kā arī triatlona (peldēšana, skriešana, velotriāls)
Pa pa pa, cik no mums visiem ir ar triāla spējām? Šo disciplīnu vajag šiem džekiem forumā iepostot http://www.karters.lv/2009/09/trial-lv/
[quote=emils]kā arī triatlona (peldēšana, skriešana, velotriāls)
Pa pa pa, cik no mums visiem ir ar triāla spējām? Šo disciplīnu vajag šiem džekiem forumā iepostot http://www.karters.lv/2009/09/trial-lv/[/quote]
Šajā pasākumā es uzsvaru lieku un piedalīties aicinu tikai uz velomaratonu 30 km distance ;)
Bet ja kāds vēlas piedalīties arī citās pasākuma disciplīnās, tad laipni lūdzu ;)
[quote=Bomzis]Šajā pasākumā es uzsvaru lieku un piedalīties aicinu tikai uz velomaratonu 30 km distance ;)
Bet ja kāds vēlas piedalīties arī citās pasākuma disciplīnās, tad laipni lūdzu ;)[/quote]
Vai par šo nostādni ir informēti arī sacensību tiesneši u.c. tehniskais personāls? Ka neiznāk kā Līvānu krosā, kur dzirdēti teksti no sērijas - A ko jūs te atbraucāt, domājat, ka mēs paši neprotam ar riteni braukt?
:(
[quote=novērotājs][quote=Bomzis]Šajā pasākumā es uzsvaru lieku un piedalīties aicinu tikai uz velomaratonu 30 km distance ;)
Bet ja kāds vēlas piedalīties arī citās pasākuma disciplīnās, tad laipni lūdzu ;)[/quote]
Vai par šo nostādni ir informēti arī sacensību tiesneši u.c. tehniskais personāls? Ka neiznāk kā Līvānu krosā, kur dzirdēti teksti no sērijas - A ko jūs te atbraucāt, domājat, ka mēs paši neprotam ar riteni braukt?
:([/quote]
Nesapratu par ko runa… minētais velomaratons ir nesaistīts ar triatloniem, velotriāliem vai citiem pasākumiem Aglonas velodienās … savukārt, lai murgotu par Līvānu Velokrosu … vispirms vajag tajā piedalīties ;)
Nav murgi, diemžēl tie ir man labi pazīstama dalībnieka iespaidi, kam nav nekāda pamata neticēt.
Acīmredzot darbinieki ir drusku labāk jāinstruē, ja kāds tomēr nav uztvēris, ka tas nav vietējas nozīmes slēgtais pasākums (vismaz man līdz šim par Livelo organizētajām sacensībām bija palicis labs iespaids).
Nu pilnīgi neticami ka kāds no mūsu kluba dalībniekiem tā varēja pateikt … nu varbūt kāds vietējais “fraijers” kuram no veloformu košuma un izdzertā alus daudzuma galva sagriezās :D :D Labprāt par šo jautājumu ar tavu labi pazīstamo dalībnieku pie iespējas pārrunātu.
[quote=Bomzis][quote=novērotājs][quote=Bomzis]Šajā pasākumā es uzsvaru lieku un piedalīties aicinu tikai uz velomaratonu 30 km distance ;)
Nesapratu par ko runa… minētais velomaratons ir nesaistīts ar triatloniem, velotriāliem vai citiem pasākumiem Aglonas velodienās … savukārt, lai murgotu par Līvānu Velokrosu … vispirms vajag tajā piedalīties ;)[/quote]
Izlasi šo rakstu kas ir ievietots Tevi ieliktajā linkā http://www.aglona.lv/aktualitates/ar-veliku-pa-aglyunu-2013/
Un tad pakomentē triālu un šķēšļu joslas.
[quote=emils][quote=Bomzis][quote=novērotājs]
Nesapratu par ko runa… minētais velomaratons ir nesaistīts ar triatloniem, velotriāliem vai citiem pasākumiem Aglonas velodienās … savukārt, lai murgotu par Līvānu Velokrosu … vispirms vajag tajā piedalīties ;)[/quote]
Izlasi šo rakstu kas ir ievietots Tevi ieliktajā linkā http://www.aglona.lv/aktualitates/ar-veliku-pa-aglyunu-2013/
Un tad pakomentē triālu un šķēšļu joslas.[/quote]
Labi emīl, man grūti komentēt rakstu kas ielikts www.aglona.lv Lai tā ielicēja pareizrakstības stils ir uz paša sirdzapziņas ;)
Ja kuram nav šis stils saprotams, tad mēģināšu salikt pa punktiem:
Pasākumā “Ar veļiku pa Aglyunu” ikviens varēs piedalīties:
veloparādē pa Aglonas ielām
maratonā – tautas trases distance (15 km), sporta trase (velobraucējiem ar pieredzi -30 km)
šķēršļu joslas pārvarēšanā
kā arī triatlona (peldēšana, skriešana, velotriāls) stafetē
izvēlies ko vēlies … piedalies kur izvēlējies … ;)
Savukārt ja kādu mulsina ka triatlona distancē ir iekļauts velotriāls, tad ziniet … mūspusē tā notiek :D :D
Atbrauciet un izbaudiet! :)