XC "Sēlijas Pērle 2013" 25.08.

Šodien ap 19.00 vācas grupiņa trases apskatītāju. Laipni lūgti arī citi interesenti!

Beidzot GPS nepakārās un ir pilns 1 apļa + sākuma/finiša Endomondo.
http://www.endomondo.com/workouts/232572305/1395751
Augstuma līkne gan ir ar 1 lielu gļuku.
Gaidu pieteikumus: selijasperle@inbox.lv :)

Izskatās diezgan interesanti… varētu apsvērt domu par piedalīšanos, tikai nez kā, lai līdz turienei tiek, ja nav personīgā transporta. No kuriem Latvijas galiem plāno kāds braukt? :)

Es pagaidām zinu Jēkabpili un Rīgu, ja der. :)

Hmm, tad laikam jālaiž uz laukiem un tad no laukiem jāaizminas līdz Jēkabpilij, un ja kāds būtu gatavs paņemt līdzbraucēju ar velosipēdu, protams :D tad varētu padot ziņu pm.

kā tur ir ar tām upītēm, vai šķērsojot var palikt ar daļēji sausām pēdām? t.i. kāds tur dziļums. Pēc gonkas doma pavizināties pa latgali, ar slapjām kautkā to negribās darīt.

http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?pid=248254#p248254

Pirmo var pārbraukt ar gandrīz sausām (10cm), otro ne tik sausām (ap 20cm)… :) Līmenis gan var pamainīties atkarībā no nokrišņu daudzuma.

Nu ko - palikušas tikai pārs dienas! Vēlējos atgādināt, ka laicīgi piesakot dalību uz selijasperle@inbox.lv ir iespēja no rīta ilgāk pagulēt! :) (lasīt nolikumu)
Trase ir laba! Zupiņa būs, dzirdināšana un uzkodas trasē ar, peldvieta tur pat upē, velo mazgāšanas iespēja, pat papīrs būs! :D Būs labi!

Un arī laika ziņas pamainījušās uz sauso pusi! Tā ka pasākums solās būt patīkams! :)
Ja nenolīs, trase būs sausa un gandrīz visur lēni braucama ar ātrajām riepām. :D

12:00 visus laidīs vienā barā?

Jā! Tie visi nebūs nemaz tik daudz un uz staru stāsies noteiktā secībā. Garākajai distancei priekšroka. :)

Brakkis, ja manējies suvenīri vēl eksistē, būtu ļoti jauki no Tavas puses, ja rīt paņemtu tos uz gonku. :)
Nepagāja ne gads… :D

Diemžēl nesanāks, es jau Gārsenē, suvenīri Jēkabpilī…

Šorīt ieeju XC, un beidzot atvēru šo tēmu. Šodien esmu pavisam blakus - Lonē, tā ka būšu. Tieši domāju, kur šodien vēl kādu ineteresantu maršrutu tuvumā atrast.

Organizatori naudu neņem, tad PALDIES no manis par lielisko trasi.

Paldies organizatoriem par jauko pasākumu un interesanto maršrutu. Vēlējos jautāt, kur varētu iepazīties ar rezultātiem?

Rezultāti drīzumā būs pieejami te … :)

Paldies organizatoriem par lieliski sagatavoto un nomarķēto trasi! Ļoti jauks pasākums!