[quote=Taurenis][quote=gianfranco]ar abām rokām par šādu ideju!!!
galvenais, lai tas tagad nepaliek idejas līmenī[/quote]
FOX izteica domu, ka varot uzņemties…[/quote]
Lai kaut ko darītu tālāk, vispirms, vajag akceptu no Grey.
Es uzņemos formu izgatavošanu par pašizmaksu. Bet atsakos no dizainēšanas pienākumiem. Tam ir nepieciešams kāds cits brīvprātīgais.
Es kā potenciālais šādas formas pircējs būtu ar mieru piemest klāt formas cenai naudiņu par darbu organizatoriem. Nu tā kā iekļaujot cenā morālā darba un organizēšanas apmaksu ;-)
Piedāvāju formas taisīt pilnīgi melnas (vienkrāsainas), bez neviena uzraksta, vispār bez nekā.
xc.lv burtiņi varētu parādīties, teiksim, 1x2cm lielā kvadrātiņā kaut kur uz krekla piedurknes. Iekšpusē!
[quote=trulli]Piedāvāju formas taisīt pilnīgi melnas (vienkrāsainas), bez neviena uzraksta, vispār bez nekā.
xc.lv burtiņi varētu parādīties, teiksim, 1x2cm lielā kvadrātiņā kaut kur uz krekla piedurknes. Iekšpusē![/quote]
Bet tikai redzamus UV apgaismojumā skatoties 67 gradu lenķī!
Nu, bet ja tā nesanāk, tad parakstos ari uz parastu komplektu
Kaut juus buutu tikpat aktiivi, kad jaabrauc kopeejos treninjos …
Redziet, kopeeja forma tas, protams, ir forshi, tachu tas ir tikai atribuuts. Galvenaa uzmaniiba jaapieveersh tiem konceptiem, ko komanda/klubs kopaa dariis un ko grib sasniegt, nevis kaa izskatiisies. Citiem vaardiem sakot, nav jeegas uzvilkt formu un braukaat vienam pa velocelinjiem. Jeega saakas tajaa briidii, kad komandai ir kopeeji izbraucieni, treninji un sacensiibas. Forma ir tikai atribuuts.
Kaa jau mineeju citaa teemaa, tad komanda eksistee kopsh 19/04/2007. Taas Gjeneraalmenedzheris ir trulli, un viss, ko vinsh teica par kraasaam ir patiesiiba. Logo gan vareetu likt kaadaa redzamaa vietaa. Es kaa gjeneraaldirektors izmantojot savas balstiesiibas, savukaart, skaidri pasaku, ka shai spaarnotajai idejai uzlieku stop vismaz liidz pirmajam martam.
Nu vai ziniet.
Jums ir iespeja tikt pie bezmaksas reklamas, bet jums protams svarigi baigo komandas butibu uzturet.
Nedomaju, ka seit esosie cilveki ir baigie alus dzeraji, domaju, ka brauc visi daudz maz normali un ir sevi un citus cienosi individi, kuri sliktu iespaidu jau nu noteikti neradis.
Lielākajai daļai ir pašiem savas komandas, kas tiks pārstāvētas sacensībās. Paliek treniņi un izbraucieni. Domāju, ka sākot no otra gala, ar kopīgo atribūtu, palielināsies arī kopīgo pasākumu skaits.
Nez, vai specializētam saitam, kas nav izveidots komerciālos nolūkos, būtu īpaši vajadzīga reklāma…
Bet par kopīgajiem treniņiem - tādi ir tikuši sludināti, vai esmu palaidis garām?
Bet es jau nesaku “nee”, vienkaarshi saku, ka nekas nenotiks liidz pirmajam martam, kad mees ar trulli par to nopietni parunaasim.
Jau pashos pirmsaakumos par to ir domaats, veel pirms paaris gadiem Sise ar mani sho teemu gribeeja apspriest… Man par godu jaasaka, ka toreiz tureejos brashi un labi argumenteeju :)
Bet vai tad runai uzreiz ir jābūt par piederību komandai utt.? es biju iedomājies, ka uzvelkot šo formu un braucot treniņu vienatnē utt. uzreiz tiktu parādīta piederība velobraucēju saimei, tātad arī citi nevelobraucēju ievērotu pāris tūkstošus cilvēciņus dažādās LV malās - un tas jau vairāk vai mazāk parādītu domāšanas veidu.
īsāk sakot - tie, kas dzīvojas šeit pa forumu būtu savstarpēji atpazīstami netīšām/tīšām satiekoties uz ceļa utt.
[quote=Janiss]Bet vai tad runai uzreiz ir jābūt par piederību komandai utt.? es biju iedomājies, ka uzvelkot šo formu un braucot treniņu vienatnē utt. uzreiz tiktu parādīta piederība velobraucēju saimei, tātad arī citi nevelobraucēju ievērotu pāris tūkstošus cilvēciņus dažādās LV malās - un tas jau vairāk vai mazāk parādītu domāšanas veidu.
īsāk sakot - tie, kas dzīvojas šeit pa forumu būtu savstarpēji atpazīstami netīšām/tīšām satiekoties uz ceļa utt.[/quote]
es piekrītu šim viedoklim…
Man personīgi nepatīk doma par masveida tiražēšanu! Kaut kādā mērā piekrītu, ka dažiem tas ļaus nodibināt jaunus kontaktus netīšam satiekoties kādā treniņā. Bet lielākai daļai tas būs tikai apziņas celšanai (lasīt “pozēšanai”).
Kontaktus var šeit- forumā- ļoti labi nodibināt.
Ja ir aktuāli būt atpazīstamiem treniņā, apsieniet ap roku pelēku lakatiņu (vai ko citu) un jūs viens otru atpazīsiet!
Neesmu pret formu taisīšanu, bet tam ir mazliet savādāk jānotiek!