Pavasara meistarsacīkstes Dobelē

Avatar

By mrlobber 20.04.2013 20:12:55

Member · 826 comments
tandemists wrote

...nu ko, Dobelē kopējais dalībnieku skaits 200...un kāds vēl risina jautājumu par šosejas sacensaību skaita samazināšanu sezonā...

Kurš un kur risina šādu jautājumu?

Avatar

By tandemists 21.04.2013 08:09:00

Local.Auth · 166 comments

...LRF ar prezidentu priekšgalā...

Avatar

By tandemists 22.04.2013 09:20:04

Local.Auth · 166 comments

LRF pavsara meistarsacīkstes Dobelē noslēgušās ar dalībnieku rekordskaitu...paldies visiem dalībniekiem un to atbalstītājiem kā arī LRF par finansiālo atbalstu.
Rezultāti atrodami www.lrf.lv sadaļā rezultāti.
Foto reportāža www.fotoblog.lv...jāmeklē autori, tad burtiņš R, tad niks rais.
Uz tikšanos nākošajās šosejas sacensībās.
Dainis Ritums.

Avatar

By scottijs 22.04.2013 21:25:51

Member · 36 comments

Paldies organizatoriem par gonku!

Ir cerības uz bildēm no grupas brauciena?

Avatar

By tandemists 22.04.2013 21:51:44

Local.Auth · 166 comments

....reportāža vēl tiek papildināta...paldies par vērtējumu.
Izskatās ka te forumā ir tikai kritizētāji un mājās sēdētāji....bet tāds jau tas latvietis ir, pozitīvo atzīmēt aizmirst...bet tiecos domāt ka tie tomēr laikam vārāk sēž uz riteņiem...

Avatar

By oskars 22.04.2013 23:05:43

Member · 695 comments
tandemists wrote

....reportāža vēl tiek papildināta...paldies par vērtējumu.
Izskatās ka te forumā ir tikai kritizētāji un mājās sēdētāji....bet tāds jau tas latvietis ir, pozitīvo atzīmēt aizmirst...bet tiecos domāt ka tie tomēr laikam vārāk sēž uz riteņiem...

Un neviļus sanāca kritika par latvieti, kurš pozitīvo atzīmēt aizmirst. smile

Avatar

By Biceps 23.04.2013 00:02:24

Member · 12 comments

Zināms, ka šosejas riteņbraukšanas stāvoklis Latvijā šobrīd tiešām ir bēdīgs, tādēļ uzzinot par, it kā, 200 dalībniekiem pavasara meistarsacīkstēs Dobelē, ar interesi apskatīju LRF mājas lapā sacensību rezultātus. Sestdien individuālajā braucienā Latvijas pārstāvju skaits bija sekojošs : Meitenes – 3 , jaunietes – 8 , juniores – 0 , sievietes – 1 , zēni – 21 , jaunieši – 26, juniori – 23 , vīri – 21, tātad kopā pa 8 vecumu grupām 103 dalībnieki !!!!! Protams var pieskaitīt vēl 54 dalībniekus no Lietuvas ( 27 dal. dažādās sieviešu  un 27 dal. vīriešu grupās ), bet tas jau nekādi neceļ patreizējo  Latvijas šosejas riteņbraukšanas  kopējo situāciju !  ( Svētdienas grupas braucienos pa visām 8 kategorijām protokolos redzams  tikai 71 dalībnieks no Latvijas ).

Avatar

By andris 23.04.2013 07:35:26

Member++ · 403 comments

Svētdien uz grupas braucienu dalībnieku bija pat vairāk kā sestdien uz ITT, vienīgi protokolā ir fiksēti tie, kas finišēja, atšķirībā no iepriekšējo gadu rezultātiem, kad uzskaitīja arī tos, kas savos braucienos tika noņemti pēc dažiem apļiem, vai izstājās dēļ kāda iemesla, tādejādi nesniedzot objektīvu ainu par startējošo dalībnieku skaitu. Bet tā laikam būtu piezīme sacensību tiesnešu virzienā.  Svētdienas protokolā nav redzama krietna daļa startējošo dalībnieku ar atzīmi DNF. Visādā ziņā tik dauz dalībnieku Dobelē nebiju novērojis pēdējo četru gadu laikā un paldies Dainim un komandai par labi noorganizētajiem mačiem!
Nepatika tas negadījums ar Talsu meiteni sestdien īsi pēc starta, sabraukušie bija tiešām satraukušies.

