Velosvārki

Diemžēl pēdējie tirgus pētījumi dāmu velošortu jomā beigušies nesekmīgi, ziemas krājumi izpārdoti, jaunie nav atvesti, nebija M izmēru, vai krāsa, violets un rozā nerullē :) Toties tika atrasts, ka velo svārki ļoti labi izskatās, bet par nelaimi vienīgais izmērs iekš ZZK XL palicis, un arī Treka L nederēja.

Lūgums palīdzēt, kur var nopirkt, vai pasūtīt… Help, man apnika staigāt līdzi pa visiem veikaliem :D

pec nedēļas varu atgādāt shimano svārkus ,shimano kods cw6w301305 vai pēd.cip.45.laikam jāčeko shim lapā jo man ir žurnāls pie rokas.tā arī nesapratu kādu izmēru vajag?

Katalogu internetā atradu, ņemtu cw6w301305, kam koda beigās 45 tos ne. Izmērs M. Svarīgi- vai pampers ir vai nav? Nepieciešams obligāti.

aprakstā nebija rakstīts ir tas pamp vai nav?ja nav tad noskaidrošu!cena ap55eiro.

nezinu vai ir vēl aktuāli, bet varu M izmēra Oakley šortus piedāvāt- tip apakšā velo bikse ar pamperu, bet pa virsu normāli šorti ar skaistiem atstarotājiem.

tad varbūt man nemaz nespringt??kā to saprast Sise ka Tev vairs svārkus nevajag???;))

Cello, buus jau labi, vari neiespringt, nav tik steidzami, ja buus ok, ja ne, arii nekas.
Sisei- tev paardosanaa sorti, nevis svaarki, anyway paldies.

Ta ne jau Sisei tos svārkus meklēju!