Aicina nebraukt pa Mežaparka takām

Avatar

By smgd 20.04.2020 08:04:32

Member · 624 comments

pēc paziņojuma neizklausās, ka rīgas ierēdņi paši zin par saistošajiem noteikumiem, citādi būtu uz tiem atsaukušies. Uztaisīt normālu mtb taku, t.sk. ar visādiem mākslīgiem tehniskiem elementiem pēc izvēles, nostiprināt kritiskās vietas un miers mājās.

Tāpat kā ar visu stūru apčurāšanu - var cīnīties ar policiju, var - ar pārvietojamām tualetēm

Avatar

By locinsh 20.04.2020 11:14:37

Member · 189 comments

Par šito čakarēja prātu arī motobraucējiem. Protams no motobraucējiem skāde lielāka, bet aizbraucat kaut vai uz Carnikavas piejūras parku vai mežu ap Jaunciema kapiem un paskataties tur kādu skādi nodara harvesteri un cik daudz sūna sačakarē tur, kādas risas paliek utt. Lai tie R"igas meži iet bekot ar saviem aicinājumiem, ja nemāk paši normāli savus mežus apkopt.
Parādat man kaut vienu vietu kur ar riteni var izdzīt risu 50cm platumā un pārsimts metru garumā no vietas. Diez vai tādu atradīsiet.

Avatar

By ksp 20.04.2020 12:15:43

Member · 499 comments

Tai pašā Mežaparkā var visu apskatīties, vakar tur bijām pastaigāties un pie mola ir gaužām bēdīgs skats, kur smagā tehnika ārdījusies. Nozāģēti daudzi >50 cm koki, viss vienos celmos, saknes vēl sulu sūc augšā litriem. Neesmu mežinieks un neņemos spriest, cik tā ciršana bija vajadzīga vai nē, bet tas ir skaidrs, ka palaižot vairāk sauli starp kokiem, kāpu takas sāk jukt ārā, it sevišķi sausās vasarās. Ļoti uzskatāmi tas bija aizpagājušogad Baložos, kur cirstajā daļā bija smiltis pa gaisu, kamēr necirstā bija ļoti labi braucama.

Avatar

By markoomark 27.04.2020 13:27:59

Member · 127 comments

Kādas pārs nedēļas nebiju braukājis pa Mežaparka takām un šodien diemžēl nākas konstatēt, ka Mežaparks izskatās pēc miskastes. Koki izzāģēti, lēkātāji sākuši būvēt tramplīnus, kāds vēl tehniskiem posmiem saracis apvedceļus, koki sakrāsoti ar krāsas baloniņiem, segmenti sataisīti gandrīz identiski viens virs otra.

Malači, tā tik turpināt!

mezaparks.jpg


Propel Advanced Pro Disc 0 2022