Nāk siltais laiks un ir vēlme pabraukāties ar ričuku, tāpēc tiek meklēts piemērots braucamais. Pielietojums - braukāšana pa meža takām + tikšana līdz mežam pa asfaltu.
Pagadaidām izvēle sastāv no šādiem modeļiem:
Cenas visiem vienādas, vismaz pēc internet veikalu cenām… Vai varbūt kāds var piedāvāt kaut ko labāku par analogu cenu, vai arī to pašu, bet par lētāku cenu?
treks un GT gandriiz vienaadi, tomeer treks drusku labaaks, ja veel ir iespeeja dabuut versiju BEZ disku bremzeem, njem treku.
abiem soso dakshas, bet trekam labaaki rati.
nu jaa bet te jau Baltaa mafija ( ieskaitot mani) novaakusies, nevar njemt objektiivi :)
veel nav mazsvariigi, kur pirkt.
ja jaaizveelas taa, tad atkal sanaak bikjeri :)
Visi (Trek īpašnieki) ar kuriem iznāca parunāt pēc Unibankas maratona, uzteica vienu būtisku lietu, pa smiltīm, dubļiem utt. treks iet kā pa sliedēm, bez jebkādas tendences svārstīties vai saslīdēt. Tas dod zināmu drošības sajūtu un iespēju pārvarēt šķēršļus lielākā ātrumā. Noslēpums ir tur ka Trek rāmji ir par 2cm garāki nekā eiropas vai Taiwānas brendi, pie ļoti līdzīgiem pārējiem parametriem.
:) ka tik nesaakaas “ruuc kaa bitiite, ripo kaa maakoniitis”
stabilitaati var ieguut TIKAI uz manevreeshanas speeju reekjina.
citiem vaardiem- stabils pa taisno un lielaa aatrumaa- sliktaaks liikumos.
bez tam kopeejais garums var tikt palielinaats 2 veidos.
izstiepjot visu baazi
izstiepjot prieksheejo dalju.
katraa variantaa savas iipatniibas., abus nevar likt vienaa maisaa.
bez tam, tavs (LOOKa) un Baltaa Fuel pabraucot likaas driizaak normaali, nekaa gari.
Baltaa agregaats likaas pat paiiss, kas man liekas labaak, jo sega ir pavilkta vadaamiibas virzienaa.
Man bija 2001.gada GT Agressor 1.0
Man tas bija pirmais MTB velosipēds un nopirku to, jo ļoti iespaidojos no vizuālās baudas - GT raksturīgā rāmja “mezgla” pie sēdekļa stutes.
Toreiz nopirktās uzkares komplektācijas jau sen vairs nekomplektē… Citu komentāru nav.
Bet tad jau sanaak, ka TREKs 3700, 3900, 4300 utt. ir paredzeets braukshanai noraadiitaa augstumaa metros virs juuras liimenja un Latvijaa taada augstuma nav! ;)
Man tad vispaar vakar pa Everestu vajadzeeja braukt!