veloveikalu pirāti

njā ik pa laikam nākas konstatēt ka ir tādi velopirāti, izpaužas tas tā ka veikalā no zāles velosipēdiem dažreiz pazūd detaļas, kā piemēri ,no viena velosipēda pazudusi 20mm priekšējā ass, šodien ieraudzīju ka kādam nabadziņam laikam bija noskrūvējies un pazudis fox dakšai korķītis kas skrūvējas virsū ventīlim, un vēlšistas.
secinājums jau tāds ka tie nav narkomāni vai citi kriminālie, bet ļautiņi kam ir labi velosipēdi un vainu sevis prieka pēc vai vienkārši dzīvības glābšanas dēļ izdomā glābiņu aptīrot veikalus,zudums jau tas nekāds liels nav,veikals nevar bankrotēt utt. …bet sistēminja un auriņa sabojājas gan, tagad stāv skaists velosipēds,viss itkā ir kārtībā, bet nav korķīša un cerību lādēs jau ar tādi nemētājas.
doma jau ar nav nekāda dziļā šitam tekstam, bet veikalu darbiniekiem vēlviens mājiens uzmanīt visus ,pat regulāros klientus, un zadzējiem … mosh tomēr nevajag, zinkā a janu pieķer un sanāk pilnmēness vai citas lietas kas iespaido veselo aizturētāja saprātu :)
ps. sīkumus jau var gan pasūtīt gan sameklēt pie citiem braucējiem.

Jaa, luuk shis ir tas skumiigaakais. Ka ar zagshanu nodarbojas pat visnotalj itkaa zoliidi cilveeki!
Taada diemzheel mums taa domaashana - taa kaa nevajag briiniities, ka muus valdiiba apzog … taadi pashi vien tur seezh - zoliidi cilveeki.
Taa kaa nevajag par katru cenu censties nokert kaadu zagli savaa dziivee, bet gan pasham par sevu kultuuras liimeni padomaat.

Sorry par offtopicu - nenocietos, lasot tos n-tos komentaarus par zaglju kershanu :)

Sii pasaule paliks skaistaaka kad zudiis privaatipasums.

Kāds laikam nav piedzīvojis padomju gadus un tā laika “tikumību” :)

Negribās ticēt, ka tie ir zolīdi cilvēki. Tie ir tīņi kam treknajos gados iznāca no vecākiem izdīkt velo ar fox dakšu. Kkas nolauzts, kkas pazudis, bet senči naudu vairs nedod - otrā X5 kredīts griež tomēr. Nākas šitā…

raudāju, asras slaucīdams tkreklā ar Če bildi…

Es ka drošības cilvēks, ieteiktu šādu risinājumu:
Ja šiem "pirātiem"vajag dārgo dakšu uzgaļus, dārgās asis utt, tas nozīmē ka viņi ar tādiem velo nebraukā pa Maskavas forštati, bet dodas arī mūsu xc trasēs.
Tad ja nu veikalā (vēlams) ir videonovērošana, un šo te “pirātu” sejas ir saskatāmas, tad tās jāizdrukā, un pirātu TOP 20 jāizliek SEB 1.posmā pie reģistrācijas…

gan jau viens otrs ļoļiks būs interesējies pie mehiem vai veikalos - a kur dabūt fox dakšai uzgalīti, vai asi tādi un šitādu.

varbūt nedaudz off topic, bet pārdodu vienu fox dakšas uzgali

:D

raudāju, asras slaucīdams tkreklā ar Če bildi…[/quote]

Aha, es Tev tādu visu-īpašumu parādīšu.
Tev senci nevienu nenošāva? Ja tā tad 2 varianti - slinki senči vai prata izlocīties.
Mans vecvectēvs 1934. gadā nomaksāja viņa tēva hipotēku no 1898. gada un par to, ka prata zemi apart un vēl naudu nopelnīt tika nošauts.

Spams, bet reāli iecērt šitādi wanna-be anarhisti.

Fiksi uz asins attīrīšanu! Laikam nieres nestrādā :D

raudāju, asras slaucīdams tkreklā ar Če bildi…[/quote]

Aha, es Tev tādu visu-īpašumu parādīšu.
Tev senci nevienu nenošāva? Ja tā tad 2 varianti - slinki senči vai prata izlocīties.
Mans vecvectēvs 1934. gadā nomaksāja viņa tēva hipotēku no 1898. gada un par to, ka prata zemi apart un vēl naudu nopelnīt tika nošauts.

Spams, bet reāli iecērt šitādi wanna-be anarhisti.[/quote]
Visu cieņu Taviem senčiem, pieļauju tas viss kas notka pirms 60 gadiem skāris daudzus arī šī foruma dalībnieku senčus.
Taču forums nav par to, kas notika pirms 60 gadiem, bet gan par XC riteņbraukšanu.

Miers visiem !!! PEACE ! … Bet tikai ne veikalu “pirātiem”, tos gan vēl noķersim :)