velokurpes un pedāļi

Ja plīvo kā karogs tad ir normāla gaisa pretestība, bet vispār vajadzētu daudz maz pieguļošu.

Un jā tev tie pedāļi der… :)

Pēdāļi der, bet labāk ieteiktu Shimano M540, braucot pa dubļiem labāk klipsēsies iekšā.

Treniņu ritenim ir Shimano M520 un sacensību XTR. Abi divi ļoti labi darbojas arī lielos dubļos, tādēļ nedomāju, ka iesācējam ši nelielā atšķirība starp M520 un M540 varētu būt svarīga. Jāskatās, pa kādu cenu var dabūt katru no modeļiem.

Pgājušo gadu ZZK uz atlaidēm 520os nopirku par Ls 19 ar kapeikām, bet ja pameklē tad var atrast arī pa 15

Aha. Tagad aptuveni viss skaidrs. :) Paldies, ka izpalīdzējāt. :)
Starp citu, vai kāds/a no jums brauks Mazsalacas novada kausā?

Vakar pirmo reizi ietestēju velokurpes ar klipšiem. Pavisam cita štelle. :)

Sveiki!

Gribētos zināt kā ir ar Nortwave kurpju atbilstību izmēram, vai der tieši tas kas vajadzīgs vai jāskata izmēru lielākas.
Interesē jo doma sūtīt no ārzemēm un gribetos ar pirmo atrast īsto izmēru!

Paldies jau iepriekš!

aizstaigā līdz zzk un pamēri. pēc savas pieredzes man likās ka northwave izmēri ir ļoti lieli - ja ikdienā man ir 43. izmērs, tad northwave 44. izmērs man likās kā 44.5. izērs vai pat 45. izmērs.

ZZK biju tur lielie izmeri visi izpirkti un nebij ko uzmerit, tape tads jautajums ar radas.
Vēl no kāda gribētu dzirdēt pieredzi un ta varētu secinat, ka tur isti ir.

Lietoju lētā gala Northwave ( ar diviem lipekļiem). Izmērs 1:1.

Iesaku iegriezties ZZK un pamērīt klātienē

NORTHWAVE velokurpes jāņem 0.5 izmēru mazākas, ja tev parastie apavi ir 44, tad normāli būtu, ja velokurpes ņemtu 45, bet NORTHWAVE gadījumā ideāli būs 44.5…

Vai http://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/spare-parts-and-accessories/other-parts/jikdn.html nav nekas, uz ko var iekrist. Baigi jau nu pieņemama cena, liekas. Cik saprotu, papildus vēl k-ko pie kurpēm jāskrūvē un arī pedāļi attiecīgi.

Max Ls 20…

Max Ls 20…[/quote]

Max 20 par kurpēm vai papildus tēriņiem?

piemet labāk vēl 10-20 ls un nopērc pirmos apavus veikalā. nebūs ieberziena

Tās kurpes maksā MAX Ls 20…klausi 3cilvēku :)…vēl variants, aizej uz “TREK” veikalu, uzmēri Bontrager, ja viss OK, atver saitu www.evanscycles.com un iepērc kurpes + SPD pedāļus par 45 GBP, paķer vēl pārīti cimdus un sūtīšana uz LV FREE!

Paldies par padomiem! :) www.evanscycles.com beigušies lētie 45 izmēri… :( Bij te vēl sludinājumos k-kādas NIKE. http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=15814
Pie reizes - kā šis izskaidrojams? Taurenis: “… ja tev parastie apavi ir 44, tad normāli būtu, ja velokurpes ņemtu 45”
Vieta zeķēm vai neatbilstība izmēriem?

neatbilstība izmēram/pēdai drīzāk, atkarībā no ražotāja un arī no modeļa, skrienamie asics man +1 nike +1,5 izmērs, basim nike +1 1/2, slēpošanai rosīši +2/alpinas + 1, mtb apavi gaerne, bontrager + 1, ziemas apaviem pārsvarā +1 … vasaras apaviem ir gadījies arī -1 :D

Lasīju, ka NORTHWAVE ziemas +2…