Palicis vēl mazāk par stundu līdz iespējai palaist mājaslapu - pagaidām ir coming soon :))
Ļoti interesētu uzzināt, kas organizē šis sacensības?
Palicis vēl mazāk par stundu līdz iespējai palaist mājaslapu - pagaidām ir coming soon :))
Ļoti interesētu uzzināt, kas organizē šis sacensības?
Cik man zinams sacensibu organizetaji varetu but saistiti ar vienu LV ritenbrauksanas komandu…
Nu loģiski ka alphabaltic, to jau var redzēt Daniela e-pasta adresē, pat nemaz neieejot lapā.
Lapa ir vaļā un trases shēmas arī ir. Vienīgi varbūt varētu palūgt kādu kmz failiņu trases cītīgākai izpētei? Kādi tehniskāki posmi arī būs?
Ar sacensību nolikumu var iepazīties www.maratoni.lv
Kā arī iepazīties ar trasēm un veikt registrāciju. Gaidīsim Jūsu pieteikumus!
Papildus informācijai kontaktējaties ar mani daniels.eglitis@alphabaltic.lv
Tiek rīkota iepazīšanās ar LG MTB trasi
Visi interesenti, kuri vēlas pirms sacensībām iepazīties ar LG MTB trasi, to
varēs izdarīt 31. jūlijā. Interesenti tiek gaidīti 31. jūlijā plkst. 12 Līvu Akvaparka stāvvietā pie Vitamax velobrauciena stenda, kur Jūs laipni sagaidīs „Alpha Baltic Sport" komanda, kā arī trases koordinators Dzintars Ozoliņš. Tālrunis uzziņām par pasākumu: 26989484
Par šosejas distanci- kapēc Organizatori izvēlējās atpakalj uz Jūrmalu trasi palaist pa lielo Ventspils šoseju? Kura turklāt svētdienā arī dienas vidū ir noslogota + pēc nolikuma šoseju slēdz tikai vadošajai grupai ; Vai nebija feināk ielaist velo baru atpakalj Jūrmalā pa “Ventspils šoseja” ielu un tad to visu virzīt pa smuko ielu (nezinu nosaukumu) otrpus Lielupei?
Es neesmu organizators, bet labi zinu, ka “smukās” ielas iekļaušana trasē nozīmē dz. sliežu šķērsošanu vēl divās vietās, kur viena ir starp Dubultiem un Jaundubultiem. Pārbraucot tur pāri sliedēm, tālāk nākas braukt cauri Jūrmalas centram, “pievārējot” daudzus luksoforus, kas sacensībām atvērtas satiksmes gadījumā ir tīrais neprāts.
Mans domāt, ka “pieslēgt” luksaforus un satiksmi Jūrmalā būtu tomēr drošāk, nekā uz šauras šosejas palaist “brīvā peldējumā” velosipēdistu baru kopā ar “lidojošiem, nervoziem latviešiem” automašīnās; Jeb arī šoseja jāslēdz uz gonkas brīdi; BET tas ir absolūti mans viedoklis :) Organizators ir pats domājošs;
[quote=Daniel]Ar sacensību nolikumu var iepazīties www.maratoni.lv
Kā arī iepazīties ar trasēm un veikt registrāciju. Gaidīsim Jūsu pieteikumus!
Papildus informācijai kontaktējaties ar mani daniels.eglitis@alphabaltic.lv[/quote]
Bija man cerība ka trasē tiks iekļautas Buļļuciema, Bebergeķu, Vārnukroga (baltās kāpas) paugurainās, azartiskās takas, bet skatoties plānā nekas no tā nav :), augstumu līkne droši vien arī tāda paplāna
Organizatori to nosaukuši par “MTB braucienu”, kas faktiski nozīmē braucienu ar MTB tipa velosipēdiem, nepretendējot uz kādu no MTB disciplīnām. Nav skaidrs tikai, kāpēc velobraucienā notiek pirmo vietu apbalvošana.
hmm - a kas tieši tur ir neskaidrs?
kādēļ vienkārši mtb braucienā organizators pēc savas ieceres nevarētu kādam iedot balvu???
Kāpēc SEB u.c. tautas mtb braucienos dod balvas?
kāpēc SEBos balvas ir tik smieklīgas?
Tādēļ, ka dzīve garlaicīga, tad vismaz balvas smieklīgas.
kādēļ vispār kāds kautko organizē - sorrī bet te jau ir oftops
Pašlaik tiek strādāts pie jaunās šosejas kartes - noteikti mainīsies distance. Šodien mājas lapā šosejas distancei būs jaunā karte.
Pēc maršruta izskatās, ka MTB tautas brauciens kādi 80% būs pa asfaltu??
80% nē, bet kādi 60% točna :) Rīt ceru izbraukt trasi :)
tad uzraksta atskaiti cik pa asfaltu cik pa granti un cik takas!