Atveru forumu arī par Cēsu velomaratonu :)
Šo sestdien ir doma pavizināties un novērtēt trases stāvokli, ja kādam ir luste un vēlēšanās varat pieteikties līdzi.
kur un cikos? ja izdomāšu, mani ar SS taisnēs pagaidīsiet? :)
Akcents uz pavizināties :)
Precīzus pulksteņus grūti pateikt, ja izdomā sūti man ziņu laikus saskaņosim. Doma ir rīta pusē, rīts man sākas no 10.00 ;)
ja braucu ar vilcienu tad ir 2 varianti, Cēsīs ierodos 8:30 vai 12:40.
Trasi papētījām, paldies despecs par kompāniju. Tiem kas vēlās vizināties ir laba un ne tik laba ziņa, labā sakritušo koku gandrīz nekur nav, ne tik labā zāle gara, nātres arī :)
Jā, paldies tev ar. Nātru vietas vēl tagad jūtu kā knišļu kodumus ;). Bet nu nav jau arī tā, ka baigās pļavas, liekas 3 vietās, ja ļoti prātīgi brauc, domāju var arī izbraukt bez kontakta.
xde ganjau, ka brauks ar SS, bet es secināju, ka ar SS izpaliek uzbraukt kādos 3 smukos kāpumos, tā kā nelauzīšu tradīciju un arī šogad Cēsīs braukšu pilnā ekipējumā.
Tuvākajā laikā izrēķināsimies ar nātrēm un nākamās nedēļas beigās trase būs braucama bez raizēm.
Kur atradīsies Cēsu posma starta - finiša vieta!?
Man personīgi nav ne jausmas, jo Cēsīs esmu braucis tikai SEB maratonus. Centrā?
pagājšgad bija te http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=kqijwc¢erx=577180¢ery=6353257&zoom=0&layer=map&ls=o
Jā, centrā, Cēsu stadionā
Nātres izpļautas
Un rīt parīt ar zemju īpašniekiem saskaņošu braukāšanu. Tas nozīmē, ja aizparīt jūs trasē kāds suns dzenā, tad tas ir nesankcionēts solis no viņa puses. ;)
Hmm es pazīstu vienu rakstnieku ar pseidonīmu Māris Krūze. :) Kaa tur sporta klasē buus 1 vai 2 apļi???
pusmaratonam aplis, maratonam divi tie paši apļi, cik man zināms.
Pagājušās nedēļas centieni ir vainagojušies panākumiem, ar visiem zemju īpašniekiem ir saskaņota velobraucēju kustība trasē. Distance ļoti līdzīga kā pagājušajā gadā, ir plānotas divi jauni posmiņi, tuvākajās dienās izbrauksim trasi ar GPS ierakstiem un publicēsim vispārīgajai apskatei!
Trase kā ierasts Cēsīs pusmaratons viens aplis, maratons divi apļi (maratons atgriežas pilsētā un caur pilsētas centru dodas otrajā aplī).
uzsit braukšanas dienu, šonedēļ, ja netrāpīsies uz ko citu, tad varu gandrīz katru dienu(ierašanās laiks protams atkarīgs no vilciena).
Pievērsiet uzmanību, bērnu sacensībām pamainījām starta laiku no 11.30 uz 11.15. Iemesls, lielā bērnu atsaucība ko pusstundā realizēt nereāli. Šajā pat sakarā arī reģistrāciju mačiem slēgsim 11.15, lai netraucētu bērnu sanesībām ;)
Kā ar trases sarežģītību. Ja sebos brauc ap 1000 vai šie 60 nebūs par daudz?
Man šķiet, ka nebūs par daudz! Nokauj jau ātrums nevis distance! Bet viegli nebūs un gribasspēks noderēs brīdī kad būs jāpagriež stūre lai iestūrētu otrajā aplī :)