pasākums der un braukšu arī turpmāk, pašam iekša pēc svētkiem nekāda
Pirmo reizi piedalījos šosejas sacensībās un teikšu ka patika. Braukšu arī uz nākamajiem
Jā pasākums tiešām pa smuko :) Un visas tās runas par drošibu un visu parējo bija tāpat kā Xsportā, visus vārtus aiztaisīja ciet un uz trases neviens liekais nebija. Kritieni arī izpalika, visi brauca ļoti kulturāli. Besis gandrīz lielāks kā no xsporta, jo te tomēr vairāk pašam pa priekšu jābrauc, nevis sportisti visu laiku pārsvarā velk. Jocigi bija ar to finišu, kad izrādās ņema čipa laiku, nevis to kas reāli pirmais atbrauca, bet tas nekas, vienalga ļoti labs treniņš, kur intervālus pašancēt un jāņu alu izsviedrēt :)
No malas izskatījās kārdinoši un tie neliela auguma skatītāji mežā ar “Sarauj, sarauj!”, kādu posmu pašam ar būs jānobrauc.
Biju un saku, ka braukšu vēl. Otrā grupiņa, kā reiz bij manan pulsam piemērota, priekšā gan nebraucu, tad tas vairs nebūtu trenniņš, tā ka paldies par LIELISKO aizvēju un iespēju kārtīgi patīt kājas ar savu MTB…
PS pēdējos 2os apļos tā jocīgi līkumos uzvedos, jo riepa bija mīksta, kā finišā konstatēju vairs tik 1a atmosfēra bija palikusi no sākuma 3.5ām :S
Piebiedrojos pārējiem. Pasākums baigi labais, iespēja patrenēt ātruma izturību, braukšanu grupā slēgtā trasē, Tā turpināt un tiekamies pēc pāris nedēļām. Rezultātus gan prasītos finiša secībā nevis pēc reālā laika. Paldies NarchiX par finiša sprintu - nebūtu tev tukša riepa vai arī viņas būtu šaurākas - cerību man nebūtu.
NarchiX, tā ir tā pati riepa, kuru 3x pumpēji otrdienas treniņā? Tad jau nebiji pietiekami sagatavojis/pārbaudījis tehniku, ko? :)
To Deryl:
Es šobrīd uz sevis testēju bezkameru šķidrumus :) Pirmos mēnešus uz FF nobraucu ar Schwalbes skjidrumu un viss bija super, kādus 3 tādus labus caurumus aizvilka 3-5os apgriezienos. BET pēc 3u mēnešu lietošanas sagāja kaučukā…
Tagad ar jaunu riepu sapildīju kautkādu SuperPuper šķidrumu koši oranžā krāsā kurš tiešām ir šķidrs, bet vai nu tas īsti labi nestrādā ar Schwalbi, vai man ir izcili defektīva riepa gadījusies, bet katru reizi uzpumpējot ratu uz 3.5atm man abos sānos viscaur ir smuki Oranži punktiņi, kur to līmi dzen ārā, bet tā īsti jau trešo dienu līdz galam nesavelk… sākumā 15min turēja, nu jau 1h varu nobraukt, BET šorīt skatījos, ka riepa vēl ir cieta no vakar vakara, tātad cerības līdz Talsu TREK ir :)
To Pulsometrs.lv
Ja es tik daudz būtu priekšā kā Tu tad man arī tāds finiš nesanāktu :)) Es tik kādas 2-3x pievilku atkritēju grupu klāt… Tiekamies nākamreiz!
Preteji vairakumam seit, izteiksu pilnigi citu viedokli.
Lidz sim Latvijaa masu pasaakumos nebiju piedaliijies, braucu sava prieka un sportiskaas formas peec… Nopriecaajos sheit izlasot zinju par shii pasaakuma organizeeshanu, ar doma ka vareetu ieguut idejas un pieredzi potenciaali kam lielaakam naakotnee. Bija zinaamas rezerveetas aizdomas, ka nez cik gan daudz taadu iesaaceeju kaa es tur salasiisies, bet kas neriskee tas nevinee…
Ierodoties pasaakuma vietaa pie regjistraacijas meitene atkjekseejot uzvaardu saraksaa iekaseeja daliibas maksu un izsniedza chipu rezultaata fikseeshanai. Neviens neuzskatiija par vajadziigu paskaidrot ko ar sho chipu dariit un uzjautaat vai esmu iepazinies ar ieprieksh publiceeto informaaciju par pasaakuma norisi un zinu kas un kaa. Kad iisti pirms starta atklaaju ka chipu pie velo esmu piestiprinajis ne ta, taa pati regjistraacijas meitene mani ieteica griezties pie ‘kolegja ar stangaam’ chipu pielikt pareizi. Kad ‘kolegjim ar stangam’ izteicu domu, ka buutu labi ja tiktu sniegts vairaak infomraacijas, man naacaas noklausiities paarmetumus sev diezgan snobiskaa stilaa par to pasham tak esot jaazin… Peec shiis sarunas man interese par piedaliishanos pasaakuma zuda tam veel nesaakoties, chipu nodevu atpakalj un devos izbraucienaa savaa nodabaa pa Mezhaparku.
