Xsports kauss 2012

Paldies. Tiekamies trasē :) … Ups. t.i. netiekamies… Andersons aizdrāzīsies man garām pa dieviem apļiem kosmiskā ātrumā :)[/quote]
Nav Andersona trase šoreiz…par daudz līkumi un saraustīts temps!Kaspars noteikti atzīmēsies…

Andersons skaļi bļāva par kaut kādu trases rekordu… gaidām komentāru!! (jeb tas nebija A.?)

Personīgais rekords, bet atpalika no līderiem.

1. Gača 2. Meļehs 3. Vosis 4. Kaspars 5. Korņilovs 6. Ivo
    Dažiem laimējās izbraukt pa sauso, dažiem gāza lietus.
    Flaksis būtu otrais, bet neuzlika čipu.

Man iznāca braukt 100% pa lietu un īsi pirms finiša noķēru prokolu aizmugurējā riepā jo uzreiz pēc finiša konstatēju ka riepā vairs nav gaisa vispār! Man konkrēti noveicās ka nesadūros ātrāk, bet šādā trasē, kura pēc profila nav īsti manējā es uzgriezu sev jaunu personīgo rekordu.

Ko tur Alpha Baltic ar čipiem shēmoja vai arī vienkārši saputroja, kuram kurš? :D

Daži kārtējo reizi parādīja klasi, citiem vēl daudz jātrenējas (piemēram, man :p)

lober neķer kreņķi, es ar gadus atpakaļ biju galīgais čaiņiks…

Malacis, Anderson. Ar pretveeju, lietuu un cauru riepu Tu taisi rekordus. Nez kas notiek, kad brauc ar pilnaam riepaam un pa sausu:D

Lobbers sodien raadija baiso Look aparaatu, nu gluzi kas lidzigs Andersona braucamajam. Kosmiska tehnika jums vechi!

Lobera Look ir vēl kosmiskāks par manējo, viņa kosmosa kuģim ir jau velo tiptronic gaņģene Di2 izskatā bet mans vēl joprojām slēdz robus ar trosītēm, ok, sešiniekā neizdevās ielīst bet ar savu šodienas startu esu apnierināts.

Flaksis nebija vienīgais kurs neuzlika čipa un iebrauca pirmajā desmitā…vnk cerams,ka braukts tomēr un zēniem ieskaitīs ar ‘‘rokas ņemto/ dublēto’’ laiku.

[quote=DZ]1. Gača 2. Meļehs 3. Vosis 4. Kaspars 5. Korņilovs 6. Ivo
Dažiem laimējās izbraukt pa sauso, dažiem gāza lietus.
Flaksis būtu otrais, bet neuzlika čipu.[/quote]

Bogdanovičs būtu bijis sestais(septītais, ja ieskaita Flaksi), bet brauca ar nepareizo čipu, pārējie laikam bija ārpus 10nieka.

Kur var redzēt rezultātus? Ivo solija kad šovakar būšot i-neta. Bet nu jau gandrīz pusnakts.
Ierosinājums, pēc sacīkstes izprintēt rezultātu listi un uz komadu vienu eksemplāru izsniegt, es varētu papīru uzsaukt. Citos sporta veidos tiri normāli strādā un nav nezinkas jāgaida kautkur kur itka būšot?!

Pirmajā desmitniekā vismaz (ja pat ne augstāk, to varētu apstiprināt organizatori) ‘‘De Facto’’ versijā iebrauca trīs braucēji , bet dēļ čipiem nebūs officiāli rezultātos (iet runa par Flaksi,Bogdanoviču un Āķi);

wow, vienā minūtē sabrauca 19 sportistu!!!

Šķiet, ka viens, ko manīju, bija viens no Re&Re puišiem, Reinis Brikovskis laikam.

Finišs 5. posmam

http://www.youtube.com/watch?v=6p5LjoFQssM

Kas ir Plazma?

Šķiet ka domāts Scott Plasma.

Wow!!! Apsveicu Kasparu ar vēl vienu uzvaru !!!

Ta jau te varēs sapirkties šosejniekus, ka beigs apniks te kādam :d