Palasiju un netku galigi gudrs, kur LV var dabut virtualas realitates trenezieri un cik tas maxaa un kaadaas komplektaacijaas tas ir pieejams un atzinas un ieteikumi! Tuvojas tak ziema un nesedes tak majas skatoties cik loti velo noputes! :D sakuma velejos parasto velo rulli, bet padomaju un apdomaju, ka dazas reizes pamisos un apniks, tad tiku pie secinajuma, ka vajadzetu varbut reaali virtuaalaas trases maukt un tiku lidz sim forumam!
Varbut kad tad galu gala zin ko vairak pa siim stelliiteem???
Cik atceros, te bija viens piedāvājums - softs + dzelži ;) Pameklē.
skaties www.tacx.nl - manuprāt vadošie VR trenažieru ražotāji. Uzreiz teikšu - tas prieks nav no lētajiem - jārēķinās vismaz ar 400Ls…
Latvijā nopirkt nevar, bet ja ir vēlme, tad varu palīdzēt pasūtīt no izdevīgākajām vietām vai nu Eiropā vai USA - agrāk pats tā arī darīju :)
Esmu jau skatijies te lv un sapratis, ka isti nav starpibas starp sii gada un kautvai 2006 gada dzelziem, visa lieta ir softaa tatad tie pa 400ls varetu but sii gada, bet tie pashi 2006 gada noteikti ir ieverojami letaki!
nemeklē, vairs nav pieejami :)
latvijā nav, lietotus es nezinu kur var meklēt, ja nu vienīgi ebay, vizmaz pirms kāda laika nekas piedāvājumā nebija, bet kad es meklēju šo aparātu, tad atradu vācijā par 700 eirikiem ar softiem, stūri un stanoku, uz latviju arī varēja dabūt, bet man domāt ka jebkurā gadījumā mr.karlux tev dabūs lētāk no USA, uzzinu pie viņa, kas un kā! softus es tev varu iedot pārkopēt, man uz kompja stāv
Veloserviss Brīvības 111 tika manīts Tacx Cosmos ar visai paprāvu datoriņu stiprināmu uz stūres.
Nu paldies jums, kad bushu izstaigajis augstak mineetaas vietas tad doshu kadu zinu te kas un kaa!!!
ari sastav interese
Labas ziņas!!! Ir pieejams viens pilnīgi jauns Tacx i-Magic virtuālās realitātes trenažieris ar i-Magic softu + Fortius softu (alpu trases, kolorado trases, nīderlandes trases u.c). Cena 350Ls!!! Nepalaid garām - pagaidām tikai viens!!
ja tev ir jaunais softs pie si verka varbut var sarunat, ka Tu man iedod kopiju, jo tas ko tu man nopardevi ir navee vecs, cik es saprotu capricorn, slipscape kartes bija lidz 2005 gadam, visi istie zeni tagad brauc pa Olympus, Callisto un Atlantis kartem? :)
E-biker - apskatisos softu - nemaz neesmu taisijis vel valja to kasti :)
PS. Tie, kam interese kādas tad cenas ir Veloservisaa - šodien intereses pēc biju iebraucis bāzē… nū 640 par Fortius un 690 par Cosmos… un tas ir bez visam kartem (katra ap 25Ls) :)
Bet vai ir tas baudījums, ko sola ražotājs? Vai ir kāda reāla īpašnieka pieredze? Esmu diezgan daudz siekalojies pie aprakstiem un reklāmām. Varbut veidojas atkarība un ritenis vairs saules gaisumu nemaz neredz? :)
Man jau liekaas,ka nevis rodaas atkariiba no trenaziera, bet gan nenormaals entuziasms sagaidiit aatraak vasaru un paradiit kaa citiem jaarij putekli! :D :D :D
nezinu kā tur ar to atkarību, bet nu piespiest sevi uzkāpt uz velo kad ārā ir brāzmains ziemeļu vējs, līst lietus un temp grozās ap +10 nav ne mazākās vēlešanās, bet pamīt pedāļus gribās vienalga, tad priekš tam ir šis virtuālās realitātes trenažieris lai varētu pabraukt pa saulainu kolorado vai fantastiskiem alpu ceļiem, nerēķinoties ar to kāds ārā ir laiks! var jau protams pirkt elkorā parasto velotrenažieri, bet man liekas ir jābūt bišķi mazohistam lai uz tāda ikdienā trenētos, tīri dēļ pasākuma garlaicības.
vismaz pagaidām man šis aparāts patīk, tā reāli gan trenējos tikai pāris nedēļas un dienās kad ārā ir pretīgs laiks(tipa visa pagājušā nedēļa), šodien kad saulīte mūs atkal lutināja, braucu pa parasto latvijas lielceļu un jutos laimīgs.
un vēlviens pluss zinot mūsu klimatiskos apstākļus, kad rudenī/ziemā tumšs paliek jau drīz pēc pieciem, tad ir jābūt vai nu bezdarbniekam vai pašnāvniekam lai pārvietotos pa koplietošanas ceļiem.
es vēlreiz pirktu noteikti un iesaku visiem kas domā par trenēšanos mājās, bet tie 350Ls varētu būt griesti ko par to aparātu izdot, com`on, ne jau 700Ls
Nu nezinu, nezinu kas jums ar tiem laika apstākļiem +10 ir pietiekami kruta un lietus nebūt nav tā parādība, kuras dēļ buutu jaabojaa gariigais. tumsa ok jaa ir bikiit extreem riigaa itseviski.be ne jau pa to iet te runa, bet gan pa to trenezieri! :D Prieksh manis tie 350 jau ir paari pa griestiem! Es dotu kaadus 280 bez traseem! mosh var kko sarunaat!! ??? ;)
patiesiba tie 350Ls par sada veida trenazieri ir vai tiira sviestmaize, iipashi jau ja salidzina ar visadiem kettler utt :)
bet nu pagaidam nekadi letaki nav un nebus… ja bus tad padosu zinu, bet saubos :°°
ēēē - kā paliek ar to trenažiera programmu, vari apskatīties vai ir jaunā versija vai ņau?
Offtopic- pagājušo ziemu braucu ar parasto rulli, un cīnoties ar garlaicību skatījos action TV seriālus ierakstā, piem 24 stundas, Prison Break. Par ko bija sērijas daudz neatceros, bet nav svarīgi, treniņš garlaicīgs nebija, un tas galvenais. Gribētu pamēģināt virtuālo realitāti, bet varbūt arī apniktu skatīties, ka tinas ceļa filma uz ekrāna. Multiplayer gan varētu būt aizraujoši. Actions un sacensību gars.
vai nav trenazieri, kur vel blakus no abam pusem uzstada virtualos braucejus, ar kuriem var pagrustities? ideali butu uzprogrammet iekartu, ka var ari, piem. braukt grupa un aizkeroties aiz prieksa braucosa rata pavisam reali nokrist. vai ari ieprogrammet bedres cela seguma, kad iekarta specigi izmet uz augsu aizmugurejo ratu. utt. utml. tas uzreiz mainitu attieksmi pret brauksanu ar trenazieri. par garlaicibu neviens vairs nesudzetos.
ko tik vēl nē, pa pusštuku iepirkt devaisu, lai mājās satraumētos…