man ir doma pirkt hidraulisko xt dual control. vai tomēr ņemt atsevišķi hidrauliskās disku bremzes un trigerus?
par dual:
pluss, ka nesasitīsi bremzi, noliekoties uz stūres. es Apē LČ XCO tā likos, bremzes ručka palika karājoties.
mīnuss, ka pārslēdzēji patālu no stūres.
esmu braukusi ar abām sistēmām, bet grūti spriest, kas patika labāk :)
neesmu tādā sacīkšu režīmā lietojis duālos, bet vai nav tā, ka gadās bremzējot pārslēgt ātrumu un var nokrist negaidīti pārlecot ķēdei?
xt nebija kaartiigi izstraadaajushi, tape ar vinjiem saak rasties visaadas probleems. nu labi viena probleema, vairs nemet lejaa atrumus. neiesaku, ja njem tad njem xtr dual shifterus, bet trigeri ir laba manta :)
vismaz peec pieredzeejushu sportistu pieredzes bremzeejot nevar paarsleegt atrumus. un ja izveeleeties pakljeejo paarsleedzeeju, kaadu njemt XTR , vai XT prieksh dual control?
Pasakiet lūdzu man, vai “duālie” nozīmē, ka bremžu svira kalpo arī kā vienu ātrumu pārslēdzēja mēle? Ja jā, vai ir duālie nereversie? Šķiet, es esmu redzējis tikai duālos reversos.
pa so nemaaku spriest, vienk zinu ka xt atri pliist, vieniigi pagajushaa gada xt ir aizpagajushaa xtr, tas noziimee ka vinji ir labi :) un kaada atskiriiba reversi nereversi, ar duaalajiem buus gruuti sleegties otraadi, vismaz man taa liekas :) un ar bremzu sviru var arii uz otru pusi sleegties :) un ja pieshaujas var arii bremzeejot parslegties :)
ar bremzhu sviru var paarsleegt aatrumus, nobremzeet, veel ir ljipinja, kuru var nonjemt, vismaz taa es esmu redzeejis dazhaadiem baikiem it kaa ar vienaadu dual control.
Ansis
Duālie it kā skaitās paredzēti kopā ar reversajiem pārslēdzējiem (no Shimano puses), taču tīri tehniski nav nekādas starpības, vai troses otrā galā piekarināts reversais vai top-normālais pārslēdzējs, ja braucējam tā ir ērtāk. Esmu redzējusi, ka arī daži ražotāji komplektē duālos šifterus kā ar vieniem, tā ar otriem.