā tu brauktā ar zobiem vietā nevis ka klanis nokrīt un tad atkal ir slikti big_smile big_smile big_smile

Uldis17 wrote

Kā oga visam (kad vēl nebiju konstatējis problēmas), čalis veikalā pieņemot 10 Ls saka aptuveni: "Jā, nu vajag 2 reizes gadā pilnu apkopi taisīt, pavasarī un rudenī"

Nu taisnību jau pateica, es jaau visp\ar teiktu lai velo butu labs, velo japarjauc ik pec 2 nedelam jatira visu big_smile  bet es uzskatu, ja vari -  taisni pats, jo kā es redzu tu vari smile , a kur taisīt kko ja nemāki tā jau ir katra izvēle smile

Bet kopumā visur un vienmēr būs kaut kur nelaimīgs pircējs, tikai dažs labs ies skaidroties kapēc tā un ne šitā , bet cits vnk klusēs un gudri runās forumā smile

Avatar

By elkasparito 24.07.2012 08:38:21

Member · 396 comments

Šeit dažam labam arī braucot ar muti, būtu jāievēro ceļazīmes...

Avatar

By Veloatlaides.lv 24.07.2012 09:59:38

Local.Shop · 402 comments

Cien. Uldis17,

Paldies, ka izsāki savu viedokli.

Pirmkārt, mēs uzskatam, ka apkopi ir jāveic vismaz 2 reizes, lai spēka statos garantija, tas ir uzņēmuma nosacījums un pie tā mēs pieturamies.
Tā kā Tu pats jau esi remontējis savu riteni un centies uzturēt to kartībā, mums grūti teikt, kādas kļūdas esi pieļāvis, pirms aizvedi to uz apkopi, un tā kā Tu neesi pārliecināts par mūsu mehāniķa pieļautajam kļūdām, mums Tev ir piedāvājums: jebkurā ērtā Tev laikā, atnāc uz veikalu un izstāsti to, kas Tevi neapmierina, lai mūsu mehāniķis redzētu, vai tas ir viņa pieļautas kļūdas vai arī tikai „iespējams” viņa kļūdas.
Mehāniķis izstāstīs Tev visus sīkumus par tavu riteni un atbildes uz visiem Taviem jautājumiem, lai turpmāk Tu vēl veiksmīgāk spētu remontēt un kopt savu fiksīti pats.
Un protama šī ārkārtas apkope būs uz mūsu rēķina.
Pagaidām Tu pats saproti, ka Tevis teikto, neredzot Tavu velosipēdu klatienē ir grūti apstiprināt vai noliegt, tāpēc, ka Tu pats jauc, remontē, tad liec kopā savu riteni un mēs goda vārds nezinām cik labi Tu to dari!

Vai Tev vējš mugurā.

VeloAtlaides.lv


Oficiālais Giant, Liv un BMC, kā arī Wahoo un Force pārstāvis, izplatītājs un garantijas servisa nodrošinātājs Latvijā.  Esam arī autorizētais Shimano servisa centrs.

Avatar

By KKTK 24.07.2012 10:25:28

Member+ · 2,298 comments

Man jau arī liekas, ka ja kas nav kārtībā, tad VISPIRMS jāiet atpakaļ uz veikalu. Izstāsti veikala vadītājam problēmas un tad, lai šie ar mehāniķi piedāvā risinājumu. Neizspieķoti rati, ka dies, kas var būt vieglāk pierādīt, ka nav izspieķoti? Varbūt šie nepamanīja, ka met, varbūt vienkārši cilvēcīgi aizmirsa. Skrūvītes arī, saki ka bija, lai liek vietā.
Bet, ja tevi sūta saules puķes lasīt, un visu noliedz un nekādu risinājumu nerodi, tad postē atsauksmi, lai pabrīdinātu citus. Citādi kā redzi dabūsi 5 tīņu postus, kas tevi pašu taisās pataisīt par ēzeli.

