Žurnāls par riteņbraukšanu

Es pēdējos gados esmu bijis dažādās eiropas valstīs un secināju, ka tur ir žurnāli, kas raksta tieši par un ap riteņiem. Kā arī ir pat izvēle. Kapēc Latvijā nav šāda žurnāla. Man liekas, ka šāds žurnāls būtu pieprasīts. Varētu arī pa sezonām sākumā. To es domāju šādi. Novembris - februāris - par sniega sporta veidiem, bet no marta līdz oktobrim par riteņbraukšanu. Varbūt ir jau Latvijā, bet es nēsmu pamanījis, ja tā tad pasakat kā sauc žurnālu. Varbūt kāds var pateikt, kapēc nav šādu žurnālu?

Bija NEXT sport. nezinu, kur tagad viņš ir! Nu mazs tas tirgus LV, lai ko tādu paceltu!

Ir tāds “MotoVelo & Sports”, bet nu pavājš…

labi. pameklēšu “MotoVelo & Sports”. Pirmo reizi tādu dzirdu.

Tiešām ļoti vājš :((( Kļūdas un nekādas nojēgas ‘‘žurnālistiem’’, kuri raksta par velo.

Ir tāds žurnāls nopērkams iekš ZZK Dzelzavas 47 reiz intereses pēc nopirku nau pat tīri velo bet moto un velo biezputra.

Tajā žurnālā intervija ar Ivo Lakuču man ļoti patika. Derētu palasīt visiem, kas savos patsmit gados domā ka viņi ir čempioni. Darbs, darbs un vēlreiz darbs, plus vēl saprašana ko un kapēc tu dari.

Tiešām ļoti vājš :((( Kļūdas un nekādas nojēgas ‘‘žurnālistiem’’, kuri raksta par velo.[/quote]
piesakies darbā un uzraksti stipri ,nevis brauc augumā!

Diezko pieprasīts laikam nebūs. Cik latvijā ir tādu aktīvu braucēju 3000 varbūt optimistiski 4000 un cik no viņiem nopirks tādu žurnālu nu ne jau katrs. Pat ja katrs 4 tad sanāk 1000 eksemplāru. Ar tādu apjomu kāda būs žurnāla cena? Manuprāt, MotoVelo & Sports ir Max ko par šo tēmu pie mums varētu izsstiept. Lai būtu stiprs izdevums pamatā ir entuziasms+nauda, lai dabūtu naudu vajag pircējus, jo tad sponsoriem būs interese apburtais loks. Ha, ja nemaldos Latvijā ir žurnāls golferiem :))

nākošā numurā vajadzētu būt vēl velo stāstiem.varu kļūdīties,bet jābūt Šoseja+BMX!

Tiešām ļoti vājš :((( Kļūdas un nekādas nojēgas ‘‘žurnālistiem’’, kuri raksta par velo.[/quote]
piesakies darbā un uzraksti stipri ,nevis brauc augumā![/quote]
Jā būtu žurnālists, un gribētu strādāt,tad arī pieteiktos !
Tas nav uzbrauciens, bet gan mans viedoklis (Esmu lasījis gandrīz visus šī žurnāla numurus.)

[quote=Velomens][quote=cello][quote=Velomens]
piesakies darbā un uzraksti stipri ,nevis brauc augumā![/quote]
Jā būtu žurnālists, un gribētu strādāt,tad arī pieteiktos !
Tas nav uzbrauciens, bet gan mans viedoklis (Esmu lasījis gandrīz visus šī žurnāla numurus.)[/quote]
izklausās pēc brauciena,bet galvenais ka tautai ir ko lasīt!

Ar Lakuču bija ļoti laba intervija. Ja nemaldos, tad pēdējā nr. bija ar Belohvoščiku, arī o.k. Ir jau interesanti palasīt ko tādi pieredzējuši, nopietni cilvēki saka. Viņiem vismaz ir ko teikt. Bet bieži vien tur ir intervijas ar “sportistiem”, kas uz tā riteņa ir labi ja pāris gadus. Interviju stils ar tāds, nekāds. Pusi no intervijas aizņem bildes un jautājumi - Kad sāki braukt? Kādēļ brauc? Kāda mūzika tev patīk?

Es parasti veikalā to žurnālu izšķirstu, ja tur ir kāda garāka intervija ar cilvēku, kas man interesē, tad arī nopērku, bet kopējais iespaids par izdevumu nav pārāk labs.

nav taču jābūt profesionālam pavāram lai drīkstētu izteikt hipotēzi ka putra ir pārāk sāļa :)

NEXT sports, tāpat, kā NEXT tehnoloģija, NEXT photo utt ir pēdējais sviests - reklamē to, ko var nopirkt ELKORĀ, un tā kā ELKORU pilnībā boikotēju un iesaku to darīt jebkuram domājošam paurim, tad absolūti nesaista viņu slavas dziesmas, ūdeņainie teksti par tēmu “labs vidusmēra velosipēds dažādu nolūku pielietojumam, kuru spēs novērtēt gan iesācējs, gan profesionālis, un neliks vilties arī sportistam”.

es tiko taisījos braukt pirkt uz ELKOR saldētavu, bet burkānbērna ieteikums lika man saminstināties…

Nedod dievs ar vinjiem saistities kadaa garantijas jautaajumaa(ruugta pieredze)

tikko vai ne tikko, bet ir apmēram 20 gadījumi, kas personīgi mani ir veiksmīgi līdz galam pārliecinājuši par panisku vēlmi pretoties vidusmēra latvieša krutuma mērauklai “šito nopirku elkorā”…

offt. bērni esot kāpostos ;)

OK, sekosim cello viedajam padomam un mēģināsim minētajam preses izdevumam kaut ko piespēlēt.
Interesanti, vai paņems?

[quote=novērotājs]OK, sekosim cello viedajam padomam un mēģināsim minētajam preses izdevumam kaut ko piespēlēt.
Interesanti, vai paņems?[/quote]
kāpēc gan ne…tas džeks(Aldis laikam) kas raksta intervijas agrāk pats bija sportists tikai man filma pārtrūkusi …kādā sporta veidā…