http://www.apollo.lv/portal/news/articles/177729
pamatojums - “Policija arvien biežāk sastopas ar gadījumiem, kad no zagļa atgūts velosipēds, taču nevar noskaidrot, kam tas īsti pieder.”
kārtējais sviests
vajadzīgs vienkārš tūlītis onlainā. nopērkot velosipēdu reģistrēju rāmja numuru + datus par sevi + datus par pirkumu.
Tas nav sviests, Delfīn.
Es justos mierīgāk, zinot, ka mani velo ir reģistrēti kādā policijai domātā datubāzē, pēc kuras viņi var uzzināt, ka tas tur pieder tieši man un ne tam, kurš to pa lēto esot nopircis no garāmgājēja. Pašam velo gan tādu numuru kā senāk droši vien nevajag, taču varētu būt kāda uzlīme vai kas, ka velo ir reģistrēts / marķēts.
Patiesībā es pat būtu ar mieru piekrist kādam simboliskam velosipēda nodoklim, ja tam būtu jēga.
Kāpēc neder rāmja numurs? To tomēr ir grūtāk izslīpēt nekā noraut skārda bļembu.
Sorī, tas izskatās pēc policijas attaisnošanās par nespēju tikt galā ar velosipēdu zagļiem un tirgus sagatavošanas jaunam LatSign pakalpojumam. Visiem tagad būs jāpērk velosipēdu numuri 9.99 par numuru LatSign un un 5.99 par reģistrāciju CSDD.
Velosipēdiem vajag arī ceļu nodokli un ikgadēju tehnisko apskati!
Tā vietā CSDD varērja uztaisīt sistēmu brīvprātīgai velosipēdu reģistrācijai pēc rāmja numura, kaut vai par maksu.
Tu pats beigās pieminēji ļoti skaļus un patiesus vārdus “ja tam būtu jēga”
Tici man, statistika velozadzību atklāšanā tas neko nemainīs…
Velo-numurs būs līdzīgs rāmja numuram… Neviens neapstādinās velo, nepārbaudīs onlainā no ekipažās īpašnieku un nerisinās tās lietas. Utopija pie pašreizēja ekonomikas stāvokļa un peļnas atdeves šajās lietās (tie nes tikai zaudējumus valstij, lasi - policisti saņem algu, nevis piecīti uz ķepas)
Vai tev būs pret-komentārs?
Vienīgais risinājums - spec. nodaļa velo-zādzību atklāšanai (Omega-Alfa-Velo trieciengrupa), kurai ir pilnvaras brīvi rīkoties un tiesības uz piekļuvi datubāzei, kuru veidos paši īpašnieki/veloveikali (bet tur atkal būs problēmas, ka uz rāmjiem štampēs viltus rāmja nr.), un piedāvājat to kaut vai pa nelielu samaksu (reģistrācija/pārreģistrācija/vēsture un t.t.)
Ja iet runa par velo ID, tad vienīgais reālais līdzeklis patiešām būtu rāmja numura reģistrācija DB ar oficiālu statusu.
Tak tādi mazi bleķja numuriņi, kādus kādreiz pie pakaļējiem dubļu bleķiem lika, ir maināmi/noņemami vēl ārtāk, kā var pārkniebt lētās atslēgas. Tad nu zaglim atliktu vien nokārtot sev vienu legālu numuru un par policiju nesatraukties nemaz.
Nu man ja godiigi ir doma nomarkjeet AutoNamaa velo raami un dakzhu ar UV markjeejumu…
Nav kaadam pieredze ar sho lietu?
zagtiem velo noskrubina krāsu un pārkrāso vai pārdod tālak pārkrāsot… es vienu šitādu redzēju… šausmas…
Nē, tas nav sviests. Tas būtu kārtējais valsts lobēta privātbiznesa bezjēdzīgais maksas pakalpojums :)
Kad man nozaga pirmo MTB, nedaudz painteresējos kāda ir policijas darbība vai bezdarbība šajā noziegumu sektorā. Izrādās ka velo zādzības reāli ietekmē neatklāto krimināllietu īpatsvaru, un tas ļoti pasliktina policijas darba kvalitātes rādītājus kopumā. Skāde līdz 50 Ls ieguļas civillietu plauktiņā, bet virs, tā jau ir krimināllieta. Parasti velosipēdi ir dārgāki par 50 Ls. Neatklātās krimināllietas ietekmē valsts iekšējās drošības reitingu ES saimē, un te jau no policijas tiek prasīta konkrēta rīcība. Kāds būs risinājums, nezinu, bet bezdarbība šajā jomā nesanāks. Vienkārši Strasbūra prasīs ieviest kārtību.
