WWW.LRF.LV

JAUNĀ LATVIJAS RITEŅBRAUKŠANAS FEDERĀCIJAS MĀJAS LAPA IR PIEEJAMA PUBLISKAI APSKATEI,ŠOBRĪD VĒL TIEK IEVADĪTA INFORMĀCIJA LAI BŪTU KO LASĪT!KRITIĶI WELCOME:))

apsveicami! kad būs pilns ar info bus labi. ja kaads regulari papildinaas buus veel labaak.

neesmu māslinieks, bet nepatīk dizains. Tas zili pelēkais tāds nospiedošs… ka pat braukt vairs negribās! :)

man viss patīk, izņemot kalendāru, kas ir diezgan nepārskatāms un raibs.

Ja man jautātu, ko es vēlētos, tad atbilde būtu, kalendāra datus XML formātā, bet laikam jau neviens uz to īpaši nesasprings. Doma tur tāda, ka oficiālais kalendārs (jeb visas sacensības, kas saskaņotas ar LRF) būtu centralizēts un dati piedāvāti XML formātā citām latvijas lapām.

Ieguvumi:

• jebkuras jaunas sacensības tiktu automātiski pievienotas pārējām lapām.
  • jebkuras izmaiņas, kuras ir saskaņotas ar LRF un veiktas oficiālajā kalendārā, automātiski parādītos visās pārējās lapās.

Problēmas:

• realizācija prasīs laiku un resursus (xml struktūras izstrāde, konvertācija no datubāzes, testēšana).
  • Latvijā šos xml datus visticamāk mācētu izmantot tikai xc.lv, nu vēl varbūt velo.lv.

Bet potenciāli, es ceru, ka pēc pāris gadiem tāds mehānisms varētu ieviesties. Būtu taču jauki, ja, teiksim tāda neoficiāla lapa kā xc.lv varētu savu ikgadējo kalendāru nevis veidot pati, bet ņemt no:

1. lrf.lv
  2. ldsf.lt
  3. un kas tur igauņiem ir … (ejl.ee?)
  4. paši no sevis.

[quote=Grey]man viss patīk, izņemot kalendāru, kas ir diezgan nepārskatāms un raibs.

Ja man jautātu, ko es vēlētos, tad atbilde būtu, kalendāra datus XML formātā, bet laikam jau neviens uz to īpaši nesasprings. Doma tur tāda, ka oficiālais kalendārs (jeb visas sacensības, kas saskaņotas ar LRF) būtu centralizēts un dati piedāvāti XML formātā citām latvijas lapām.

Ieguvumi:

• jebkuras jaunas sacensības tiktu automātiski pievienotas pārējām lapām.
  • jebkuras izmaiņas, kuras ir saskaņotas ar LRF un veiktas oficiālajā kalendārā, automātiski parādītos visās pārējās lapās.

Problēmas:

• realizācija prasīs laiku un resursus (xml struktūras izstrāde, konvertācija no datubāzes, testēšana).
  • Latvijā šos xml datus visticamāk mācētu izmantot tikai xc.lv, nu vēl varbūt velo.lv.

Bet potenciāli, es ceru, ka pēc pāris gadiem tāds mehānisms varētu ieviesties. Būtu taču jauki, ja, teiksim tāda neoficiāla lapa kā xc.lv varētu savu ikgadējo kalendāru nevis veidot pati, bet ņemt no:

1. lrf.lv
  2. ldsf.lt
  3. un kas tur igauņiem ir … (ejl.ee?)
  4. paši no sevis.[/quote]
    bet varbūt tad nemaz nevajadzētu oficiālās lapas,ko?
    xc.lv un velo.lv ir mtb lapas un vai vajag dubleties vai trīskāršoties…varbūt ka vajag ar!ideāli būtu ja gudrie prāti atsūtītu priekšlikumus un varbūt pat paši izrādītu iniciatīvu palīdzēt ar praktisku palīdzību…riteņu skrūvētājus mēs zinam,bet datoru skrūvētāji ir maskējušies un nemaz tā viņus neatradīsi kad vajag:)) ko sakat Hakeri?