Ziemas meža MTB trase Burtniekos

Avatar

By Edgars Klavins 15.12.2020 14:02:59

Member · 2 comments

Līdz 2021. gada 3. janvārim ir iespēja veikt individuālo braucienu Ziemas meža MTB marķētā trasē Burtniekos. Dalība ir bezmaksas.

Par dalību:
1) Šoreiz trase ir mazliet tālāk no Rīgas, jo pēc šīs vasaras pieredzes, secinām, ka trases marķējums tiek apzināti bojāts. Šajā sakarā varu teikt, ka 3 nedēļu laikā nav bojāta neviena zīme, kas nozīmē, ka nomaldīties ir visai pagrūti. Trase tiek inspicēta 6dienās.
2) Lai fiksētu rezultātu, ir jāreģistrējas mājas lapā https://distantrace.com/lv/ un pirms brauciena profilā jāpievieno kāda no sporta programmām Garmin, Polar, Strava vai Endomondo. Endomondo netiek rekomendēts, jo no 1. janvāra tas vairs netiks atbalstīts. Tāpat jāpiereģistrējas sacensībām šeit - https://distantrace.com/lv/sacensibas/117/pieteikties/
3) Sava aktivitāte jāsāk un jābeidz ierakstīt trases sākumā. Ātrumposmu rezultātu mēs izrēķināsim. Ātrumposmu sākumā un beigās ar aktivitātes ierakstu nekas nav jādara.

Kāpēc mēs to darām:
1) Mēs gatavojamies jaunajai sezonai, kas, diemžēl, varētu būt individuālā vai daļēji individuālā režīmā. Uzlabojam rezultātu aprēķināšanas algoritmus, izstrādājam uzlabojumus, lai maksimāli varētu izķert iespējamu negodprātību. Tam visam ir vajadzīgi dati, līdz ar to šādu mini sacensību organizēšana ir iespēja mums testēt datus.
2) Gribējām paši izveidot vienas sacensības, lai maksimāli saprastu organizatorus un to, ar kādiem izaicinājumiem organizatoriem ir jāsastopas. Šāda pieredze noder attīstot projektu no organizatora skatu punkta.
3) Mums ir svarīga arī dalībnieku pieredze un atsauksmes. Tāpēc aicinām dalībniekus izteikt atsauksmes, ieteikumus un kritiku. Turklāt pašreiz ir ideāla iespēja šādu sacensību pieredzi iegūt bez maksas, lai labāk saprastu, kāda varētu būt iespējamā nākamā sezona.
4) Pašreiz strādājam pie tā, lai platformu https://distantrace.com/lv/ varētu izmantot jebkurš masu sacensību organizators neatkarīgi no sporta veida - riteņbraukšana, skriešana, slēpošana, laivošana utt. Līdz ar to aicinām arī potenciālos organizatorus izmēģināt šādu formātu un sniegt savu redzējumu par nepieciešamajiem uzlabojumiem.
5) Bet tieši šī trase sākumā tapa "aiz neko darīt". Vismaz nedēļas nogalēs ir motivācija aktīvi pavadīt laiku pie dabas, kā arī ielikt kloķi čomam sacensībās smile

Balvas:
Papildus motivācijai starp visiem dalībniekiem izlozēsim vienu, kurš iegūs savā īpašūmā Igo Japiņa Sporta aģentūras dāvanu karti visām viņu organizētajām sacensībām 2021. gadā neatkarīgi no formāta.

Ja ir kādi jautājumi, pārdomas, ieteikumi vai kritika, tad droši raksties šeit, mājas lapas čatā vai uz hi@distantrace.com.

Visiem stipru veselību un veiksmi trasē!

Last edited by Edgars Klavins (15.12.2020 14:09:34)

Avatar

By lion002 16.12.2020 11:15:44

Member · 72 comments

Noskatoties video, radās iespaids, ka gana liels posms bija faktiski offroad, jeb precīzāk- pa uzartu lauku. Jebšu es kļūdos?

Avatar

By Edgars Klavins 16.12.2020 11:31:27

Member · 2 comments
lion002 wrote

Noskatoties video, radās iespaids, ka gana liels posms bija faktiski offroad, jeb precīzāk- pa uzartu lauku. Jebšu es kļūdos?

Uzarts lauks gluži nav. Ir 2 pļavas posmi, kuriem es kā 5. koridora cilvēks tiku cauri ar sausām kājām pēc 2 nedēļu lietus. Tā kā šajā apvidū nav kalnu, tad pļavas ielikām lai paaugstinātu trases grūtību. Vismaz man 2. pļava liekas kā kāpums 1.5km garumā.