VSports - Peugeot tehniskās apkopes centrs

Nezinu kādēļ, bet šajā sadaļā nav neviena ieraksta, neticu, ka nav ko teikt. Savu riteni jau vairākus gadus remontēju Cēsu ielā 11, kur strādā ļoti labs maistars - daudzkārtējs Latvijas un PSRS čempions riteņbraukšanā Juris Riekstiņš. Man ne reizi nav nācies izstāties no sacensībām tehnisku iemeslu dēļ.

tas ir kaads veoserviss, vai pa paziishanos labo ritchukus?

Peugeot tehniskās apkopes centrs (100% sports)

heh…labais…mani ari deevee pari Juri Riekstiņu ;) buus jaapiekaapj kaadreiz, mosh atlaidiiti iedos

Kā ar detaļām?

Kādas tur cenas?
Cik maksā, piemēram, riteņa centrēšana/balansēšana?

Meistars VSports veikalaa Ceesu ielaa tieshaam labs - straadaa kaartiigi un attieksme lieliska! Iesaku!

Paiesam ljoti profesionaals serviss un laba attieksme. Iesaku.
Regulaari vedu ritenjus uz apkopi.

Vai pārdaugavā ir kāds labs serviss, kādas atsauksmes?

Savējo ričuku vedu uz Trek veikala servisu Brīvības ielā. Meistars, manuprāt, labs. Vienmēr visu ir izdarījis pa prātam. Un cenas arī patīkamas.

Jā, Baiker, ir… ZUMUS!!! ;)

Man Veloservisā uz Viskaļu ielas notirgoja jaunu aizmugurējo ratu ar diviem defektiem. Pirmkārt centrējums bija galīgi garām. Otrkārt viens konus ar defektu. Treškārt gultņos iesmērēta kaut kāds lētais zieķis, kurš mēneša laikā bija pazudis un gultņi sākuši rūsēt, kaut gan braucu uzmanīgi, lai neiekļūtu ūdens gultņos.

ai, man gan patiik labot pasham riteni, toties zini ka visu esi izdariijis kaa naakas, un nau jaapaljaujas uz meistariem!!! :)

es tikai pie Arkadija:)

ar nožēlu jāatzīst, ka neviens jaunāks nepaliek, arī Arkādijs!

Par spiekjoshanu izsakoties, peec savas sacensiibu pieredzes (gan xc, gan triaalaa), veerteejumus varu dot shaadus:

1. Arkaadijs, vai arii tas onkulitis kas pie vinja ir (tas kursh jau pirms gadiem 20 bij vecs…)…
  2. Elmaars Morziks (Beniks 99, Maskavas ielaa), pienjemu ka par sho cilveeku taapat kaa par Arkaadiju komentaari nav nepiecieshami…
  3. sho vietu vareetu ienjemt manaa skatiijumaa 3 meistari…

Par Veloservisa spiekjojumiem neveelos paaraak izteikties… nav tas labaakais izpildiijums. :(
Xc varbuut tas nav ta manaams, bet tur kur ir lielaakas slodzes uz ratiem, taa meistara darbs nav pat apmierinosh…

Bij reiz jautrs gadiijums, kad uz turieni atnesa ratu paarspiekjosnai (aploks 32, rumba 36 spiekji), vinji tur neko taadu neesot bijushi agraak redzeejushi… :D

Ak jaa, izteikshos par pirmo postu… nejau labs meistars nosaka to, ka brauceejs izstaasies vai neizstaasies no sacensiibaam tehnisku iemeslu deelj… :)

A VANAG-es domāju ka lielākā daļa saprata ko es ar gribēju teikt!

"Bij reiz jautrs gadiijums, kad uz turieni atnesa ratu paarspiekjosnai (aploks 32, rumba 36 spiekji), vinji tur neko taadu neesot bijushi agraak redzeejushi… "

A ko, ik pēc 8 rumbas caurumiem devītais tiek izlaists.
Cilvēkiem, kuri pēta kristālu un organisko molekulu simetrijas pakāpes, šis liekas tīrais nieks :)

kaadreiz senaak ar parasti vedu uz Cēsu ielu 11. tieshaam taas labaakaas atsauksmes. leeti un labi un attieksme perfekta. vienreiz gan pateica, ka es no sava velo nez kadu mersedesu gribu iztaisiit :) nu ar domu taadu, ka ko tad var gribeet no parasta sameeraa leetaa gala velo.

taa kaa Ceesu iela tomeer taalu sanaaca, tad vedu uz Gandru. par to gan taas sliktaakaas atsauksmes. nezinu, kaa ir tagad, bet kad es tur pirms paaris gadiem piestaigaaju, nekaa laba nebija. attieksme gan bija laba, bet kvalitaate gan shavaka bezgala.

bet tad paraadiijaas uz Kalnciema ielas x-sports. par to gan atkal taas labaakaas atsauksmes! nezinu, kaads vinjiem no taa izdeviigums, bet vienmeer meeginaaja kaadas atlaides dot, kad kaut ko pirku. un remonts ar leets parasti bija. un kvalitaate super. pat bez prasiishanas, kad atstaaju uz parastu remontinju, saneemu atpakalj skaisti nomazgaatu un saeljotu velo.

jaa, un par Gintu G. arii taas labaakaas atsauksmes. vieniigi reizeem vinjsh meedz buut diezgan aiznjemts.

Par Fanu neko labu negribu teikt. bet tur gan es tikai vienreiz biju. varbuut vienkaarshi patraapiijaas taads nemaakuliigs jauneklis.

Mani servisos savā laikā ir čakarējuši tā, ka pietiek visam mūžam… Vislielākais niknums man ir bijis par manis atnesto detaļu apmainīšanu pret sliktāku un meistara meliem, ka tā ir labāk.