www.ukbikestore.co.uk

Varu ieteikt www.ukbikestore.co.uk kā sakarīgu veloveikalu, kas bez liekām problēmām un jautājumiem sūta arī uz Latviju. Izmēģināju pasūtīt velolampiņu, pati lampiņa maksāja £12, vēl £3 par sūtīšanu uz Latviju - kopā sanāca mazliet mazāk par Ls 15. Uz pasta nodaļu dziļos laukos pienāca 4 dienu laikā. Lielāku pirkumu sūtīšana uz Latviju (veloķiveres, utt.) maksā £10.

Saki lūdzu kā man tieši pārskaitīt vinjiem naudu ja es gribu pasūtīt divus cimdu pārus???Un cik par piegādi man apmēram būs jāsamaksā???

cimdus no interneta veikala? leetaak nebuus kaa veikalos Latvijā ziemas periodā. vienīgi var nederēt tas izmērs :/

vai es atkal kaut ko nesaprotu?

Viņiem var maksāt ar Visa kartēm, tas ir, kredītkartēm, nevis parastajām debetkartēm. Visa Classic Ego var dabūt bez maksas no Hansabankas, un droši vien kaut ko līdzīgu piedāvā arī citas. Tas, ka kartei nāk līdzi kaut kāds kredītlimits, nenozīmē, ka tas kredīts būtu obligāti jāiztērē. Ķiveri viņi solīja atsūtīt par £10, tā kā par 2 cimdu pāriem būs droši vien kaut kas pa vidu starp £3 un £10.

Paldies par iformāciju! ;)