Avatar

By Buks 24.07.2012 11:14:01

Member+ · 696 comments
urbanpower wrote

ar galvu sienā lai skrien fiksists bez bremzēm! nav ko gaudot, ja patīk 10Ls pa labi un pa kreisi dalīt! man arī ceineris kā reizi kabatu nespiestu! big_smile big_smile big_smile

Ja Tava lasītprasme būtu tikpat spica, cik prātiņš, tad Tu šito nerakstītu. Tev, laikam prātiņš aptumšojas, kā ieraugi fiksos. Tavai zināšanai, zinu arī cilvēkus, kas ar visām bremzēm pamanās kaut kur ielikties. big_smile

Tu jau pats tagad ar galvu sienā skrien, mēģinot iestāstīt kaut kādas muļķības.


Bērnībā puikas mērīja krāniņus ar lineālu, bet pieaugot - ar hronometru.

Avatar

By urbanpower 24.07.2012 17:20:31

Member · 225 comments
Buks wrote
urbanpower wrote

ar galvu sienā lai skrien fiksists bez bremzēm! nav ko gaudot, ja patīk 10Ls pa labi un pa kreisi dalīt! man arī ceineris kā reizi kabatu nespiestu! big_smile big_smile big_smile

Ja Tava lasītprasme būtu tikpat spica, cik prātiņš, tad Tu šito nerakstītu. Tev, laikam prātiņš aptumšojas, kā ieraugi fiksos. Tavai zināšanai, zinu arī cilvēkus, kas ar visām bremzēm pamanās kaut kur ielikties. big_smile

Tu jau pats tagad ar galvu sienā skrien, mēģinot iestāstīt kaut kādas muļķības.

Oi-oi-oi, kāds asprātis! Buk, tu lūdz dievu, lai tev pašam jebkurā situācijā būtu bremzes! Zinu, kas ir palikt bez bremzēm...
Jau teicu: demokrātija, varu runāt un šis ir forums - KATRAM te tiesības izteikties!


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By Papuass 24.07.2012 17:25:55

Member+ · 2,974 comments
urbanpower wrote

Oi-oi-oi, kāds asprātis! Buk, tu lūdz dievu, lai tev pašam jebkurā situācijā būtu bremzes! Zinu, kas ir palikt bez bremzēm...
Jau teicu: demokrātija, varu runāt un šis ir forums - KATRAM te tiesības izteikties!

http://www.xc.lv/mtb/forums/misc.php?action=rules

1. Atrašanās šajā forumā ir privilēģija, nevis Tavas tiesības.

Veiksmīgu dienu smile

Avatar

By urbanpower 24.07.2012 18:56:00

Member · 225 comments
Papuass wrote
urbanpower wrote

Oi-oi-oi, kāds asprātis! Buk, tu lūdz dievu, lai tev pašam jebkurā situācijā būtu bremzes! Zinu, kas ir palikt bez bremzēm...
Jau teicu: demokrātija, varu runāt un šis ir forums - KATRAM te tiesības izteikties!

http://www.xc.lv/mtb/forums/misc.php?action=rules

1. Atrašanās šajā forumā ir privilēģija, nevis Tavas tiesības.

Veiksmīgu dienu smile

Dienai nav ne vainas...atkal paliek karsts! sad((


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By Uldis17 24.07.2012 20:46:26

Member · 337 comments
ZjBx3v wrote

Gandriz bikses piečurāju no smiekliem, panjem izjauc kaut kādu labu dakšu pats, norauj visas skrūves nedot dievs vel aizmirsti kaut ko ielikt vietā un aizved uz apkopi lai izlabo tavus kasjakus big_smile big_smile , taspats, kas mašīnai pēc 10 000km pirmajā apkopē aizved auto ar izjauktu motoru un pasaki. nju jā kļūda - labojiet big_smile

Nu to nu Tev es varu apzvērēt, ka nevienu vītni nebiju tur aprāvis un visas detaļas bija vietā. Tāpēc jau rakstīju "iespējamās" - ar domu, ka varbūt kādu konusu esmu bišku tomēr par vaļīgu atstājis, bet ne jau saliecis rāmi un iegrūdis to servisā it kā nekas nebūtu noticis. Ne jau pirmo reizi jaucu riteni...