Visu rezumeejot, varu teikt ka shis nav pasaakums iesaaceejiem, jo katrs mees dziivee kautko daraam pirmo reizi un taa nebuut nebija mana vaina ka nezinaaju ko un kaa dariit. Apliecinaajums tam ir arii komandu nosaukumi utt finisha rezeltaatu tabulaa. Es nemaksaaju daliibas naudu par to lai kaads man izraadiitu savu pashproklameeta profa snobiskumu. Viedokljus par manu komentaaru arii var aiztaupiit, jo viedokli meedz buut dazhaadi, kam patiikami kam nee, bet katram ir tiesiibas uz viedokli lai kaads arii tas buutu…
ar šāda veida čipiem arī pirmo reizi saskāros, bet mierīgi uzjautāju, kur jāliek. man teica, ka pie dēļa ir info. piegāju, apskatīju, izdarīju kā nepieciešams. pats ne tuvu neesmu profrs, ikdienā braucu ar velo, braucu seb`us, bet trenējos ļoti maz (labi, ja 200 km mēnesī). jā, šoreiz tiešām bija diezgan ātra braukšana, kuras dēļ arī sanāca divus apļus cīnīties vienam, līdz tiku kopā ar trīs vīriem, ar kuriem arī nostrādājām līdz galam. visu vajag uztvert mierīgāk un samierināties, ka kaut ko nezini. nevienam nav pienākums skriet pakaļ un stāstīt. normāli pajautā, normāli atbild. pat ja atbild ar tekstu “nu ****, pat čipu nemāk pielikt!”, tad uztver to mierīgi un palūdz, lai izstāsta. dzīvē vajag visu uztver mierīgi!
Aciimredzot pie regjistraacijas patraapiijies briidii kad nebija rindas un meitenei bija laiks noraadiit kur ir informaacijas deelis. Es to vienkaarshi saakumaa nepamaniiju, jo tam priekshaa staaveeja cilveeki.
Nu paveicies Tev, kad dziivee nekad nav naacies pieredzeet nelielu katriigas nedroshiibas sajuutu kautko darot pirmo reizi… Apsveicu ar 17.vietu!
Manuprāt uz sētas bija pietiekami daudz info pielikts: nolikums, starta shēma, ja nemaldos arī pareiza čipa pievienošana. Btw pirmo reizi sportlatā startējot arī biju pamanījies čipu piestiprināt priekšā trubai, kur dakša iet cauri. Tā ka nekas abnormāls tas nav iesācējiem :) Toreiz šo faktu pamanīja trases tiesnesis un “pārkniebāmies” pareizi :) Vakar kautkā man ar sanāca individuālais ne grupas brauciens, vai nu pāsam jāvelk klāt vai jācer, ka nākamreiz atradīsies tādi kas brauc ar Vvid zem 35km/h. Bet tā treniņš labs un ar līdzjutējiem trases malās :)
@RBBRM, mazāk čīksti un neesi kautrīgs, pienāc pie jebkura gonšika, uzprasi, vai kaut paskaties kā citiem piestiprināts - sagaidi “upuru”, kas pēc Tevis piereģistrējas.
Redz, atskjiriiba ir taa ka ne reizi veel savaa dziivee nesmu braucis ne Sebus, ne Sportlatus. Biju cereejis, ka shis pasaakums paliidzees taadiem kaa es, bet kluudijos.
Khm… massu pasākums. :) Nezinu ko tur burkshkeet. Man pat uzlika to chipu. Viss bij korekti un zolīdi.
viss jau ir kārtībā! nākamreiz droši nāc klāt un palīdzēšu! atpazīsi mani pēc melnas formas ar veloatlaides.lv un force uzrakstiem un balta vecās skolas šosejnieka! nemet plinti krūmos!
P.S. paldies par apsveikumu!
Paldies liels! Tava attieksme patiikami atskjiras no vairaakuma (praataa naak termins pash-proklameetie-profi) sheit.
Domaju, ka nakamas reizes nebuus. Lai labi ripo!
Tiktāl varu piekrist RBBRM, ka jābrauc “sava prieka un sportiskaas formas peec”. Un kāda tur bēda, ja tu cilvēks gadies 10. pēc kārtas ar jautājumu, kur to čipu likt un personālam tas varbūt nedaudz apnicis. Pieliksi taču, kā vajag un varesi braukt bariņā pa norobežotu trasi, nevis pa Mežaparku kopā ar, piemēram, dzīvespriecīgiem suņiem. Un arī informācijas par brauciena kārtību bija gana daudz - visu varēja izlasīt. Tā, ka, RBBRM, tiekamies 11. jūlijā! Ja nu kas, tad neesmu profesionālis un pat vietējo komandu braucējs nē. Tāpēc Fischerteam nosaukums rezultātu saraksta galvgalī mani neuztrauc…
Paldies!
Es kautko ne tā pateicu?:)