XTR disku bremzes

ir tā, ka M965 bremzēm cilindri strādā nevienmērīgi, šad tad pat vienā pusē nestrādā. Kādi ieteikumi problēmas risināšanā?

diemžēl es savu paša izdomāto risinājumu negribu laist tautās. bet ja galīgi nesanāk, ved tik šurp.

Skaidrs. tad nu man nāksies pašam domāt risinājumu…

Fox, vai Tu toreiz atradi risinājumu?

man nesen ar hayes bremzēm bija līdzīgi, dabūju remonta komplektu, kurā ietilpa salidolam līdzīga smēre, ar kuru to cilindru sasmērēju un tagad viss šancē.

Kas tas ir par remonta komplektu? Man ir tā pati problēma, tikai ar XT bremzēm! Daļēji problēma atrisinās, kad ieliek jaunus bremžu klučus, jo tad vienkārši tiem cilindrīšiem ir īsāks gājiens! Vēlāk atkal disks bremzei atlaistā stāvoklī sāk skarties bremžu klucim! Besī gan tas ka skarās, gan arī tas ka visu laiku jāpieregulē bremžu suporti, lai neskartos… Varbūt ir jāveic pamamatīgāka bremžu apkope, ar visu bremžu sistēmas izjaukšanu un iztīrīšanu?

Gacha mazliet ir pārpratis problēmu, jo šeit ir runa, par cilindriem, kas staigā bremžu suportā.

Jā, sataisīju es savas bremzes. :)

[quote=FOX]Gacha mazliet ir pārpratis problēmu, jo šeit ir runa, par cilindriem, kas staigā bremžu suportā.

Jā, sataisīju es savas bremzes. :)[/quote]
Arī ar netradicionālām metodēm? :)

Nekādu noslēpumu nav. Izņēmu cilindrus no suporta, visu iztīrīju, saliku atpakaļ, un, vismaz man, strādā kā jaunas!

Nesen man nesa bildēt eksponātus, starp kuriem bija pūšams čemikāls, domāts autoservisiem bremžu kopšanai, fleimabls, deindžerous utt. bez lietošanas instrukcijas, kā jau pienākas professional use ekipējumam… lūk noskaidrot kā to smāķi sauc…

Vispār esmu novērojis, ka pēc lielām mazgāšanām, neuzmanīgām servisošanām, disku bremzes tiek sajātas. Ar laiku situācija izlabojas, acīmredzot diski dabū kādu smērvielu virsū un laika gaitā lietojot tā smērviela pazūd…

[quote=Gunārs]… starp kuriem bija pūšams čemikāls, domāts autoservisiem bremžu kopšanai, fleimabls, deindžerous utt. bez lietošanas instrukcijas, kā jau pienākas professional use ekipējumam… lūk noskaidrot kā to smāķi sauc…

…[/quote]
Praktiski katram daudzmaz sevi cienošam autoķīmijas ražotājam tāds ir (brake cleaner):
http://www.neoshop.lv/?module=products&product_id=24132&object_id=4078&language_id=1
http://www.crcind.com/csp/web/ProdDisp.csp?lng=3&country=ALL&product=BRAKLEEN%20SUPER&business=AUTOMOTIVE
vēl CRC, STP, LiquiMoly, Winn’s

ja kādam vajag, varu sarunāt tam CRC produktam ļoti labu cenu.