Veloprofs Ziemas MTB Maratons

viss notiek!

http://www.xc.lv/index.php?itemid=459

kā ziemassvētku dāvana un vēl pirms 21 decembra :)

Hmm… ļoti jau gribētos piedalīties, bet nav ko vilkt mugurā tadam vēsākam laikam :/ Būs jāskatāa, kas un kā.

Un varbūt varētu arī kādu tejkannu klasi iekļaut, jo nezinu vai būtu spējīgs nomīt 30km tādos apstākļos (pieņemot ka trase ir līdzīga baložiem), atbilstoši savai vecuma grupai -_-

Bet izskatās interesanti, lai izdodas!

suugoi, bet ir jau “Iesācēju klase (1994. un agrāk) (1 aplis)”

pagājšgad bija labs, šogad aplis diez būs līdzīgs?

Nu gan laiki pienākuši… pastāsti to Ļeņingradas blokādes bērniem, kuri atrada, ko vilkt mugurā, lai pie -20C draiskotos slidotavā.

šajās brīvdienās varētu izbraukt trasi:) kāds nevēlas saorganizēt braucienu un atrādīt taciņas?

bez dalības maksas?

Ar

pārāk tīrs tas zobrats, šķūrēsi un asfaltēsi taciņas? :D

[quote=Laimigais]Yahooo !

No manis 3 dalībnieki ! ;)[/quote]

Es esmu tajā skaitā? :D Nē nē, ja nopietni, labprāt pievienotos ja vēl ir vieta :D

vai turistiem ir jega tur braukt ? un meiginat nobraukt tos 30km ? :D

Cik intensīva būs tā trase?

tūristiem ir sava klase, viens aplis, uz kuru es ar ietu, ja vien kautkāds ziemas triperis mani nenoliktu uz gultas :P

ceru, ka nebūs vienīgais ziemas velopasākums.

[quote=despecs]tūristiem ir sava klase, viens aplis, uz kuru es ar ietu, ja vien kautkāds ziemas triperis mani nenoliktu uz gultas :P

ceru, ka nebūs vienīgais ziemas velopasākums.[/quote]
itkaa jau varetu ari nomit tos 30km man tikai ie bail ka nebus 40cm bieza sniega sega un tad es nezinu kaa pat nomit 10km :D

[quote=despecs]tūristiem ir sava klase, viens aplis, uz kuru es ar ietu, ja vien kautkāds ziemas triperis mani nenoliktu uz gultas :P

ceru, ka nebūs vienīgais ziemas velopasākums.[/quote]

Ja sarīkosi, tad nebūs vienīgais:-) ja kas sadaļā braucieni vēl nav sezonas noslēdzošā pasākuma:D
Mans ar guļ un vico iekšā dzērveņu devu…

aplis ir 5.5km

lielākā distance būs 5 apļi

trasē plānojam saprāta robežās padarboties ar tehniku, lai trase būtu braucama.

;)

Tad jau būs jāmaina paraksts uz “izšķūrētam ticēt”, atvainojos par offtopic, nenoturējos.

Man jau labāk patiktu ja viss būtu cieti piemīcīts nevis izšķūrēts, bet nezinu vēl vai būs kāds, kas mani paķer līdzi.

Cik aptuveni cilvēki plānojas? (jau reģistrēti)
Trase - piemīcīta vai izšķūrēta?
Pēc katra apļa būs tēja vai kas līdzīgs?

Jautāju, lai sapratu vai ņemt iesācēju - entuziastu!!!
No tehnikas viedokļa, kā ir ar gaisa dakšām pēc tam ar FOX RL un RLC (nebūs jāveic apkope?), vai labāk bez stresiem ar ziemas velo vai bez īpašām extrām - neesmu biezais, bet tehniku gribu pietaupīt vasarai, bet ja nekas tur nenotiks, tad jau var močīt! :)