www.r2-bike.de

Šobrīd esam divi. Ja vel kāds pievienojas, sūtat info.

Aizsūtīju epastu

Šobrīd esam 3, pasūtijumu veikšu rītvakar.
(es, Ansis, vasis8)

Pasūtijums veikts, iesaistītajiem ziņa izsūtīta. Tirgotājs preci jau atdevis DHL, skatīsimies kā ar robežām, teorētiski sola 2-5 darba dienas…

Man DPD pirmdien izsūtīja, vakar vakarā ieradās Wroclovā un tur arī stāv. Pieļauju dažādas kompānijas, dažādi piegādes maršruti.

Pagājušonedēļ pasūtīju ar DHL no DE, atnāca tikpat ātri, cik parasti. Situācija uz robežām gan strauji mainās…

Cik tad to sūtītāju bija? Manu pasūtījumu arī pieliki klāt?

Nē, sorry, no Tevis nekādu ziņu nesaņēmu.
Laikam te tas PM gļuko, jo no vasis8 arī nesaņēmu pasūtijumu, labi ka bij ierakstijis te ka ziņu nosūta, pārjautāju, atsūtija velmes. No citiem saņēmu bez aizķeršanās…

[quote=KaTeMs]Nē, sorry, no Tevis nekādu ziņu nesaņēmu.
Laikam te tas PM gļuko, jo no vasis8 arī nesaņēmu pasūtijumu, labi ka bij ierakstijis te ka ziņu nosūta, pārjautāju, atsūtija velmes. No citiem saņēmu bez aizķeršanās…[/quote]

Sūtīju iepriekš un sūtīju ziņu šodien. Tad laikam te nefunkcionē tas pasts.

Admini, šeit daudzi sūdzās, ka neaiziet pasts, dari kaut ko lietas labā!!!

Tātad ar exceli tomēr drošāk, vai arī jānorāda e-pasts uz kuru sūtīt velmes.

Par piegādēm, ir rīga pirmdien izsūtītais, sanāk, ka neskanē katrā pārkraušanas punktā, kā līdz šim.

Sveiki, pasūtītu r2-bike.com, ja vismaz viens biedrs atrastos. Mana prece https://r2-bike.com/media/image/product/146519/sm/leonardi-racing-seatpost-bo-alulite-450-mm-316-mm.jpg Ja vieglas preces, tad kopējā sūtīšanas maksa 9.50EUR. Mob. 26piecipieci0187.

Joprojām aktuāli

Sūtu šovakar no šī i - veikala. Ja kāds vēlas, rakstīt PM, vai zvanīt uz mob.

Par vairākām lietām var teikt: kas BD un Bike24 ir izpirkts, tas šeit vēl ir aizķēries.
Es sūtu, kamēr vēl ir. Var pievienoties šodien līdz plkst. 15:00. Saņemšana Jūrmala - Rīga (Ķengarags).
PM = ansis[at]sal.lv

Pievienojās Kārlis un Jurģis. Ir pasūtīts.

Sveiki. Rīt, 17.03. 17:00 plānoju veikt pasūtījumu r2-bike. Piegāde būs uz Valmieru. Lieldienās Sigulda, 16. aprīlī braucu uz Rīgu, centrs. Protams, ka Omniva jebkurā laikā.

[quote=Ansis]Mans sūtījums nāk. Lūk links:
https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=310135515379[/quote]
līdz mājām Itella piegādās?
Es sev UPS atkal piegādi izvēlējos, patīk tas kantoris,
Un arī 16,03 prece tika izsūtīta. Redzēs, kad kam kurjers klauvēs ātrāk. Uzsvilp Ansi, kad prece klāt.

Piegāde ar UPS:
Pārvadājuma virzība
Virzības rādītājs Statuss Datums Atrašanās vieta Darbība
Notikums pašlaik Piegādāts 19/03/2021 11:23
Notikums pagātnē Tranzītā 18/03/2021 22:25 Riga, Latvia
Notikums pagātnē Nosūtīts 16/03/2021 15:00 Klipphausen, Germany
Notikums pagātnē Izveidota pavadzīme 16/03/2021 12:26 Germany