ZZK

[quote=Bergamont]ZZK ir laba izveelee! Bet reaals cenjiks, visam - gan detaljaam, gan apkopei! :( No ZZK es peerku Power Bar produkciju, paarsvaraa visaadu siikumus (stuures radzinjus, atsleegas u.c.)! Ar paardevaajiem visaadi ir gadijies - ir pretim naakoshi, bet biezaak diezgan nicinoshi, tjipa nav ieintereseeti pirceejam neko piedaavaat un paardot, jociigi!

Tas mans subjektiivais viedoklis![/quote]

ZZK ir snobiska attieksme pret klientu kursh “peec deguna” neizskataas naudiigs. Izbaudiiju to pilniibaa, kad saaku peetiit iespeejamaas velo iegaades vietas.

Paardeveeji speej kaut ko pateikt tikai aptuveni “tas baigi labs ritenis - redzi - disku bremzes! (lieki piebilst, ka ne hidrauliskaas)”. Mana veelme ieguut cenu lapu cieta neveiksmi, jo taadas neesot, ir jaaprasa konsultaacija paardeveejam (kursh speej tikai aptuveni noraadiit kaarotaas detaljas atrashanaas vietu bodee).

Lieliskaakais kalambuurs iznaaca ar detalju katalogu. To, kaa izraadaas, var sanjemt tikai iegaadaajoties velosipeedu! Taatad - lai vareetu maajaas seedeet un peetiit no kaadaam detaljaam sakombineet velosipeedu - man vispirms kaads no veikalaa esoshajiem jaanopeerk!

Resume: ZZK attitude smaq

Ar ZZK vareetu buut taa, ka tur iepeerkas profi, kuriem nav vajadziiga nekaada informaacija par peerkamo lietu! Otra suga ir turiigie - kuri arii iepashaas sarunaas neielaizzas (laiks ir nauda :)), paskataas tikai uz cenu un viss!

Es zinaaju ko man vajag. Bet mani intereseeja kaadas ir aptuvenaas cenas tai vai citai detaljai. neenu es saprotu ka ienaakot veikalaa un nometot uz letes pacinju Baronu, attieksme buutu pilniigi savaadaaka.

taisnība par to snobismu. biju iebraukusi ar savu labo baiku, lai nomainītu un iegādātos riepas. ne no šā, ne no tā uzradās viens izmanīgs kungs, kurš manu interesi par velokurpēm atbalstīja, piedāvāja kautkādas atlaidītes utt. ,kā arī zināja teikt, ka lūk tautas klase esot baigie sēņotāji.
vislabākais bija jau pasen, kad norisinājās pieteikšanās uz rīgas velomaratonu- dāma vēlējās pieteikties un jautāja kāda starpība ir sporta un tautas klasei, uz ko pārdevēja atbildēja, ka abas esot vienādas. :)) tas jau nekas, ka tai pārdevējai uz galda mētājās čupa ar bukletiem. nu aiz gara laika vismaz varēja izlasīt… bet tas tā.
norāda tikai un vienīgi uz attieksmi.

Nju, es nezinu. Es jau apmēram zinu, ko pie tieši kura pārdevēja tur prasīt (viņi visi nemaz nav vienādi). Un pie kuriem vispār neko neprasīt. Attieksme tāda, attieksme šitāda, taču, ja pircējs nezin pats ko vēlas, tad kāda attieksme var līdzēt. Ja zin, tad arī precīzi jāprasa un precīzi arī apkalpos.

zzk slikti ir tas ka nav leetu cimdinju (kaa trekaa teiksim), bet reaali iefanoju par atlaidi ziemas sezonaa! :)

tagad shiem ir normaala attieksme par atlaideem, tjipa “paprasi labaaku cenu”

Cenas nromalas ZZK. Pardeveji ari labi atsaucigi.

Ar “paprasi labāku cenu” viss kārtībā - nesen tā iepirku pulsometru,
nevajag kautrēties, 10% atlaidi var dabūt arī ZZK !

man 20% iedevuši uz garajaam biksēm, tiesa gan tas bija ziemā

Man pērkot 3 riepas un kameras, 10% iedeva pat bez prasīšanas:)

felix
Tu uz trīsriteni pārgājis? :))

perkot rumbas zzk, vienreiz pat dabuju 40% atlaidi(nu protams pie zinamiem apstakliem). Visu iespejams sarunat, vajag tikai zinat ar ko runat :)

ja dod 40% atlaidi, tad cik bijis uzcenojums…!!!

uzcenojums nav lielaaks, kaads nepiecieshams, lai var samaksaat algas, elektriibu, telpas, degvielu un nopelnīt.

vienkārši ;)

p.s. kāpēc ēdnīcā maizes šķēle maksā 2santīmi, ja no 1 kukuļa sanāk 60 gab, bet veikalā šī maize maksā tikai 30santīmi :D

…varētu tiešām piekrist INC…ZZK īpaši necenšās, lai klijentam būtu prieks atnākt uz šo veikalu vēl reiz…pašai diezgan neforša pieredze…
…nesen iesmērēja odometru, kuram reāli nav iespējams salabot izrauto vadu…un atsevišči pasūtīt detaļas arī nevar…reāli jāpērk atkal jauns…vai braukt stāvos nobraucienos ar bremzēm, un nekādā gadījumā nekrist…bet labāk vispār nepiedalīties sacensības :)))) !

atdod man to spidometru salauzto :)

Ja plastmasas ierīcei pie korpusa notrūkst vadiņš, vienmēr var tur to plastmasu mazliet pakodināt nost ar acetonu, tikt līdz vadu galiņiem, pielodēt un ar Super Attack līmi to vietu polimerizēt. Iespējams pat, ka hermētiski…

Izklausaas peec VDO spidometra.