Avatar

By andris 23.04.2013 10:19:45

Member++ · 403 comments

Vēl viens neliels atskats uz svētdienas grupas braucienu - pārbuclicēts no LRF mājas lapas:

Svētdien, 21. aprīlī, Tērvetes novada Kroņaucē norisinājās tradicionālo pavasara meistarsacīkšu grupa brauciens, kurā par uzvarētāju vīriešu konkurencē negaidīti kļuva RRS/ Purvciems riteņbraucējs Pauls Zvirbulis. Junioros panākums Kārlim Jirgensonam, bet sieviešu konkurencē uzvaru svinēja valmieriete Madara Fūrmane.

Pēc sestdien aizvadītā individuālā brauciena, kurā ātrāko rezultātu uzrādīja jelgavnieks Kaspars Launerts, svētdien Tērvetes novada Kroņaucē visas dienas garumā norisinājās grupas braucieni, kuros startēja vairāk, kā 200 dalībnieki no Latvijas un Lietuvas. Dalībnieku vidū bija arī abu Latvijas kontinentālo komandu Rietumu – Delfin un Alpha Baltic/ Unitymarathon.com sportisti.

No rīta sacensības uzsāka meitenes un jaunietes. Uzvarētājs pirmajā braucienā tika noskaidrots finiša spurtā, kurā par prieku mājiniekiem uzvaru izdevās izraut RRS/ Purvciems pārstāvei Elīnai Saukai. Otrajā un trešajā vietā ierindojās lietuvietes Ernesta Strainaite un Olīvija Baleišjute. Meiteņu un junioru konkurencē pilnībā dominēja Lietuvas dāmas.

Zēnu grupas braucēji veica 24 kilometru distanci. Sacensību laikā izveidojās sešu braucēju grupiņa, kas savā starpā arī sadalīja goda pjedestālu. Cīņā par uzvaru pārliecinoši ātrākais izrādījās Ķekavas novada sporta skolas pārstāvis Vladlens Gurkins. Sīvā cīņā otro vietu izcīnīja vēl viens ķekavietis Kristofers Bindemanis, bet trešais palika Maksims Rupeka.

Aizraujošas cīņas norisinājās arī jauniešu un sieviešu grupās. Šeit jau bija vērojamas taktiskās cīņas un tika piedzīvoti arī kritieni. Finiša spurtā uzvaru jauniešos izcīnīt izdevās vēl vienam trenera Jāņa Krišlauka audzēknim Nilam Ķelderim, kurš aiz sevis atstāja lietuvieti Laurinas Jučikas un RRS/ Purvciems pārstāvi Tomasu Kārli Iļjenko. Sieviešu grupā uzvarēja "RRS/ Purvciems" pārstāve Madara Fūrmane, kas aiz sevis atstāja divas lietuvietes.

Neapšaubāmi lielāko uzmanību izpelnījās apvienotais junioru, vīru un senioru starts, kurā uz starta 75 kilometru garajā distancē izgāja arī tādi Latvijā labi zināmi riteņbraucēji kā Indulis Bekmanis, Armands Bēcis, Kalvis Eisaks, Krists Neilands, Emīls Liepiņš un citi. Jau distances pirmajā pusē no visiem atrauties izdevās trijiem sportistiem –Rietumu – Delfin riteņbraucējam Kristam Neilandam, Alpha Baltic/ Unitymarathon.com pārstāvim Emīlam Liepiņam un Paulam Zvirbulim no RRS/ Purvciems. Kā vēlāk izrādījās, šis trio tā arī palika nenoķerts līdz pat finišam. Pēdējā aplī Neilands, Liepiņš un Zvirbulis devās kopā, tomēr jau tā sākumā izrāvienu veica Zvirbulis, kurš savu pārsvaru spēja nosargāt līdz pat finišam un izcīnīt skaistu uzvaru. Otrajā vietā finišēja Neilands, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa dobelnieks Emīls Liepiņš. Ceturto vietu finiša spurtā izcīnīja Māris Bogdanovičs, bet piektais bija Armands Bēcis.

Nākamās šosejas sacensības gaidāmas 4. un 5. maijā Kuldīgā, kur norisināsies tradicionālās sporta skolas meistarsacīkstes

Avatar

By rony 23.04.2013 12:12:39

Member · 116 comments

kur foto?

Avatar

By vitamiins_xc 23.04.2013 12:18:32

Member+ · 2,832 comments

fotoblog.lv


Anti-SEB™ // Anti-Ļenganais™ // Anti-ALU™ // Anti-Gravel™ // Neguli.Dzer.Brauc.™

Avatar

By rony 23.04.2013 13:16:21

Member · 116 comments

tur ne ko nav

Avatar

By pauls 23.04.2013 13:48:22

Local.Auth · 300 comments
rony wrote

tur ne ko nav

http://www.fotoblog.lv/rep/30035/?cid=45805


train low, train high - not too hard, not too easy !