tad kur ir mans nozagtais velo? tādi tikai <10 visā baltijā moš… es jau nerunāj par tiem šrotiem/mid-range, kuri sastāda 90%… varētu jau mazliet papūlēties. Konjaku uzdāvinātu…
Papēti statistiku, Tevis pieminētais rādītājs tiek sasniegts rajonos… ja visos laukos tas procents ir virs 40…60%, tad Riga tie ir tikai 18%… Riga protams jau arī visvairāk to notikumu, bet lauki izglābj situāciju un Strasbūras sankcijas nebūs :|
varbūt te ir kāds no mentiem un var pateikt statistiku par velo-zādzībām (ierosinātās lietas/atklātas?)
Pieņems likumu, ka velosipēda atstāšana vietā, kurā to var nozagt, ir nelikumīga. Tāpat, kā latvāņu audzēšana, BTW.
oki, reģistrējam :D
Bet- taga nopērkam unikālo carbon rāmi, caur interneta veikalu un kaads buus regjistrācijas ceļš? :d
Kā parasti, tādas sistēmas ieviešana Latvijā prasīs neskaitāmus miljonus latu, pāris Audi A8 darba auto un regulārus lidojumus pieredzes apmaiņā uz ārzemēs iecienītākajām kūrortiem :))))
Nē visi lidos uz amsterdamu… :)
kā parastu, jebkura jauna ideja tiek apkrauta ar mēsliem jau pirms tās rašanās.
kā parastu, jebkura jauna ideja tiek apkrauta ar mēsliem jau pirms tās rašanās.[/quote]
Pati ideja ir pat ļoti apsveicama, bet bieži jaunas valsts finansētas idejas aplīp ar shēmotājiem, kuriem pati ideja ir tikai un vienīgi kā papildus ienākumu avots.
Par registreshanu, bet tas numurs var buut kaa uzliime sev velamaa richuka vietaaa. Kada jega no nummura kuru noraut var 7 sekundes. Tas pac kas mazhinu nummuri, ja nozags nummurs nelidzees, tur i vel motora un sasijas nummmuri kurus ar maceeja parslipeet.
Baidos, ka ideja (kura pati nebūt nav slikta) atduras pret divam problēmām: numurācijas organizēšana un pasākuma jēga:
Vienu miljonu velosipēdu (drosmīgi uzskatu ka ar visiem lauku māju šķūņos noglabātajiem čuguna rīkiem, tas miljons salasīsies) ņemt un piereģistrēt būs pasākums uz 5 gadiem. Teorētiski var uzsākt reģistrēt pārdodamos velo pie tirgotāja. Tomēr ES robežas vaļā, un tirdzniecība no rokas un tirgos tāpat turpināsies.
Ja arī velo tiks pielikts numuriņš, tad to nav problēmu noņemt vai viltot… Un kā šeit raks’tija, rāmja Nr arī varot novīlēt… Un vai Maximā pārodtajiem velo ir rāmju numuri, to arī neviens nezina.
Un visbeidzot, vai situācijā, kad alumīnija rāmis maksā 100 - 200 LVL bet viens labs rats virs 100LVL , XT pārslēdzējs 50 LVl, plāņi pie 100 lCL, bremzes virs 100 LVL… utt. Cik liela jēga zaglim paturēt numurēto rāmi? Pārējo daļu vērtība tāpat ir milzīga…
Tāpat rodas jautājums, vai policija sistemātiski ķers (un spēs) velo bez numura? Ja būs numurs, vai velo tad nesāks aplikt ar nodokli, tehnisko apskati utt?
PSRS bija tāda lieta kā numuri velosipēdam, kas it kā apliecināja ka braucējam ir tiesības un velo ir legāls. Atdzīstos - es pusaudža gados braucu bez velo tiesībām un velo numura nebija (zinu, zinu, esmu sliktais piemērs:( ). Siguldas un Rīgas milicija nekad uz mani pat nepaskatījās…