[quote=Ollijs]Paldie par gonku, kaut arī es no tiem kam galvenais tikt līdz finišam. Un prieks par sacensību izaugsmi dušas izskatā…
Bet jautājums no bērna, kāpēc neiedeva diplomu viņa vecuma grupai (9-gadnieki)???[/quote]
9 gadīgajiem tehniskas kļūmes pēc diplomus uz apbalvošanu nespēja sagatavot, Apē būs saņemami.
Pirmais mans Vivus posms un varu teikt to labāko, ja salīdzina ar SEB tautas braucieniem - Trase stipri dinamiskāka, tehniskāka, līdz ar to interesantāka. Pārsteidza, ka nedzirdēju nevienu diršanos, pie tam braucot tautā kaut kur pa vidum. SEBā neesmu nevienā posmā bijis, kur kāds kādu nebūtu noirsis ar 3stāvīgajiem :)
Redzēju 2 gana trakus kritienus dubļainajos nobraucienos, ceru bez nopietnām traumām džekiem.
Var teikt turpmāk +1 dalībnieks Vivus, -1 SEB.
sulīgi bļ* ir pateikti, bet vienmēr par to, ka kāpumā uz slapjas saknes rats izslīd un nākas stāties un stumt, vai k-kur sanāk pašam gandrīz uz sejas noraut …
dzirdētie sulīgie bļ* arī ir par pašu neveiksmēm …
lai kā būtu sanācis kādam pieraut priekšā, neviens nav par lohu nosaucis, tā, ka vivusā ar kultūru viss ir kārtībā.
sašujoties kādam priekšā, vienmēr pasaku ‘sorry’. citi dara līdzīgi.
Trasei lietus noteikti nāca tikai par labu un otrs aplis jau pa pažuvušu trasi bija pilnīgi savādāks. Grūti, bet forši, interesanti.
Tas kas šoreiz nepatīkami pārsteidza - izmesto želeju daudzums… Pie tam arī pļavās, kur tos sūdus ir grūtāk pēc tam pamanīt, savākt. Droši vien jau tā nav viegli ar šo pļavu saimniekiem sarunāt tādu vandīšanos, kur nu vēl mēslošanu.
Kurš liek astē sēdēt??? Ja cilvēkam notirpst rokas/mugura, iztaisnoties gludā pļavā ir ļoti ok un nav jāstājas. Es arī tā daru un tie, kas atsēž - paši vainīgi. Pats atsēžot vienmēr pie bremzēm turos un gaidu jekbo.
[quote=Cepums_Gardais]http://ej.uz/8rdu
Braciet lēnāk par dubļu kalniem, draugi![/quote]
Izskatās, ka cilvēciņš nebija rēķinājies, ka priekšā 2 braucēji aizbloķēs trasi, sabijās, mazliet bremzes un skaists, nevienu netraucējošs kūlenis. :) Jācer, ka nesasitās.
[quote=culio]Šitais iepriekš SEBos arī redzēts līdzīgi ;)
[quote=Cepums_Gardais]http://ej.uz/8rdu
Braciet lēnāk par dubļu kalniem, draugi![/quote][/quote]
Daudzi krita un arii nebraucot paargalviigi… arii liideri krita…
[quote=outlaw]Pirmais mans Vivus posms un varu teikt to labāko, ja salīdzina ar SEB tautas braucieniem - Trase stipri dinamiskāka, tehniskāka, līdz ar to interesantāka. Pārsteidza, ka nedzirdēju nevienu diršanos, pie tam braucot tautā kaut kur pa vidum. SEBā neesmu nevienā posmā bijis, kur kāds kādu nebūtu noirsis ar 3stāvīgajiem :)
Redzēju 2 gana trakus kritienus dubļainajos nobraucienos, ceru bez nopietnām traumām džekiem.
Var teikt turpmāk +1 dalībnieks Vivus, -1 SEB.[/quote]
Man ar bij pirmā gonka šogad vivus, salidzinot seb- vivus tiešām neviens nelamājas( izņemot pāris braucējus kuri krita dubļos lamādamies paši uz sevis ).
Es domāju, ka noslēpusies krūmiņos, atbrauca tīra un smuka ;)[/quote]
Līdz Gaujai gribēju aizpeldēt. Bet tā upīte visu otro apli tā vilināja, tā vilināja, ka smuki izbraucot tai cauri nespēju turēties kārdinājumam viņā iegāzties.
p.s. Trase forša, dubļi arī, nobraucieni ideāli pa dubļiem, protams.
Pēc pāris sezonu pārtraukuma atkal piedalījos kādās sacensībās, un Cēsu velomaratons man ļoti patika – joprojām interesanta trase, lieliska organizācija un serviss, izcils marķējums un satiksmes regulēšana, tādā ziņā nekas nav mainījies. :) Man patika!
Tik pamatīgu trases laistīšanu naktī un vēl īsi pirms starta un tam sekojošos dubļus gan nebiju gaidījis, bet nebija ne vainas, dažādībai arī jābūt.
Paldies joprojām pozitīvi noskaņotajiem līdzbraucējiem un garāmbraucējiem, kas apjautājās, vai viss kārtībā, kad nemaz nebija kārtībā. Beigās tomēr arī otro apli izdevās piebeigt.
Paldies arī organizatoriem! Ceru uz tikšanos pēdējā posmā Apē.