Zagti velo!?

Šodien saņēmu ļoti dīvainu zvanu, no sekojoša nr.

29974827

Riebīgā tonī,bez LABDIEN un SVEIKI, krieviski prasīja, vai es nemeklēju savu velosipēdu, atbildēju ka “NĒ” un paprasīju " Vai VAJADZĒTU!?!"

Atbildēja, ka “VAJADZĒTU” un nometa klausuli.

Atzvanīju, jo nesparatu, kas tas bija par zvanu, bet arī tad nometa klausuli.

Uzreiz zvanīju kaimiņiem un noskaidroju, vai man gadījumā dzīvoklis nav uzlauzts, un izsvēru vēl visādas versijas, kur, kas, kāpēc …

Tagad vakarā zvanot uz to nr., tel. izslēgts.

Varbūt esat saņēmuši līdzīgus zvanus, un kur viņi tikuši pie mūsu nr. ?!? Ko tas viss nozīmē?

Šodien bija otrs zvans no cita nr. un piedāvāja man atpirkt nesen nozagtos velo turētājus un šķērstieņus.

sazvani poličus, sarunā strelku un būs jautri :)

iespējams ļoti specifisks modelis, kas der tikai dažiem auto. bet par tiem mentiem es ļoti nopietni. man sencim koriši savulak šitādus mudakus regulāri sēdināja

shodien man arii zvanija!
teica ka varot atrisinat problemu ar vekosipedu kursh tika pie barona centra nozagts :D

mans lucky guess, ka kāds no foruma ākstās, pārāk muļķīgi izklausās par veloturētājiem, jo salīdzinoši tie maksā kapeikas, lai tik muļķīgi riskētu!

Cik stulbam ir jābūt, lai tā ākstītos. Drīzāk nariki grib pie naudas vienkārši ātrāk tikt.

a kur viņi tiek pie mob.tel.nr?

Daži atstāj postos, bet kā gan var zināt, kam kas ir piederējis vai nozagts?

ērgļu gonkā, kas bija nākamajā dienā, pēc nakts, kad nocēla turētājus, piegāju pie THULES telts un prasīju, cik man maksātu jauni. sazvanījos, un pēc gonkas iegādājos jaunus.

vakardienas zvanītājs minēja ērģlu gonku no kurienes viņam mans nr., tātad pie mana nr. , pēc visa secinu, ka tika caur šiem pašiem SEB atbalstītājiem THULES tirgotājiem.

Vieni tirgo jaunus, nākošie ceļ nost, trešie tirgo atpakaļ noceltos …
un tas viss dēļ ~200 LVL

ir tadi gadijumi pa auto dzirdeti un ne mazums, viens ieverojams bija tas, ka zvanija saimniekam piedavat atpirkt vinja nozagto auto,(lielaka dala ari atperk), bet sis pateicis ka man vairak to auto nevajag un lai liekot kur vinju grib, zagļi esot bijuši šokā un gandriz ar mieru atdot bija to mašīnu tā pat, kā beidzās nezinu…p.s

apdrošināšana!