Ražotāja svars - 669 + 801g. Drīz paši uzliksim uz svariem! :)
Pagaidām tikai bildes:
Ražotāja svars - 669 + 801g. Drīz paši uzliksim uz svariem! :)
Pagaidām tikai bildes:
Rinda jau ir izveidota??
Vitrīnas cenu lūdzu!!
[quote=FOX]
http://www.veloprofs.lv/lv/dazadi/gallery/10/?page=1[/quote]
Jē, jaunas desktop bildes :P
Only for indoor use:)
Vai tiešām vieglākie?
NO Aluminija
gan jau spieķi ir tie paši, tērauda un karbons iekš rumbām :)
tiešām, 5 grami mazāk !
http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=54121&menuItemId=0&eid=0
Fulcrumi ar DT Revo spieķiem būtu vēl vieglāki, bet tad derētu tikai viegliem braucējiem.
Anyway, Fulcrumi izskatās krietni labāk un tos Specialized ratus es nepirktu lai vai cik viegli viņi tur ir, nepatīk.
A resurss kāds?
Man šķiet, ka pasaule iet sviestā.
Nobraucis esmu 2 gadi ar Metal 1, nenokaujami. Pārliecināts ka jaunie nebūs ne par matu sliktāki.
[quote=tumšais]tiešām, 5 grami mazāk !
http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCEqProduct.jsp?spid=54121&menuItemId=0&eid=0[/quote]
Jā, tikai vēl lentu svaru ar vajag pierēķināt klāt. Tāpēc uzsvars bija uz to, ka tie ir bezkameru rati jau no rūpnīcas, tikai ar vienu caurumu aplokā priekš ventīļa. Plus vēl Fulcrum rati ir vieni no stingrākajiem industrijā pateicoties viņu patentētajām tehnoloģijām. Nu jā, daļēji svars ir ietaupīts uz barabāna rēķina - tagad tas ir no titāna. Un sakarīgus ratus vieglākus uztaisīt nemaz nav tik viegli. Tikko DT palaida gaisā Tricon 1550, kas reāli sver pat vairāk (1680g), nekā saka modeļa nosaukums un maksā 720Ls.
Jā, skatloga cena (800Ls) ar nav tā saldākā, bet neko darīt, ražots Itālijā.
spieķi ir no alumīnija.
Bik shitais virsraksts mani mulsina… Vai tad tieshaam neviens neko vieglaaku nerazjo?
Bik shitais virsraksts mani mulsina… Vai tad tieshaam neviens neko vieglaaku nerazjo?[/quote]
Ražo, tikai no citiem materiāliem, piemēram - oglekļa šķiedras.
Vispaar, cik esmu maniijis, vieglaakie aluminija rati, kuros nav ne karbona aploki, ne karbona rumbas, sver 1160g. => pr 530g aizm 630g.
Turklaat ar DB stiprinaajumiem. 7000 aluminijs un cenaa 950$.
p.s. nenjemiet paaraak nopietni, sho atceros reiz net veichos pamaniiju… Un vispaar - Fulcrum man patiik. ;)
Nejauc UST ar parastajiem ratiem. ZTR Olympic/Alex XCR aplokus ar Tune/AC rumbām un Sapim CX-Ray/DT Revo var savākt uz tiem pašiem 1.15Kg, taču tie nav UST. Ar lenti, ventili pieskaitam ~50 gramus pie komplekta. Un šāds komplekts nederēs maratoniem un all mountain, pirmkārt jau aploki neturēs lielu spiedienu, otrkārt izturība būs zema. Viegliem braucējiem nekādu problēmu, bet smagāki ar tādiem braukt nevarēs. Ja labi grib, MTB kaļosu komplektu priekš DB var savākt zem kilograma, taču tur jau no alumīnija nekāda smaka nebūs…
Vispaar jau tie bij UST, bet lai nu paliek…
Starpcitu, vieglu ratu savaakshana prieksh kamernieceem ir diezgan aktuaala lieta. Vismaz shovasar diezgan daudz sanaaca vaakt kopaa…
Factory UST tie noteikti nebija. ZTR arī piedāvā gatavus UST ratus, bet tie ir lasīti rati ar lenti un olympic valve. Te ir rati kas ir speciāli paredzēti UST un rats nav lasīts no dažādu ražotāju daļām kopā.
Vai tad tas ka rati būvēti no dažādu ražotāju detaļām ir slikti??? Kāpēc?