VIPSPORT VELOAPĻI 2012 Trešdienās Biķernieku trasē

Gaga, … tam ir Mežaparks.

vitamiins_xc, Biķernieki ir blakus mājām, uz Mežaparku jābrauc, jāmeklē kur noparkoties, krietni vien lielāka burzma, lieks naudas un laika patēriņš, utt.

mpb, protams, ka risinājums tiks rasts, nav jau nekāds pasaules gals, bet tas tāpat nemaina faktu, ka man šī ziņa ir slikta

[quote=gaga][quote=VIPSPORT]
Tagad velobraucēji varēs būt droši,ka vismaz trešdienu vakaros trase būs viņiem pieejama, turklāt nebūs jābraukā vienam, bet varēs braukt sev piemērota ātruma grupā.
Fiksītis ar kuru braucējs var attīstīt un 40 km noturēt ātrumu 30-40km/h (kas grupas aizvējā nav daudz), un kura tehniskais stāvoklis un gabarīti neapdraud citu braucēju drošību arī tiks pielaists pie starta.
[/quote]
Diemžēl tikai tie kuri ir velobraucēji un kuri vēlēsies 2ls samaksāt, visiem pārējiem, tajā skaitā sievietēm un bērniem, kuri nevar noturēt tos 30…40km/h :(

Ir ļoti retas tās dienas, kad trase pavisam ir ciet, parasti jau moto aplis un “slēpotāju” aplis ir pa pusei vaļā[/quote]

Principā, lai varētu nobraukt visus 40km, septītājā aplī ir jāiebrauc līdz plkst. 20:30, tas nozīmē, ka pirmie 6 apļi jāpieveic ar vidējo ātrumu ~23km/h.
Sievietēm ar maziem bērniem, suņiem, velobraucējiem kam patīk braukt neturot stūri ar rokām un priecājoties par ātrumu mest līkločus u.tml. aktīvistiem arī tajās dienās, kad trase nav slēgta drošāk tomēr ir pārvietoties pa ārpustrases taciņām, kuras Biķernieku apkaimē ir ļoti kvalitatīvas.

Prieks, ka trase beidzot tiek izmantota, paredzētajiem mērķiem! Citādi auto un moto sacīkstēm skaitās ļoti nedroša eiropas līmenī.

Apsveicu par rosību un noteikti kādā piedalīšos.

Jo X-sports manuprāt ir pamatīgi sagatavotiem cilvēkiem, un škrobe, ka tevi noceļ no trases neiet kopā ar maksāšanu:) To aplauzienu gan ar vajadzēs pamēģināt…

Nu tad jau redzēs, pa divīti jau var aizlaist uz Biķerniekiem patrenēties.

Manuprat pozitīvi, sacensības kļuvušas pieejamākas ( zema dalibas maksa), notiek samērā bieži ( bez maz vai katru 3dienu), ja vēl pieskaita x-sportu un Aeirobike ITT, tad vispār super :) Varetu ko tādu atbalstit pat 2x nedēļā ( 2diena un 4diena), lai 3dienas paliek Aeirobike un x-sportam

Es par, vismaz visi brauks vienā virzienā! Ja vēl tas būtu vairāk treniņš nekā sacensības, vispār būtu superb. Ir ok, iniciatīva apsveicama.

Bērniem vari ieplānot drošu pārvietošanos ar velo (bērnu sacensību režīmā) pa BKSB kartingtrases asfaltu pirmdienu vakaros no 17.30 - un diploma saņemšanu pēc tam. :)
Lai pašam nebūtu garlaicīgi, ir iespējams piedalīties ģimenes ekipāžas sastāvā velostafetē un rollingā (skrituļotāja/riteņbraucēja ekipāžu sacensības).
Un maku vari atstāt mājās. :)

Nez Vai ar Cyclecroseri trasē laidīs :) ?

…dzīve ir skarba , pat Andersons nau pieminējis nevienu pašu vārdu par Cyclecross :)

Domāju ka dažs labs CX neatšķirs no šosejnieka/neliels sarkasms/ bet ja jau reiz mtb atļauts, tad ar CX dampjiem arī noteikti pielaidīs pie starta.

Ok :)

Ļoti laba ziņa, tiklīdz lauztā roka būs lietojama, noteikti pievienošos!

Veseļojies!:)

Es drīzāk 2Ls samaksātu par profesionālu treneri, kas baram pamāca braukt grupā, pārkārtoties bremzēt, apbraukt šķēršļus utt.
Bet 2Ls samaksājušam baram parastajam, ar sazin kadiem tur vēl trīsritenīšiem, izpausties un taisīt zavalus katrā līkumā es diemžēl nepiebiedrošos.
Varbūt es visu sabiezinu, un viss tur būš OK, bet es personīgi tiešām nevēlos asfaltslimības dēļ citu nemācēšanas braukt.

[quote=KKTK]Es drīzāk 2Ls samaksātu par profesionālu treneri, kas baram pamāca braukt grupā, pārkārtoties bremzēt, apbraukt šķēršļus utt.
Bet 2Ls samaksājušam baram parastajam, ar sazin kadiem tur vēl trīsritenīšiem, izpausties un taisīt zavalus katrā līkumā es diemžēl nepiebiedrošos.
Varbūt es visu sabiezinu, un viss tur būš OK, bet es personīgi tiešām nevēlos asfaltslimības dēļ citu nemācēšanas braukt.[/quote]
Pats māki, cik es saprotu?

kautkā un kaut kur jau tam baram ir jābraukā un jāmācās.
Gan jau pilnīgs “bezpriģels” nebūs. šodien redzēs.

Šodien ir XSports, bet braukt iemācīties var tikai braucot. Treneris neko neiemācīs.

Nu nu kā ta gāja ? Nebūtu šodien jāstrādā arī būtu aizbraucis …

Forši, vismaz nebūs vienam agrlaicīgi apļus ripināt :D Tik žēl, kad reti brīvs 3dienās :(