ZjBx3v wrote

Jautājums, kapēc tur bija tava smēre ieksā? Un kapēc tad vnk neiedevi un nepateici izvelciet tikai ratus?, visu pārējo taču pats  vari smile Cik zinu stipri savelk, lai tādi kā tu neaskrūvē un lai tādi fiksētie kā tu brauktā ar zobiem vietā nevis ka klanis nokrīt un tad atkal ir slikti big_smile big_smile big_smile

Mana smēre tur bija iekšā jo to biju tur ieziedis, bet servisā neviens (jau pieputējušo smēri) nebija vilcis ārā. Varbūt nevajadzēja, bet manā uztverē rumbu pārjaukšanā ietilpst arī smēres nomaiņa, tādēļ biju pārsteigts tur ieraugot savu veco, nu jau vairs ne-balto smēri.
Un vai fakts, ka braucu ar velosipēdu, kuram ir tikai 1 pārnesums un nav brīvgaitas, nozīmē, ka es valkāju treknu rāmju brilles, spaidu i-phon'u un uz ielām trakoju un uzvedos kā idiots? Ja man būtu slikti apkopts šosejnieks, tad šitie uzbraucieni kaut kur pazustu. Es atvainojos, bet nopietni runājot ir truli dalīt cilvēkus kastās un kategorijās pēc tā ar kāda veida velosipēdu viņi pārvietojas, vai kādas firmas apavus nēsā. Vai man tā šķiet vienīgajam? Redzi, to kāds ir cilvēks pa lielam nenosaka kāda veida lietas viņš izmanto vai nē. Braukt pa pretējo joslu es varu arī ar bērnu trīsriteni...

Labs ir. Slēgšu (cerams) šo problēmsituāciju ar savu postu.
Liels paldies pašam servisam par reakciju uz manu rakstu darbu. Piedāvājums ir labs un tiešām cienījams, ar vēlmi labot situāciju. Bet, kā jau rakstīju, es pats pamanījos riteni pārjaukt un tagad tas ir savests kārtībā "pa manam" un situācija pa lielam ir normalizējusies, apkope vairs nav nepieciešama. Kļūmes novērstas. Tomēr vēlreiz paldies par piedāvājumu. Šāda Jūsu reakcija tomēr Jūsu reitingu manās acīs ceļ un varbūt pie Jums vēl iestumšu savu rumaku smile Cerams, ka citi lasītāji arī ieraudzīs šo Jūsu labās gribas apliecinājumu.

Paldies dažu foruma dalībnieku dažiem ieteikumiem (un arī veikalam) par mudinājumu turpmāk tomēr vairāk stāvēt par savu taisnību. Centīšos biežāk "iet un cīnīties", tad rakstīt "review".


Pedal to the Metal

Avatar

By urbanpower 24.07.2012 21:07:50

Member · 225 comments

uz šo, lai mums visiem patīkama braukšana!


A.U-Power
Vīni soka ka izbiedzs urkagans, ūtri soka, ka svieteigs joga. KHS Alite 300

Avatar

By neputns 11.06.2013 17:29:52

Member · 793 comments

Pati lieliskākā atsaucība šajā veloservisā, un nevarētu teikt, ka kāro pēc naudas, vairāk gan pēc problēmu atrisināšanas!
Iesaku!

Avatar

By chox 11.06.2013 19:00:00

Member · 161 comments

Serviss ir ļoti labā līmenī un džeki ir ļoti kompetenti, salīdzinot ar vienu otru tjip augstākas klases servisu. Vienmēr no turienes esmu izbraucis ļoti apmierināts, piemēram, šodien.


Fear is a mind killer . . . .

Avatar

By suugoi 12.11.2013 17:30:32

Member+ · 1,469 comments

https://cherry.lv/veloatlaideslv-servis … giju-karte

Feisbukā pamaniju, varbūt kādam noder.


1x11 | 2x8 | SS | ¯\_(ツ)_/¯

Avatar

By 321 12.11.2013 17:43:18

Member · 6,350 comments

Ļoti laba cena ja ritens sen nav apkopts

Avatar

By kastors 27.02.2014 16:37:40

Member · 57 comments

man viss patika, jo īpaši cenas, darbs+kvalitāte+attieksme.