Vai kāds var pateikt, ko īsti Shimano apvieno zem nosaukuma Flight Deck? Gan velodatori, gan uz šosejnieku šifteriem uzrakstīts…
tāds negudrs jautājums no tāda gudra cilvēka.
velodatori, kuri ir pieslēdzami šifteriem. līdzās citai infai displejā parāda arī robu, kurā esi. uzraksts uz šiftera nozīmē, ka pie šī šiftera flight deck’u var pieslēgt.
neko vairāk nezinu.
zinu, ka andersons lieto, vai vismaz kādreiz lietoja. viņam vajadzētu varēt gari un plaši pastāstīt, kas tas par zvēru.
Cilvēks gudrs kļūst uzdodot jautājumus.
Jā blieztunmaukt pareizi raksta, es kādreiz tādu lietoju, pašlaik lietoju Polar CS600, kurš ir funkcionāli bagātāks, bet pietrūkst tā integrācija nedaudz, Flight Deck velodatora vadība notiek ar podziņām kas itegrējas šošejnieka dual control bremžu pārslēdzēju rokturu korpusā, var funkcijas pārslēgt rokas nenoņemot no stūres, vēl ber roba pozīcijas arī 2-3 sekudes pēc pārslēgšanās pieņemsim uz 53-14 tā arī displejā parādās še cipari.
Man bija šitāds, tagad ir svaigāks modelis šāds.
nekad nesapratīšu, kāpēc jāzin kurā robā minies :)
Nu, manuprāt, ir savi pozitīvie momenti. Kaut vai lai novērtētu savu konkrētās dienas fizisko stāvokli. Vienu dienu pie līdzīgiem apstākļiem kā vakardien saproti, ka nevari pavilkt kādu pārnesumu pietiekamā pedalizēšanas ātrumā. Kā arī lai noskaidrotu, kurš zobrats kasetei sāk pārlekt un no kura jāuzmanās līdz kasetes nomaiņai, etc.
mh… man bieži vien pietiek apskatīties kadenci/pulss/ātrums. vēl ir tāds faktors - pretvējš. resp. braukt pēc sajūtas.
par to “uzmanies no ļaunā pārnesuma”, laikam vienīgais + :)
Paldies visiem, kas aiztaupīja man laiku no Googles tantes bezizmēra info vāceles mēģināt izsijāt vajadzīgo graudu!
Aizmugurējā pārnesuma indikators šosejniekiem visus šos gadus netika uzskatīts par vajadzīgu laikam visvairāk tāpēc, ka šosejā pietiek laika noliekt galvu un pašķielēt atpakaļ, lai redzētu, uz kura zobrata ir ķēde. Taču pieaugot zobratu skaitam no 7 līdz 10, pat 11, tas kļūst problemātiski…
imho, ar laiku smadzenes pašas aptuveni nosaka kurā robā esi :)
[quote=blieztunmaukt]tāds negudrs jautājums no tāda gudra cilvēka.
velodatori, kuri ir pieslēdzami šifteriem. līdzās citai infai displejā parāda arī robu, kurā esi. uzraksts uz šiftera nozīmē, ka pie šī šiftera flight deck’u var pieslēgt.
neko vairāk nezinu.
zinu, ka andersons lieto, vai vismaz kādreiz lietoja. viņam vajadzētu varēt gari un plaši pastāstīt, kas tas par zvēru.[/quote]
Tads humors…
Kkur biju dzierdejis, ka viens gudrs cilvēks esot teicis, ka jautājumi nevar būt stulbi, bet gan ta atbildes var būt stulbas. :D
Ka gandriz ari sheit sanaca :D
JA kādam vajag varu piedāvāt Flight Deck velodatoru.